Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İftar menüm
Cacık
Salata
Mercimek çorbası
1 avuç içi kadar pide
Eki Görüntüle 2147185

Arada 5 çilek, 5-6 tanede kiraz yedim.
Lunya pide sevmedim balım çorba karbon zaten keşke sebze yemeği de olsaydı sahur güzeldi ayaktan dolayı sporu sormayacağım
Puanın:7

Spor Azda olsa yapılmış menü güzel
Puanın:7

Hayırlı sabahlar. Çok şükür geçti baş ağrım. Eşim akşam civ civ getirmiş, dedim nerde besliycez acaba kuş mu bunlar getirip beni zora sokuyorsun çocuklar bakmak için başından ayrılmayacak, balkona koydu giderken ama geri götürecek. Ev müsait olsa bayılırım civ cive bu apartmanın bahçesinde olmaz kv vs sıkıntı çıkarır çocuklar her gün sorun çıkarır

Bonus menü güzel etin porsiyonu fazla ama tatlı yok en azından ama ete dikkat et sindirimi çok zor ve iftar saatti çok geç ben 6 yediğim halde eti ertesi güne artı getiriyor bana ama menü güzel suyu cogalt çay senin şu icmeni engelliyor çayı azalt sporsuz menü geçer not almaz
Puanın:4

Ben de eşime dün sıcacık pide aldım ama ben yemedim, ne guzel kokuyor namissiz

Günaaaaaaaydııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnn
(Miu hariç ona küsüm)
Halam topla tüfekle ağrıyla sancıyla teşrif etti gene çok mikemmel bi gün
Igde yarin muhakkak gel miu çevirme yapicam
Sen
@Portakal Sulu Ordek
Esra_4378
Davetlimsiniz, porti ve esra için iftar yaparız miu ile

Pazartesi yürüyüş 100 puan
Dün 20 dk tempolu yürüyebildim. Hem baş ağrısı öncesi temizlik vaktin olmuyor bu hafta

Kuzum buz iyi gelir gün de 3 4 kez yapabilirsin yalnız buz yanığı olma( buzu derinin üstünde çok tutma)
Canım çok aa ol ya cidden iyi geldi oni yaptım okula gittim kp le gittik arabayla o çocuklarla parkta oynadı ben temiz hava aldım az da. Dağa doğrusu o ben alıyım dedi oğlumu, önceden deseydin baba hazırlandım çıktım bile dedim öyle gittik.

Buzu tülbente sarıp koydum buz kabıyla sıkıntı olmadı. Hep yaparım artık

Bonus aç kalarak ben de verileceğine inanmıyorum. İvit bunu ben dedim
Bahsettiğim açlık gece acıkma değil. Ama bazı şeyleri dolu dolu yeme taraftarıyım saatlice.

Benim bünye açlığa alışık değil aç kalınca veriyor şimdilik. Ama diğerleri zayıf federaller öyle değil.

Aynen benim de aklıma geldi bonusum. @D3S1R3 teşeklür ederim. Hemen koydum sofraya

Ben ki hep yiyorum sahurun dar vaktinde unutmuşum ilk gün.

Bende tatl i yemedim dün akşam :)
Bonus bence etin miktarı değil tuzu sorun. O zaman bu akşam hem çok su iç hem de ödem atan kiraz sapı veya yeşil çay içebilirsin :)

İçicem kuzum birlikte demlerim yeşil çayla kiraz sapını

Gelmeyecek. Ben ümidi kestim zaten.

Bende ümidi keseli çok oldu.

Masumla bu konuda benzeşiyoruz aslında en çokta bi sorun olunca yeme kısmında

98 de benim için en iğrenç rakamdır.

vayt da gelir şimdi o da iyice eksidir
fit de -5 falan görmüştür kesin

kendimi diri diri mezara atacam biri üstüme kum atar elbet
Valla süper ötesi eksi geldi öyle böyle mutlu olmadım gece açlıktan uyanıp su içip yattim o açlığa sonuna kadar değdi basım dönüyordu yatarken açlıktan ama değdi senin verdiğin hedefe sadece 200 Gr kaldı oda bugün gelirse bana yeter çok mutlu oldum

Sahur çok az ya yumurtayı şöyle güzelce yiyeydin

Bende çok sevindim geçmesine dert olmuştu hepimize :)) buzu ben denemedim ama soğuk su dedim ya sana soğuğun gerçekten ağrıda etkisi var.

Merhaba ben dün diyetisyene gittim ve listemi aldım ama benim listem 1 aylık doktorum bana 15 eylülde gel bakalım dedi. Evdeki tartim bozuk bir kaç kilo eksik tarttığını farkettim. Ben de bu gruba girmek istiyorum ama aylık olarak doktoruma gittikten sonra sonucu yazsam olur mu günlük olarak listemi paylaşırım dediklerinizi de yaparım. Motivasyona gerçekten ihtiyacım var. Lütfenn benide alır mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…