Hee annadıımm allah hayırlı kazançlar versin kuzum. Kist de erimiştir inşallah. Ben de bu ay ilacı aksattım korkuyom kist olmaz inşallahYok tatlım. Uyumadım. .siparişleri ancak yetiştirdim şimdi almaya gelecekler hastanede randevum var kist vardı geçen aydan inşallah eriyip gitmiştir. .
Sabah tartısı normal seyrinde kuzum artısız. Her sabh tartılıyom da üzerine afiyetKuzu cuma menüsü olarak güzel. Mercimek seni şişiriyor mu bi yarın kontrol et emi. Spor su çok güzel.
İğdeyi özledim
Su su su su bugün 2 lt su iftar sahur arası içilecek.Cuma@hepfit
Sahur
1 haşlanmış lop yumurta
1 fincan süt
2 taze hurma
1 küp peynir anca başka bişey yedim mi hatırlamıyorum geç uyandım vakit yoktu
İftar
2 kaşık mantar çorbası
1 dolu tabak iç bakla enginar
1 servis kaşığı et sote
1 çatalın ucuylada beğendinin tadına baktım
Su 1 litre bile olmadı ananaslı limonlu suyumdan 500 ml içtim.
Başım ağrıyınca midem bulandı içemedim daha bişey
45 dk lesli 135 puan @begum75
Demek her zabah cıbıldak kalıyorsunSabah tartısı normal seyrinde kuzum artısız. Her sabh tartılıyom da üzerine afiyet
Porti Urfadaki kız kardeşim gibisin heGünaydın
En sebitim. Sabahın köründe yapılan yürüyüş bekarken deli gibi yürüdüm orda yaşlı amca teyzelerle arkadaş olmustumSabah uyandım yürüyüşümü yaptım hava mis (yaz aylarında sabahın köründe denize girip tüm gün "deniz çarşaf gibiydi" diyen yazlıkçı amcalara döndümama harbiden güzel oluyor sabah deniz 5-6 gibi )
Duj da alındı şimdi bir miktar ders çalışmak suretiyle Dünya'dan kopmaya hazırım...
Teşekkür ederimmmEn sebitim. Sabahın köründe yapılan yürüyüş bekarken deli gibi yürüdüm orda yaşlı amca teyzelerle arkadaş olmustumkolay gelsin kuzum
Sağol Hemşom sanda bol.kazançlar allah kolaylık versin..dikkat et kontrol olmayı ihmal etmeHee annadıımm allah hayırlı kazançlar versin kuzum. Kist de erimiştir inşallah. Ben de bu ay ilacı aksattım korkuyom kist olmaz inşallah
İşe hazırlanırken fırsat bu fırsat diyip çıkıyom tepesineDemek her zabah cıbıldak kalıyorsun
Temem kuzu. Hadi ben kaçtım muckkSağol Hemşom sanda bol.kazançlar allah kolaylık versin..dikkat et kontrol olmayı ihmal etme
İşe hazırlanırken fırsat bu fırsat diyip çıkıyom tepesine
Olur mu oyle sey halinden anlarım. .bir Türk fincanı suyu cezveye ekle cnm sonra ceviz kabuklarını kaynat iliyinca ver bebişine 6 aylık bebeklere de icirebilirsiniz yazıyor
instagram takip et istersen arinlihayat diye bir çok şeyi oğluma ordan yapıp verdim..kolay gelsin tatlım. .geçmiş olsun prensese
canım beniim çok çok tşk ettim gece gece valla hakkını helal et hemi
Helal olsun tatlım istediğin zaman sor bildiklerimi paylaşırım inşallah öksürüğü geçer sende kızın da rahat uyursunuzcanım beniim çok çok tşk ettim gece gece valla hakkını helal et hemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?