Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ya şimdi böyle oldu bugünn iki gündür adetpte olmaya çalışıyorum ya yemeksizlige , br iki güne oturur inşallah yarında mesela peynirli cevizli salata yiyecegim
amam yemek çıkarken çok saglam yiyordum

Aynen sağlam olsun salata+ yoğurt+ bi yemek misal kabaktan ıspanaktan mücver yap götür. Ya da sabah yumurta yiyemiyorsan onu haşla götür 2 tane. Sadece salatayla geçmesin. Cevizli salatanın sana vereceği tokluk max 5 saat. Sonra ciddi açlık demek

aynenn ya bak ben aç degilidm ara yaptım şuan açım mesela ara beni cidden acıktırıyor

aynenn ya bak ben aç degilidm ara yaptım şuan açım mesela ara beni cidden acıktırıyor
Arada pro kullansan
Bilmiyorum miden alır mı ama ben şunu yiyorum arada 2 yk loru 3-4 yk yoğurda karıştırıp yiyorum. O kadar tok tutuyor ki. Taa gece 11 de bi hissediyorum karnımın guruldadığını

Sütlü kahve seni nasıl aciktiriyor anlamıyorum
Ben doymak için içiyorum onu
Sütlü kahve beni de acıktırıyor fötüm. Önce bi şişiriyor davul gibi oluyorum. 1 saat sonra daha fena geliyor. Bu yüzden sütlü kahveyi bıraktım nerdeyse. Sütteki şekerden şüpheleniyorum

Mönüm
Regl bitmedi

Sabah11.30
2 yumurta
Lor peynir
Kaşar peynir
Domates

Ara 13.30
1 muz

Aksam iftra saati
Yarim tabak bezelye
1 parca tavuk
Salata bol
Ayran

Su 2.5 lt olur inşaAllah henuz az ama evde yabanci yok artk icerm

Whiteblacklife

Baştan söyliyim 19+5 lik if yapıyorum bu ara kahvaltı neden o saatte deme sayın kara vayt

Kahvaltı(12:00)
3 yk yulaf ezmesi
1 bardak süt
1 muz
1 tk fıstık ezmesi(ev yapımı şekersiz)
biraz kakao
5 badem
1 ceviz
az yoğurt

ile hazırlanmış mama

15:00
3 yk yoğurt
2 kaşık lor

Akşam(17:00)
1 kepçe tavuk çorbası
epey közlenmiş patlıcan
hindi göğüs sote
salata
2 bardak ayran

Su: 3 oldu şimdiden

Spor 60 dk yürüyüşüm var

Whiteblacklife
Nare83

Egzersiz vakti

Iftara davetliyiz, aksam vaktim olmaz. Gunun en guzel saatinde, ciksin aradan

Sizler neler yapiyorsunuz, iftar menuleri hazir mi?

Alintilayamadim, terazi agir gosteriyor egzersizden mi acaba diye soran guzellik Yeni basladiysan ya da aradan sonra devam ediyorsan ilk 1-2 hafta (yaptigin egzersizin yogunluguna gore degisir) terazide arti gorursun. Takilma rakamlara sen. Azimle devam et. Yeni duzene alistiginda eksiler gelecek

Fistiklari soydum , yapicam eve gidince bende az pekmez mi ekliycem içine

Doyamadı entelliklere

Fistiklari soydum , yapicam eve gidince bende az pekmez mi ekliycem içine
Aynen pekmez ya da bal diyorlar en doğalı hangisiyse ondan ekle

Doyamadı entelliklere
Hee anamın evinde de if yapıyordum sanki
Başka türlü durmuyorum onus bak şimdi derse oturacam geçen haftalarda akşam ders çalışırken yarım kiloya yakın fıstık yemişim farketmeden
Ders çalışmak ciddi acıktırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…