Başka konuda ilham aldım resmen şunlardanEki Görüntüle 2147539 Eki Görüntüle 2147540 Eki Görüntüle 2147541 Eki Görüntüle 2147546 Eki Görüntüle 2147547
@Bonus özellikle ilk hareketi bel fıtığı olan bi arkadaşıma denetmiştim. Çok rahatlattığını söylemişti
Bütün hareketler için temel kural boynunu ve belini kasma gücü bacağından kalçandan almaya çalış ve dayanabildiğin kadarını yap
Sonraki köprüde de kalkabildiğin kadar yap
Bu susuzluğa en iyi çay gider. Çay var içen mi?Aynen canım 4 litre oldu heralde içtiğim hala su istiyo canım
Başka konuda ilham aldım resmen şunlardan
Zalımsın hayatPerşembe günü ve listedeysen yemesen daha iyi
Misal ben gene yedim bugün
Şiştim mi evet
Çay da vücuttaki suyu çekerBu susuzluğa en iyi çay gider. Çay var içen mi?
Benden şiş olamazsn hem +yım fazlasıyla heö regl tam sökmedi beklemedeym vay anam vayPerşembe günü ve listedeysen yemesen daha iyi
Misal ben gene yedim bugün
Şiştim mi evet
Sarımsaklı harareti alır ama... sarımsaklı menülü gün toplanmalarnda çok çay içerim ben. Yemek sonrası...Çay da vücuttaki suyu çeker
Biri hipodur blki. Genelde ben çevrmdışı takılıyorm busefer içlernde değilm14 ziyaretçi anladıysanız 3 kere tıklatın lo
Bana herşey zex
Ama hiç böyle bakmamıştım duruma ya çok doğru tespit
Aha 22 oldu mali az daha konuş kız reytingler tavanBana herşey zex
Harareti alıyo ama suyu da çekiyo en iyisi sarımsağı azaltmakSarımsaklı harareti alır ama... sarımsaklı menülü gün toplanmalarnda çok çay içerim ben. Yemek sonrası...
Olur ama para alırım ona göreAha 22 oldu mali az daha konuş kız reytingler tavan
dk 3,35 tl de miOlur ama para alırım ona göre
Vizite 5tl pazarlık yokdk 3,35 tl de mi
5 ney la cuara parası bilem değilVizite 5tl pazarlık yok
Ya çok merak ediyorum nerden öğreniyorlar burda ne konuşulduğunu25 ziyaretçiigdedali
Gösterdiğin sırt hareketlerini yapsana iyi gelirDers çalışmaktan kamburum çıkmış biri beni bi çiğnese ne güzel olur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?