Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yok tatlım. Uyumadım. .siparişleri ancak yetiştirdim şimdi almaya gelecekler hastanede randevum var kist vardı geçen aydan inşallah eriyip gitmiştir. .
Hee annadıımm allah hayırlı kazançlar versin kuzum. Kist de erimiştir inşallah. Ben de bu ay ilacı aksattım korkuyom kist olmaz inşallah

İğdeyi özledim

Etiket de yapmamış ki görmiyim şımarmıyım
Gördüm mü
Ebet
Şımardım mı
Ebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet

Su su su su bugün 2 lt su iftar sahur arası içilecek.
Wc hariç nere gitsen o su yanında taşınacak
hepsi bir anda değil aralıklı içilecek
Edit: sahurda +1 lt

@Lunya
59 mu olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun seeeeeeeeeeeeeeeeen
MEzun mu oldun seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
Gitti nalet kilolar artık fıstık gibisin
Tebrik ederimmmmmmmm Azmin bir başka boyutusun
Bu akşam bize bir öncesi sonrası yapar mısın ?
Bilenler biliyor ama bilmeyenler de görsün bu Nana nerelerden geldi bu kilolara, ne tozlu yollardan geçti

Koruma menülerini takip ediyor oliciğim
Ay bi öpem

Sabah uyandım yürüyüşümü yaptım hava mis (yaz aylarında sabahın köründe denize girip tüm gün "deniz çarşaf gibiydi" diyen yazlıkçı amcalara döndüm ama harbiden güzel oluyor sabah deniz 5-6 gibi)
Duj da alındı şimdi bir miktar ders çalışmak suretiyle Dünya'dan kopmaya hazırım...

En sebitim. Sabahın köründe yapılan yürüyüş bekarken deli gibi yürüdüm orda yaşlı amca teyzelerle arkadaş olmustum kolay gelsin kuzum

Olur mu oyle sey halinden anlarım. .bir Türk fincanı suyu cezveye ekle cnm sonra ceviz kabuklarını kaynat iliyinca ver bebişine 6 aylık bebeklere de icirebilirsiniz yazıyor

instagram takip et istersen arinlihayat diye bir çok şeyi oğluma ordan yapıp verdim..kolay gelsin tatlım. .geçmiş olsun prensese

arden32 günde 2 kere verebilirsin bebesine
canım beniim çok çok tşk ettim gece gece valla hakkını helal et hemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…