Aynen.. güneş gidince iftara 2-3 saat kala da yürüyüş olur aslındaRamazanda hareket nasıl olur bilmiyorum.Eşimle haftada 3-4 gün akşam yürüyüş yapsak iyi olacak
Ağlarına düşür sen onu ben çatal bıçak kapıp gelirim. Ya da vazgeçtim ellerimle minik minik koparır dişlerimle tırtıklayarak yerim hemen bitmesinOlur birlikte yiyelim.Kendisi çok datlu
Jillian yapcam mecbur zaten onda uyumamaya direniyom.valla mahvoldum bugun.uyku akiyo gözümden erken yatmak istiyorumSpor yapsanaaaaaa spor yapsanaaaaaa
Neden korkacagim beee tombalak miuuuuuuuuuuuuu yensem de yenilsende miucuyuz dedik ben sen miyimKorktun muuuuğğğğğğğ yanar döner mi oldun sen bakıyimyuvarlanarak fiti mi destekleyecen sen
İftar sonrası daha güzel olurAynen.. güneş gidince iftara 2-3 saat kala da yürüyüş olur aslında
Seni na zaman yarı yolda bıraktım hacııııNeden korkacagim beee tombalak miuuuuuuuuuuuuu yensem de yenilsende miucuyuz dedik ben sen miyim
@JustHoldMe kuzu planlarımız nasılAğlarına düşür sen onu ben çatal bıçak kapıp gelirim. Ya da vazgeçtim ellerimle minik minik koparır dişlerimle tırtıklayarak yerim hemen bitmesin
@JustHoldMe kuzu planlarımız nasılAğlarına düşür sen onu ben çatal bıçak kapıp gelirim. Ya da vazgeçtim ellerimle minik minik koparır dişlerimle tırtıklayarak yerim hemen bitmesin
Aksama ana yemek neden yok bu az balım su spor okey ama akşam az sahura kuruyemiş yeşillik ekleMenu
Sahur
Örgü peynirli omlet
Sut ve greyfurt suyu
İftar
Yayla çorbası (bulgurlu)
Salata
Sade Türk kahvesi
Su: Şimdilik 1.5 L (sahura kadar 3+ olur)
Egzersiz: 50 dk koşu bandı (4.5 km)
Jillian yapcam mecbur zaten onda uyumamaya direniyom.valla mahvoldum bugun.uyku akiyo gözümden erken yatmak istiyorum
Karpuz fazla kuzum 2 2 yap en kotu çok şekerli biliyorsun menü güzel onun dışında spor yapılacak demişsin ona göre veriyorum puanMenü vereyim
Sahur
1 bardak süt
Haslanmis yumurta beyazi(1den fazla)
10 kadar kucuk zeytin
Salatalik
3 parca karpuz
İftar
1 kase mercimek corbasi
1 tabak sebzeli kofte (icinde bikac küp pattis de vardi)
Salata
4 parca karpuz
Su 2ye yaklasti.
Spor yapıp yatcam.
Belki yatmadan yesil cay icerim
Whiteblacklife
İnşallah kuzu.valla kafam dusup duruyoZor gündü berna senin için sabah beri.. yap da hemencik uyu canom
Görüşeceğiz cumayaŞişko vayt bir umut az gösterir diye tartıya çıkmaya gitti kesin
Göstermezzzzzzzzz şişkosun yazısı çıkacak ekranda yakında tartıda zorlama vaaaaayt
Az kalkta oturduğun yerden yediklerin erisin tombalak miuuuuuuuuuuuuuAblam oruçtu.. türk kahvesi istedi. Gideyim de yapayım az hizmet edeyim kıyamam
Baya mi kız fıstık sin fistikİkinciyi çok sevdim telefona kaydediyim. Çok faydalı bilgi. Ellerine sağlık kuzucum. Ben de baya iyiyim yşne süslüyüm falan
Haydi iyi geceler ben kacar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?