Çok pis cıslar yedim
Kaçma gel seni de yiyeceğim
Ye melegim ye esrayı hosaf yap ye ramazanda iyi giderAzcikta ben yiyim
Kuzu sanırım ciddi bir problemim var, normalde şu aaydıklarım işe yarardı..bende iyi oldu sende niye olmadıki acaba
Hikayeyle anlattım menümüeyvah eyvah cıslı mideye dusemem simdi
Azcık utanma olur yahune yedin de hadi yaz menuyu gorelim artık
Tebrik ederim simayMinnak hanimlargecen hafta esrayı guzelce yedim tablo yaptım görmesi zor oldu biraz sayfa dolacak ama simdiden özür dilerim @Esra_4378 naber baby
Eki Görüntüle 2147926 Eki Görüntüle 2147926 Eki Görüntüle 2147926 Eki Görüntüle 2147926 Eki Görüntüle 2147926 Eki Görüntüle 2147926 Eki Görüntüle 2147926 Eki Görüntüle 2147926 Eki Görüntüle 2147926 Eki Görüntüle 2147926 Eki Görüntüle 2147926 Eki Görüntüle 2147926 Eki Görüntüle 2147926 Eki Görüntüle 2147926
Şimdi ben biliyorum esrami alinti yapar resimler gorünmuyo der oyy kuzumm al sana rahat rahat gör diye burayada atiyorum
Esra ....smy
1.hafta 1.18 ....1.56
2.hafta 1.19.....1.57
Ust uste 2 hafta çig cıg yedim
Esranin 1.ligi hikaye demistim gecen hafta
öpeyim mi
Verdim gitti
Sabah (11.00)
çok güzel başlamıştı, kuşlar börtü böcük ve sağlıklı yaşamaya and içmiş flavır
2 haşlanmış yumurta
1 kaşık lor peyniri
Yarım kapya biber
5 zeytin
4 çilek
2 ceviz
Öğlen(15.00)
oldu ve bulutlar karardı flavırın aklında, çünkü aklına börek ve eşinin hayasızca karşısında yediği çikolatalı donut(çöreğin on seviye üstü birşey, hamur Yani) aklına düşmüştü bir kere
3 etli bohça börek
1 donut yedi
Akşam(21.00)
Bütün gün tinerli vernikle Haşir neşir olan flavır ayıptır söylemesi kafayı buldu , akşama yemek pişiremedi ancak makarna kaynattı
1 çorba kasesi ton balıklı t.b makarna
Saygılar
Çok vurmayın ameliyatlı yerime denk gelmesin
Spor 25 dakika tempolu yürüyüş
Su bol
@MiuLegohepfit begum75
1 farklami abariiiiiMinnak hanimlargecen hafta esrayı guzelce yedim tablo yaptım görmesi zor oldu biraz sayfa dolacak ama simdiden özür dilerim @Esra_4378 naber baby
Eki Görüntüle 2147926 Eki Görüntüle 2147926 Eki Görüntüle 2147926 Eki Görüntüle 2147926 Eki Görüntüle 2147926 Eki Görüntüle 2147926 Eki Görüntüle 2147926 Eki Görüntüle 2147926 Eki Görüntüle 2147926 Eki Görüntüle 2147926 Eki Görüntüle 2147926 Eki Görüntüle 2147926 Eki Görüntüle 2147926 Eki Görüntüle 2147926
Şimdi ben biliyorum esrami alinti yapar resimler gorünmuyo der oyy kuzumm al sana rahat rahat gör diye burayada atiyorum
Esra ....smy
1.hafta 1.18 ....1.56
2.hafta 1.19.....1.57
Ust uste 2 hafta çig cıg yedim
Esranin 1.ligi hikaye demistim gecen hafta
Flo kuzucum Git kendini çok dövdürmedenVerdim gitti
Sabah (11.00)
2 haşlanmış yumurta
1 kaşık lor peyniri
Yarım kapya biber
5 zeytin
4 çilek
2 ceviz
Öğlen(15.00)
oldu ve bulutlar karardı flavırın aklında, çünkü aklına börek ve eşinin hayasızca karşısında yediği çikolatalı donut(çöreğin on seviye üstü birşey, hamur Yani) aklına düşmüştü bir kere
3 etli bohça börek
1 donut yedi
Akşam(21.00)
Bütün gün tinerli vernikle Haşir neşir olan flavır ayıptır söylemesi kafayı buldu , akşama yemek pişiremedi ancak makarna kaynattı
Saygılar
Su bol
@MiuLegohepfit begum75
Amin amin insallahhTebrik ederim tüm arkadaşlarımı artısı eksisi sabitiyle öpüyorum hepimizi
Hiç bozulmasın diliyorum bu sevgi bağı.
Ortaokul ilkokul arkadaşlığı gibi samimi sadece iyilik üstüne olsun.Devam etsin böyle
esra0.1 esraydı haniTebrik ederim simay
Esra bu ne la
öpeyim mibelki geçer
Kac filavir kaaacVerdim gitti
Sabah (11.00)
2 haşlanmış yumurta
1 kaşık lor peyniri
Yarım kapya biber
5 zeytin
4 çilek
2 ceviz
Öğlen(15.00)
3 etli bohça börek
1 donut yedi
Akşam(21.00)
Saygılar
Su bol
@MiuLegohepfit begum75
Fılavırın yapraklarını yavaş yavaş koparın. Canı acısın. Artık bir çiçek değil kendisi.
Ben çok yorgunum siz halledin. Kökünden koparın o çiçeği.
Daha sabah çok dikkatli bir hafga geçiricem demedi mi o ya
İğdeyi özledim
Gideyim dimi, evetFlo kuzucum Git kendini çok dövdürmeden
Ya koruma bana yaramadı bacım, haftaya kilo verme moduna geçeyim en iyisiFılavırın yapraklarını yavaş yavaş koparın. Canı acısın. Artık bir çiçek değil kendisi.
Miunun dediklerinden sonra floFılavırın yapraklarını yavaş yavaş koparın. Canı acısın. Artık bir çiçek değil kendisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?