- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Lunya pide sevmedim balım çorba karbon zaten keşke sebze yemeği de olsaydı sahur güzeldi ayaktan dolayı sporu sormayacağımİftar menüm
Cacık
Salata
Mercimek çorbası
1 avuç içi kadar pide
Eki Görüntüle 2147185
Arada 5 çilek, 5-6 tanede kiraz yedim.
Ben birinci olacam şüphen mi varNe tatli atisiyorsunuz. Cuma gunu kimin birinci olacagini gormeyi sabirsizlikla bekliyorum
Iyi geceler, hayirli sahurlar
Spor Azda olsa yapılmış menü güzelIyi geceler hanımlar bugun dersim vardı sonrasindan kv dedeydik iftarıda orda açtık eve gec gelince burayada geciktim.
Sahur. 3 çatal salcali yumurta 3 zeytin 1 dlm ekmek 1 kuru kayisi 1 ceviz 1 salatalik yarim domates
Iftar. 1 kase Yagsiz bugday corbasi. Salata yoktu bezelye yemegi pattatesleri ayırdim yedim.3 kasık kadar 1 kase yogurt 1 hurma 3 çatal fasulye kavurması
Bolca su ictim(kayinvalidem pide cok sicak yemelisin dedi yemedim o ladar zor tuuttum kendimi ki gerek yok dedim ekmek yemiyorum aksamlari bide onlari ben kestim.visne serbeti yapmısti onuda icmedim kizim ramazanda diyet mi takatten dusucen dedi.gorumcem israr etti onada yok abla o çok sekerli olmaz dedim bu sıkıntilar beni aldı gotürdü sofrada yeter ya müdahale etmeyin arladas kac yasındayim ben )
Neyse dewam
Şimdi 1 kupa limonlu yesilcay icip yaticam uarin cok onemli bir gun benim icin bakalim hayytata hersey nasip
Bugun su 3 olmustur
Spor. Malesef sadece 15 dk leslie
@MiuLegoWhiteblacklife Esra_4378 @begum75 Nare83
Bonus menü güzel etin porsiyonu fazla ama tatlı yok en azından ama ete dikkat et sindirimi çok zor ve iftar saatti çok geç ben 6 yediğim halde eti ertesi güne artı getiriyor bana ama menü güzel suyu cogalt çay senin şu icmeni engelliyor çayı azalt sporsuz menü geçer not almazGünaydınhayırlı sabahlar
İlk gün hali diyim gece spor yapamadım kusuruma bakmayın.
Dün gecedende kafam leyla uyumuşum masal dinletirken tablet üstümde.
Hamdolsun iyi geçirdim gibi ama şişkinlik hissi var ya beni öyle tedirgin ediyoki hiç huzurum yok bu yüzden.
Çok yedim düşüncesi var hep.
Demek daha az yemeliyim iç huzuru için.
Whiteblacklife @MiuLego igdedali
Çarşamba
Sahur
2 haşlanmış yumurta
2 kk beyaz peynir
1 dilim kaşar
Domates, 1 avuç nane
15 tane fındık
İftar
1 kepçe soğuk çorbanın buğdaysız yerinden koyu ayran gibi zaten 3-5 buğday var yok.
2 büyük dilim ızgara et
1 tabak karışık salata 1 kaşık mısır vardır içinde
Peşinden 6 bardak çay içtim.
Suyuda sofrada 2.5 bardak içtim. Evde 1.5 litrelik suyum vardı ananaslı biraz yatmadan içtim gerisinide niyetlenmeden önce bitirdim 2 litreyi zar zor gördüm.
Bi parça al bari falan dinlemedim tatlı yemedim. Görülmemiş doğa olayı benim ramazanda tatlı yememem.
Sorun şu ki etin dilimi büyüktü 1 dilim yeterliymiş aslında.
O an başka bişey yemediğim için bari et ye diye koydular yedim ama zor bitirdim.
Miktar olarak fazla geldi. Birazda tuzluydu hem et hem salata. Ben baya azalttım salatalara hiç koymuyorum nadiren koyuyorum.
Tok olayımda tatlı kaçıracak halim bile olmasın dedim salata tabağınıda yedim.
Şişince bu sefer moralim bozuldu bi de etin çokluğunu hesaplayınca
Aus derdi erol taşmısın sen diyebonus taş oldum.
Şu yaşıma kadar hiç bir ramazanda yediğimi kısmadım bırak diyet yapmayı aksine serbest bıraktım iyice.
Hele son senelerde uzun oruçlarla zorlanınca.
Ben de eşime dün sıcacık pide aldım ama ben yemedim, ne guzel kokuyor namissizIyi geceler hanımlar bugun dersim vardı sonrasindan kv dedeydik iftarıda orda açtık eve gec gelince burayada geciktim.
Sahur. 3 çatal salcali yumurta 3 zeytin 1 dlm ekmek 1 kuru kayisi 1 ceviz 1 salatalik yarim domates
Iftar. 1 kase Yagsiz bugday corbasi. Salata yoktu bezelye yemegi pattatesleri ayırdim yedim.3 kasık kadar 1 kase yogurt 1 hurma 3 çatal fasulye kavurması
Bolca su ictim(kayinvalidem pide cok sicak yemelisin dedi yemedim o ladar zor tuuttum kendimi ki gerek yok dedim ekmek yemiyorum aksamlari bide onlari ben kestim.visne serbeti yapmısti onuda icmedim kizim ramazanda diyet mi takatten dusucen dedi.gorumcem israr etti onada yok abla o çok sekerli olmaz dedim bu sıkıntilar beni aldı gotürdü sofrada yeter ya müdahale etmeyin arladas kac yasındayim ben )
Neyse dewam
Şimdi 1 kupa limonlu yesilcay icip yaticam uarin cok onemli bir gun benim icin bakalim hayytata hersey nasip
Bugun su 3 olmustur
Evet saç çekme ve buz :) buzdan sonra hafiflediaaaaaaaaaaa günün en güzel haberi bu ayy nasıl sevindim çok şükür
saç çekme işe yaradı :)
Igde yarin muhakkak gel miu çevirme yapicamGünaaaaaaaydııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnn
(Miu hariç ona küsüm)
Halam topla tüfekle ağrıyla sancıyla teşrif etti gene çok mikemmel bi gün
Pazartesi yürüyüş 100 puanEki Görüntüle 2147280
Kayısılarım Çağlalarım sporları kontrol edelim mi eksik gedik var mı bu hafta herkes az yavaştan ağırdan alıyor gibi sporunu Ramazan etkisi diyorum haftaya zımba gibi dönelim lütfen
Kayısılarım
igdedali
@matematik61
@Nevreste
@malipina
Çağlalarım
Hippo etiketin çıkmıyor banlandın mı nereye gittin
Nego Eflalim bu hafta az gibi sporların ya da bana mı bildirmedin kuzum
Normal yiyorum aslında, temizlik yoğun olunca yetmedi sanırım yediklerim. Epey yoruldum çünkü temizlikteNego nasıl oldun?
Sen niye aç bırakıyosun kendini? Hani normal düzende gidicektin? Vucudunu kıtlıktan çıkarıcaktın?
Canım çok aa ol ya cidden iyi geldi oni yaptım okula gittim kp le gittik arabayla o çocuklarla parkta oynadı ben temiz hava aldım az da. Dağa doğrusu o ben alıyım dedi oğlumu, önceden deseydin baba hazırlandım çıktım bile dedim öyle gittik.Kuzum buz iyi gelir gün de 3 4 kez yapabilirsin yalnız buz yanığı olma( buzu derinin üstünde çok tutma)
Eşim de beklemez ama banane ben öyle yapıyorum :) o yersin sonra da midem midem diye kıvranıyorAmin canim sagol cumlemizinkini
Benim eşim hayatta beklemez
Neden sabah 7 de kahvaltı yapman lazım Masumcum?
Halsizlik mi oluyor?
Bonus aç kalarak ben de verileceğine inanmıyorum. İvit bunu ben dedim
Bahsettiğim açlık gece acıkma değil. Ama bazı şeyleri dolu dolu yeme taraftarıyım saatlice.
Aynen benim de aklıma geldi bonusum. @D3S1R3 teşeklür ederim. Hemen koydum sofraya
Bende tatl i yemedim dün akşam :)
Bonus bence etin miktarı değil tuzu sorun. O zaman bu akşam hem çok su iç hem de ödem atan kiraz sapı veya yeşil çay içebilirsin :)
Gelmeyecek. Ben ümidi kestim zaten.
Nare83 hatırladım.
Ahuda şey oluyordu hatırlıyor musun?
Tartıda 69 u görünce gevşemeye başlıyordu epey kalmıştı o aralıkta
Ben bunu şöyle yorumluyordum. Demek ki 69 onun önemsediği kilo. 7 lerden kurtulunca aaa tamam diye bi güven geliyor ama nası olsa veriyorum mantığıyla gevşiyor.
Bunu bilinçli yaptığını düşünmüyordum. Beyni ona oyun oynuyordu. Sende de aynı şeyi görüyorum. 7 den kurtulunca beynin tamam gidiyor kasma mesajı veriyor. Hep bu baraj kiloda tökezliyorsun.
Her gün tartılmasan mı diye düşünüyorum.
Bi de geçen nerde gördüm hatırlamıyorum. 87 kilo bildirim yapmışsın eskilerden. Vay bee dedim şimdi 60 ları beğenmiyor hatun
Tabii bunun yanında işle ilgili sıkıntıların da tuz biber oluyordur muhakkak
Valla süper ötesi eksi geldi öyle böyle mutlu olmadım gece açlıktan uyanıp su içip yattim o açlığa sonuna kadar değdi basım dönüyordu yatarken açlıktan ama değdi senin verdiğin hedefe sadece 200 Gr kaldı oda bugün gelirse bana yeter çok mutlu oldumvayt da gelir şimdi o da iyice eksidir
fit de -5 falan görmüştür kesin
kendimi diri diri mezara atacam biri üstüme kum atar elbet
Sahur çok az ya yumurtayı şöyle güzelce yiyeydinIyi geceler hanımlar bugun dersim vardı sonrasindan kv dedeydik iftarıda orda açtık eve gec gelince burayada geciktim.
Neyse dewam
Bugun su 3 olmustur
Alla alla sen niye böyle oldun, telden bi dökül bakiyim banaZayıflayamıyorum. Tartıyla hiçbişekilde anlaşamıyoruz
Canım çok aa ol ya cidden iyi geldi oni yaptım okula gittim kp le gittik arabayla o çocuklarla parkta oynadı ben temiz hava aldım az da. Dağa doğrusu o ben alıyım dedi oğlumu, önceden deseydin baba hazırlandım çıktım bile dedim öyle gittik.
Buzu tülbente sarıp koydum buz kabıyla sıkıntı olmadı. Hep yaparım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?