Bak işte bundan bahsediyorum öğlenki menüne bi daha baksana
Avuç içi kadar tavuk niye az salata yoğurt az. Eksik yiyorsun acıkman normal değil mi?
Daha dolu dolu olsun evden ona göre ayarla
Misal salatana lor ekle bolca...
ya da yeşil mercimek filan. boş salata olmasın
Aynen sağlam olsun salata+ yoğurt+ bi yemek misal kabaktan ıspanaktan mücver yap götür. Ya da sabah yumurta yiyemiyorsan onu haşla götür 2 tane. Sadece salatayla geçmesin. Cevizli salatanın sana vereceği tokluk max 5 saat. Sonra ciddi açlık demekya şimdi böyle oldu bugünn iki gündür adetpte olmaya çalışıyorum ya yemeksizlige , br iki güne oturur inşallah yarında mesela peynirli cevizli salata yiyecegim
amam yemek çıkarken çok saglam yiyordum
Aynen sağlam olsun salata+ yoğurt+ bi yemek misal kabaktan ıspanaktan mücver yap götür. Ya da sabah yumurta yiyemiyorsan onu haşla götür 2 tane. Sadece salatayla geçmesin. Cevizli salatanın sana vereceği tokluk max 5 saat. Sonra ciddi açlık demek
Sütlü kahve seni nasıl aciktiriyor anlamıyorumaynenn ya bak ben aç degilidm ara yaptım şuan açım mesela ara beni cidden acıktırıyor
Arada pro kullansanaynenn ya bak ben aç degilidm ara yaptım şuan açım mesela ara beni cidden acıktırıyor
Sütlü kahve beni de acıktırıyor fötüm. Önce bi şişiriyor davul gibi oluyorum. 1 saat sonra daha fena geliyor. Bu yüzden sütlü kahveyi bıraktım nerdeyse. Sütteki şekerden şüpheleniyorumSütlü kahve seni nasıl aciktiriyor anlamıyorum
Ben doymak için içiyorum onu
Kizi uyuttum smdi ayagmi uzattm otryormNabersiniz kizlar
bi uykum var sorma kızlarda cin gibilerNabersiniz kizlar
Nabersiniz kizlar
Baştan söyliyim 19+5 lik if yapıyorum bu ara kahvaltı neden o saatte deme sayın kara vayt
Kahvaltı(12:00)
3 yk yulaf ezmesi
1 bardak süt
1 muz
1 tk fıstık ezmesi(ev yapımı şekersiz)
biraz kakao
5 badem
1 ceviz
az yoğurt
ile hazırlanmış mama
15:00
3 yk yoğurt
2 kaşık lor
Akşam(17:00)
1 kepçe tavuk çorbası
epey közlenmiş patlıcan
hindi göğüs sote
salata
2 bardak ayran
Su: 3 oldu şimdiden
Spor 60 dk yürüyüşüm var
Whiteblacklife
Nare83
Baştan söyliyim 19+5 lik if yapıyorum bu ara kahvaltı neden o saatte deme sayın kara vayt
Kahvaltı(12:00)
3 yk yulaf ezmesi
1 bardak süt
1 muz
1 tk fıstık ezmesi(ev yapımı şekersiz)
biraz kakao
5 badem
1 ceviz
az yoğurt
ile hazırlanmış mama
15:00
3 yk yoğurt
2 kaşık lor
Akşam(17:00)
1 kepçe tavuk çorbası
epey közlenmiş patlıcan
hindi göğüs sote
salata
2 bardak ayran
Su: 3 oldu şimdiden
Spor 60 dk yürüyüşüm var
Whiteblacklife
Nare83
Aynen pekmez ya da bal diyorlar en doğalı hangisiyse ondan ekleFistiklari soydum , yapicam eve gidince bende az pekmez mi ekliycem içine
Hee anamın evinde de if yapıyordum sankiDoyamadı entelliklere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?