Bizimle de paylassanayaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bu hafta için harika bir diyet programı yaptım kendimee
yürü be miu kim tutar seni
nehirnil111
begum75
kuzular ben spor listesine girmek istiyorum
düşündüm ki bu spor yapmayanları, sallayanları, puanı düşük olanları çıkartalım mı listeden..
Yukarıda da gerçekten spor yapmak isteyenleri sordum..
ona göre spor lstelerimizi revize edelim mi?
isteyenleri ben not alıyorum şuanda
tamamdır not aldımKesinlikle ben SPOR LISTESINDE OLMAK ISTIYORUM düzenli yapıyorum ins.
yav he heeeeee@MiuLego bahanem olmadı hiç beybim. .regl günü ve ilaç alıyorum ondan kaynaklı diye dusunuyorum..sanarsın 2 kilo almış gelmişim
yav ye tamam da iftarın hemen öncesi bidaha tartıl .. hatta bence sürekli tartıl ki düştüğü anda güncelleyeyim kilonu.. sonuçta mezun oluyorsun yahu her eksi gramın önemli bizim içinOrucum ben
Yahhhhh geçen haftadan dedimdi bu hafta yemek yemek için kilo verecegim diye
sen fiti tutuyorsun söylememBizimle de paylassana
Birazdan gideceğiz, yeni cici klozet, lavabo,yer karosu alacağım, çok heyecanlıyım
Düzenli spor yapamadım sende biliyorsun pko da spor şart yoksa inmez kilo benim vücudum öyle bu şekilde tartıda çok eksi göremiyorum basaldım. Tekrar ip atlamaya haftaya daha iyi olur
Ben kalayım listede miu listedeyim ve sporsuz gitmiyor kilonehirnil111
begum75
kuzular ben spor listesine girmek istiyorum
düşündüm ki bu spor yapmayanları, sallayanları, puanı düşük olanları çıkartalım mı listeden..
Yukarıda da gerçekten spor yapmak isteyenleri sordum..
ona göre spor lstelerimizi revize edelim mi?
isteyenleri ben not alıyorum şuanda
tamam aldım notumuBen tabisi en önde.
okeydirBen kalayım listede miu listedeyim ve sporsuz gitmiyor kilo
BEN ADAM topladım, capslock açık kalmış28 ziyaretçi benim bunalım ve depresyonuma mı geldi
yoksa löpet ve kankitoları miuyu nasıl yiyecekler diye izlemeye mi?
işte herkes bi söylesin de.. ona göre şekillendirelim.. gerçekten isteyenleri alalım diye sordum.. he söylemesen istemediğini düşünürdüm işteBen demesem almıycanmı
yakışıklılar mıBEN ADAM topladım, capslock açık kalmış
ben tutarım yürüyemezsinyaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bu hafta için harika bir diyet programı yaptım kendimee
yürü be miu kim tutar seni
yav ye tamam da iftarın hemen öncesi bidaha tartıl .. hatta bence sürekli tartıl ki düştüğü anda güncelleyeyim kilonu.. sonuçta mezun oluyorsun yahu her eksi gramın önemli bizim içinsonra ye tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?