Tabi canım tatlı yemedikten sonra diyete devam edince mutlaka veriliyor bu sistemle az ama olsun almaktan iyidiryaaaa yapıyorsun he
bak faydalıymış da gerçekten demek
hem mideye bir anda yüklenilmiyor
hem vücut doyduğunu anlayabiliyor
çok mantıklı ya
ilk orucumda ben de deneyeceğim
ve kilo bile vermişsin harika
İlk pide, nasilda canım çektiLunya pide sevmedim balım çorba karbon zaten keşke sebze yemeği de olsaydı sahur güzeldi ayaktan dolayı sporu sormayacağım
Puanın:7
Enseme kollarıma soğuk su yaptın ama buz gibi etki etmedi. İnşaalah gerek kalmaz tabi ama bir daha ilk iş onu yapıcamBende çok sevindim geçmesine dert olmuştu hepimize :)) buzu ben denemedim ama soğuk su dedim ya sana soğuğun gerçekten ağrıda etkisi var.
Bugün var daha dur bakalım belki yarına iyi olacaksıntartı iyi olursa kaptan iyi oluyor kaptan iyi olunca bende iyi oluyorum ama iyi değil gibiyiz
İftarda heves ettim yedim aynen gereksiz oldu sahurda ekmeksiz yapamam midem almıyor çünkü o yüzden çavdar ekleyeceğim. Süt midemi yakıyor oruçta o yüzden içemiyorum kaptanım gece vakti yeşillik hiç canım istemiyor salatalıkla idare ediyorumkuzum bu menüde iftarda gerçekten pideler gereksiz olmuş.. zaten beşamel sos falan epey tıkayacak şeyler.. pide yemesen onun yerine meyve yesen mesela harika olurdu..
sahurda da yeşillik yok, peynir az zeytn yok
pideyi çıkarsan tok tutacak ceviz badem eklesen, 1 bardak da süt
harika olur ve çok daha fazla tok tutar
Pazartesi yürüyüş 100 puan
Dün 20 dk tempolu yürüyebildim. Hem baş ağrısı öncesi temizlik vaktin olmuyor bu hafta
Çok üzülüyorum ben ya böyle yapma bu hafta oruca başlamış olmak vurdu bizi sanirim vücut adapte olamadı dahaÖzelden yazarım sana. Ya da yazmam benle küssün. Kafamı toprağa gömdüm şuan. Cuma bitince çıkarırım
Hoşgeldiniiz
Uykum varrr oglum bugun 6 bile olmadan kalkti nobetciyim yarina yetişmesi gereken ve en az 5 saat pc başında beklememi gerektiren seminerim varrr..oy ben nerelere giden
Zayıflayamıyorum. Tartıyla hiçbişekilde anlaşamıyoruz
Geldim çok şükür baş ağrım geçti, öyle rahatladım ki :)))
Merak etmişlerdır dedim de telefonu elime alsam bırakamam parlak ışık iyice ağrıyı artırıyor akşam. Erkenden uyudum geçti çok şükür.
Birde çocuklar dellendirmese sabah sabah şahane olacak:)
Valla süper ötesi eksi geldi öyle böyle mutlu olmadım gece açlıktan uyanıp su içip yattim o açlığa sonuna kadar değdi basım dönüyordu yatarken açlıktan ama değdi senin verdiğin hedefe sadece 200 Gr kaldı oda bugün gelirse bana yeter çok mutlu oldum
evet bunalımdayım elbette ki yiyecem başka ne yapacam diyet yapacak halim yok ya
kuzum jillian tek başına yeter zaten başka spora ihtiyaç yok. Ölçülerini aldın mı?
senin tartı kötü
esra kötü
bonus en son artıydı bilmiyorum muhtemelen kötü
mali artıydı kötü
vayt ve lunya iyi.
nasıl iyi olabilirim ki
ay ben tubidy uygulamasından 1. level indirmiştim sanırım
ne ara yapıcam ben spor ne ara
küfürdür kesin kandırıyon mu
güldürdün banu ya
Yaa miu yaa
Lokma ekmek değil peynir hani oruç acmak icin iftar tabagi hazirlariz ya oyle valla sahurla iftar sanki alakasiz gibi bi adapte olamadim normalde sabah ekmek yesem akşam kesinlikle karbon almam buraya yazarken aklıma geldiSahurda ekmek yediysen çorbayı karbon çorbası yapma balım akşam ki bı lokma ekmeğe ne gerek vardı menü doyurucu zaten spor su güzel
vayt da gelir şimdi o da iyice eksidir
fit de -5 falan görmüştür kesin
kendimi diri diri mezara atacam biri üstüme kum atar elbet
Çok morali bozuk ya hic laf sokasim yok yapamiyorumIgde yarin muhakkak gel miu çevirme yapicam
Sen
Munzevi Zencefil
Esra_4378
Davetlimsiniz, porti ve esra için iftar yaparız miu ile
Ya çocuklar var onları adamla bırakıp gidemem zaten ama kendim açıp çorba içtim sonra kızı doyurdum misafir vardı yemekleri ayarladım sonra devam ettimEşim de beklemez ama banane ben öyle yapıyorum :) o yersin sonra da midem midem diye kıvranıyor
bu ay direnecez ya da diger aylarimizin emegini çope aticazBen de eşime dün sıcacık pide aldım ama ben yemedim, ne guzel kokuyor namissiz
gece esimle biraz tadsizlik yaşadık kuzum o yuzden onu bile zor yedimSahur çok az ya yumurtayı şöyle güzelce yiyeydin
Geçmiş olsun Kuzum, bana da eşim öğretmişti buz çok iyi geliyorEvet saç çekme ve buz :) buzdan sonra hafifledi
Sagol kuzum agzina saglikSpor Azda olsa yapılmış menü güzel
Ay kıyamam çok ağlamasın birazını cumaya saklasın.Üzüldüm mü yoooo
Geçen hafta dalga geçerken iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?