hayirli olsun kuxum
Tevoooooooo ayyyyyyyy cok sevindimmmmm anammmmm teyze oluyoruzzzzz
Tevo hamilemisin
tevafuk55 kız sen hemen düşünüyor mu idin bakalım
Ama çok sevindim 3 çocuk ideal bir aile için kuzum Rabbim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim be diyeceğim bilemedim
hayırlı uğurlu olsun bebisin kuzum..hayırlısıyla kucağına alırsın. .
Hamile misin
ayyy canım yaaa hadi hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin
Tevooooo hayırlı olsun canım Rabbim hayırlı evlat etsin@tevafuk55
Cansınız siz ya vallaHaamiş tevoo haamiş tevoo
Ah memleketim çok özledim 1 sene olacak gitmiyorum. .ne çok severim bu türkuyu..seko seko ssseko gel yanimaaNe acayip baaş bağlaar anteke hanımlaarıı
Seni görünce aklıma hep bu türkü geliyo haboş
Ben de çok severim. Ben de en son eylülde gittim Türkiye'ye, çok özledim ailemi. Şu feribot seferleri başlarsa gelicek inşallah bizimkiler yanımaAh memleketim çok özledim 1 sene olacak gitmiyorum. .ne çok severim bu türkuyu..seko seko ssseko gel yanimaa
Bende de yapmıştı balım ama yaparken çok.zevk.aliyordum hatta hedefime.ulasinca yapacam demistim bence devam et emin ol yağ yakiyorsundurBu jillian 2 gunde odem yapar mi
Artima sebep arıyorum
Birşeyı de merak etme ne olur
Sen sus karışma
bir editör sus der mi
Niye bizim dilimiz yok mu
Busefer benim için tartışıyorsunuzYönetim istifa!! Nevreste atin beni alin
Si neredesiniz Türkiye de değil miBen de çok severim. Ben de en son eylülde gittim Türkiye'ye, çok özledim ailemi. Şu feribot seferleri başlarsa gelicek inşallah bizimkiler yanıma
tevoomm hamile misin kiz dogru muCansınız siz ya valla
Yok kuzu ben Kıbrıs'tayım, Habibte de Arabistan'da yaşıyoSi neredesiniz Türkiye de değil mi
Üşenmemiş aramış bulmuş yaa
ayy cok sevindimm adina hayirli olsun canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin kiz beblen aynisin ya ocak annesisin benimki adet 12 nisanEvet canimson adet 13 nisan
Nerden buluyonuz ya
hiç üşenmem böyle şeylereÜşenmemiş aramış bulmuş yaa
Sağlıklı beslenirsen almazsın kuzum. İki canlıyım diyip her bulduğunu yeme yeter.
Kilo almaktan çok.korkuyorum
Güzel menü balım çakma detoks olsun17 mayıs menüsü
10.30: 7 hurma, 3 kaşık yoğurt
15.00: 7 hurma, 3 kaşık yoğurt
20.00: 4 tavuk köfte, salata, 1 bardak ayran, 2 gün kurusu
Su: 2 litre
Spor : 20 dk yürüyüş sadece. Bugünde ayağım ağrıyor, kafayı yedi vücudum sonunda!
@MiuLegoWhiteblacklife
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?