Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Psikolojimi toparlıyamadım be Eflal ramazan geldi iyice koydu babam garip biz garip adam bizde ama rahat değil belli bilmiyom nasıl geçecek bu günler
Zor ahum kolay olur mu zaman her şeyin ilacı diyorlar, zamanla yeni hayatınıza alışacaksınız başka çare yok ki Allah sabrınızı artırsın

17 mayıs menüsü

10.30: 7 hurma, 3 kaşık yoğurt

15.00: 7 hurma, 3 kaşık yoğurt

20.00: 4 tavuk köfte, salata, 1 bardak ayran, 2 gün kurusu

Su: 2 litre
Spor : 20 dk yürüyüş sadece. Bugünde ayağım ağrıyor, kafayı yedi vücudum sonunda!

@MiuLego Whiteblacklife

2 aynı anda uyumuyorki tatlim anca buyuk gunduz uyumazsa akşam erken uyur kuçuğude uyutup anca mutfak topla sonra teravih derken vakit geç oluyor evet uykusuzluk çok kotu ya

Babadan yardım alsan biraz güzellik. Senin de kendine ayıracak vakte ihtiyacın var

Regl geliyor sanırım o yüzden çok tatlı çekiyor canım yarın dediysen yarın olsun piki

Regl oldum gelsin ödemler bu hafta iyi gelmeyecek gibi tartı korkuyorum tartidan

Tarcınlı süt içebilirsin

Regl dönemi diye hiç boşlama. Beslenmene egzersizine aynen devam et. Bittiği hafta tartıda 2 haftalık eksi göreceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…