Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yaaaa yapıyorsun he
bak faydalıymış da gerçekten demek
hem mideye bir anda yüklenilmiyor
hem vücut doyduğunu anlayabiliyor
çok mantıklı ya
ilk orucumda ben de deneyeceğim
ve kilo bile vermişsin harika
Tabi canım tatlı yemedikten sonra diyete devam edince mutlaka veriliyor bu sistemle az ama olsun almaktan iyidir

Whiteblacklife @MiuLego

Dün ki menümü vermemiş olmuyum, hep atıştırma ile geçti saat yok maalesef

Hurma, süt , erik, 1 kase ayran çorbası, tuzsuz ayran, iftara karnıyarık kızartma değil, mercimek çorbası. Hatırladıklarım böyle.
Suyu çok içtim zaten baş ağrım için.

Bende çok sevindim geçmesine dert olmuştu hepimize :)) buzu ben denemedim ama soğuk su dedim ya sana soğuğun gerçekten ağrıda etkisi var.
Enseme kollarıma soğuk su yaptın ama buz gibi etki etmedi. İnşaalah gerek kalmaz tabi ama bir daha ilk iş onu yapıcam

tartı iyi olursa kaptan iyi oluyor kaptan iyi olunca bende iyi oluyorum ama iyi değil gibiyiz
Bugün var daha dur bakalım belki yarına iyi olacaksın
İftarda heves ettim yedim aynen gereksiz oldu sahurda ekmeksiz yapamam midem almıyor çünkü o yüzden çavdar ekleyeceğim. Süt midemi yakıyor oruçta o yüzden içemiyorum kaptanım gece vakti yeşillik hiç canım istemiyor salatalıkla idare ediyorum Neyse iftarda pideyi elersem diğer çavdarla bir düzen gelir gibi Meyve erik olsa yerdim ama muz vardı istemedim
Pazartesi yürüyüş 100 puan
Dün 20 dk tempolu yürüyebildim. Hem baş ağrısı öncesi temizlik vaktin olmuyor bu hafta

Ekledim kuzum bende de halsizlik baş ağrısı çok oluyor o yüzden bir kaç gün sporsuz sadece yürüyüş normal yapıyorum

Hoş buldum

Uykum varrr oglum bugun 6 bile olmadan kalkti nobetciyim yarina yetişmesi gereken ve en az 5 saat pc başında beklememi gerektiren seminerim varrr..oy ben nerelere giden

Seminerinde başarılar dilerim

Zayıflayamıyorum. Tartıyla hiçbişekilde anlaşamıyoruz

Kaç kilo kaldı? Menu vermediğin için yorum yapamıyorum ancak zayıflamanın tek ölçütü terazi değildir. Doğru egzersizleri düzenli olarak yapıyorsan kas kütlende artış meydana gelecektir. Bu da terazide daha yüksek rakamlar görmene neden olur ancak beden ölçülerinde azalma meydana gelir. Ondandır egzersiz yaparak zayıflamak, sadece beslenme düzenini değiştirerek zayıflamaktan çok daha etkilidir.

Netice olarak, rakamlara çok takılma. Duraklama evresinde olduğunu düşünüyorsan vücudunu şaşırt. Egzersiz saatlerini ya da yoğunluğunu değiştir mesela. Sen kararlı ol yeter

Çok şükür. Gitsin bir daha gelmesin

Gözün aydın

Ausencia gelmeyeceksin biliyorum ama aklıma gelip duruyosun. Bu hiç geçmeyecek sana yazmaktan vazgeçmeyeceğimiz gibi.

Hele mabeli dinlediğimde. Hani doğum gününde göndermiştim ya

Burası özeldi hani senin için? Bırakmazdın hani burayı?
Hani severdin hepimizi?

Bana son mesajında ok gibi duruyor içimde.

Seninle aynı zamanlarda hamile olan biri vardı velilerden. Dün doğum yaptı gördüm bebeğin resmini direk sen geldin aklıma.
Allah sağlıkla hayırla güzel bir doğum nasip etsin sana ve melikeye inşallah.

Yaa miu yaa
Sahurda ekmek yediysen çorbayı karbon çorbası yapma balım akşam ki bı lokma ekmeğe ne gerek vardı menü doyurucu zaten spor su güzel
Puanın:7
Lokma ekmek değil peynir hani oruç acmak icin iftar tabagi hazirlariz ya oyle valla sahurla iftar sanki alakasiz gibi bi adapte olamadim normalde sabah ekmek yesem akşam kesinlikle karbon almam buraya yazarken aklıma geldi

İçim daraldı o günler aklıma gelince ya Ulan nelerle uğraştık burda ne kadar üzüldük. 3,5 ay olmuş.

Ne kadar da yanlış anlaşılıp suçlandık olmadık şeylerle.

Burayı sanal ortam diye görenin kafası ne rahattır ne güzeldir.

Spor yapmayı deniycem henüz su kaybı olmamışken. İçimdeki darlığı bir şekilde çıkarmam lazım.

Igde yarin muhakkak gel miu çevirme yapicam
Sen
Munzevi Zencefil
Esra_4378
Davetlimsiniz, porti ve esra için iftar yaparız miu ile
Çok morali bozuk ya hic laf sokasim yok yapamiyorum
Eşim de beklemez ama banane ben öyle yapıyorum :) o yersin sonra da midem midem diye kıvranıyor
Ya çocuklar var onları adamla bırakıp gidemem zaten ama kendim açıp çorba içtim sonra kızı doyurdum misafir vardı yemekleri ayarladım sonra devam ettim

Ben de eşime dün sıcacık pide aldım ama ben yemedim, ne guzel kokuyor namissiz
bu ay direnecez ya da diger aylarimizin emegini çope aticaz
Sadece bir ihtimal var o da direnmek aslinda
Kendi nefsimle baş ediyorum artik cok sukur ama başkalarinin mudahalesi beni zorluyo
Rahatsız ediyo
Sahur çok az ya yumurtayı şöyle güzelce yiyeydin
gece esimle biraz tadsizlik yaşadık kuzum o yuzden onu bile zor yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…