Kilo almaya mi karar verdin kuzucum. Beğenmedin demekki kilonu 65 e geri mi çıkıcan, daha mı güzeldi o kilo?Verdim gitti
Sabah (11.00)
çok güzel başlamıştı, kuşlar börtü böcük ve sağlıklı yaşamaya and içmiş flavır
2 haşlanmış yumurta
1 kaşık lor peyniri
Yarım kapya biber
5 zeytin
4 çilek
2 ceviz
Öğlen(15.00)
oldu ve bulutlar karardı flavırın aklında, çünkü aklına börek ve eşinin hayasızca karşısında yediği çikolatalı donut(çöreğin on seviye üstü birşey, hamur Yani) aklına düşmüştü bir kere
3 etli bohça börek
1 donut yedi
Akşam(21.00)
Bütün gün tinerli vernikle Haşir neşir olan flavır ayıptır söylemesi kafayı buldu , akşama yemek pişiremedi ancak makarna kaynattı
1 çorba kasesi ton balıklı t.b makarna
Saygılar
Çok vurmayın ameliyatlı yerime denk gelmesin
Spor 25 dakika tempolu yürüyüş
Su bol
@MiuLegohepfit @begum75
Yok la listeli olup vermeyen bi sen kaldın yatacam ver şu menüyüKüfür etti sanki
Minnak hanimlargecen hafta esrayı guzelce yedim tablo yaptım görmesi zor oldu biraz sayfa dolacak ama simdiden özür dilerim Esra_4378 naber baby
Eki Görüntüle 2147926 Eki Görüntüle 2147926 Eki Görüntüle 2147926 Eki Görüntüle 2147926 Eki Görüntüle 2147926 Eki Görüntüle 2147926 Eki Görüntüle 2147926 Eki Görüntüle 2147926 Eki Görüntüle 2147926 Eki Görüntüle 2147926 Eki Görüntüle 2147926 Eki Görüntüle 2147926 Eki Görüntüle 2147926 Eki Görüntüle 2147926
Şimdi ben biliyorum esrami alinti yapar resimler gorünmuyo der oyy kuzumm al sana rahat rahat gör diye burayada atiyorum
Esra ....smy
1.hafta 1.18 ....1.56
2.hafta 1.19.....1.57
Ust uste 2 hafta çig cıg yedim
Esranin 1.ligi hikaye demistim gecen hafta
Of dimi yaKilo almaya mi karar verdin kuzucum. Beğenmedin demekki kilonu 65 e geri mi çıkıcan, daha mı güzeldi o kilo?
Yorum yok sana
Ben diyom sen onu yenersin melekhaftayada oyle yapacan ona
Menü güzel(bakla yüzünden yarın tarti kontrolü yap iftar öncesi tartil)Cumahepfit
Sahur
1 haşlanmış lop yumurta
1 fincan süt
2 taze hurma
1 küp peynir anca başka bişey yedim mi hatırlamıyorum geç uyandım vakit yoktu
İftar
2 kaşık mantar çorbası
1 dolu tabak iç bakla enginar
1 servis kaşığı et sote
1 çatalın ucuylada beğendinin tadına baktım
Su 1 litre bile olmadı ananaslı limonlu suyumdan 500 ml içtim.
Başım ağrıyınca midem bulandı içemedim daha bişey
45 dk lesli 135 puan @begum75
%2 ver tebrik edeyim öyle minicik yüzde farkları kabul etmiyorumHepfitimtebriklerin icin sagol
O donut ve börek popoya gitti hayırlı olsun, hayır filavir bunu kabul etmiyorum 3 gün de 1 cıs hakkı dedik. Bi gün de 3 tane yedinOf dimi ya
Ühüüüüüü
Tamam kendi düşen ağlamaz
Yarından itibaren dikkat edeceğim
Sen miuyu almasaydın ben senle morti olur hırs yapardım, yine aynı kilodayız uzun zaman sonra
Ühüüüüü
Kilo almam umarım
Böyle yersem alırım tabi
Neyse bana ders olsun oh
Gaza gelse nolurki yari yolda gazi biterBen diyom sen onu yenersin melekama bu yazdıklarim onu gaza getirebilir haberin ola
Alin bunu garanti kazanırsınızAllah’ını seven üstüme bir morti atsın
Kim benle morti olmak ister?
Tamam haklısınO donut ve börek popoya gitti hayırlı olsun, hayır filavir bunu kabul etmiyorum 3 gün de 1 cıs hakkı dedik. Bi gün de 3 tane yedin
Yap dedik ya yawru, bugün de yapsan iyiydiGözlerim dönüyor yarın yapacağım sporu Leslie 3 mil mi yapsam artık ben @MiuLego Whiteblacklife hepfit
Menü güzel(bakla yüzünden yarın tarti kontrolü yap iftar öncesi tartil)
Bu dolu dolu menüye spor az
SU hiç olmadi(bakla zaten ödem yapan bi besin ekstra su içmen lazım)
Not: ağrı kesici içtin mi? Fayda etmedi mi? Migren mi var? Buz ise yaramadı mi?
Yok 2 mil mi 3 mü bu gün yürüdüm 1 saatYap dedik ya yawru, bugün de yapsan iyiydi
A aa %2 yi tebrik ediyon sen hepfitim%2 ver tebrik edeyim öyle minicik yüzde farkları kabul etmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?