Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Alta didiklenmemis pamuk, uste hafif didiklenmiş pamuk koy(sert olunca cikamiyor) pamuğu sürekli islat. Çimlendiyse ışığa çıkart tabi

He makarna ve kayısı yapmıştır kesin

Korkulu rüyalar olacak daha bu hafta ne rüyalar görücen sennn bekleeeeee

Gunaydinnnn

Birinciligimiz kutlu olsun herkesin emegine saglik

Bireysel dereceler de muhtesem

N Nana canim mezuniyetin hayirli olsunn

@Whiteblacklife canım tebrik ederim N Nana senide tebrik ediyorum canım mezuniyetin hayırlı olsun

Elinize yüreginize saglik @Whiteblacklife tebrik ederim kuzummm N Nana mezuniyetin hayirli olsun kuzummm

Teşekkür ederim canlar

igdedali Allah seni ne etmeye madem foto istiyonnn dünden istesene bulgur yemeden önce, neyse artık madem istiyorsunuz eklemek boynumuzun borcu

Sagol kuzumm

Duydum ki esrayla morti olmussunuz baby

2 haftadır kendisini çig vig yedim sesi cıkmiyo dur bakalim simdi bi resim hazırlicam ona
Biz senle haftalık morti degilizki
Biz senle kaç haftadır yarışıyoruz 1. Hafta ne alaka heee oldu bi kendinin iyi olduğu haftaları say

Ramzan da benim de uyku duzenim bozuluyor.
Uykusuzluk sarhos ediyor resmen.
Bide tok mideyle uyumak beni cok rahatsiz ediyor.

Amin amin insallahh ilkokul ortaokul arkadaslarim aklima getirdin ordek gulumsedi yuzüm

esra0.1 esraydı hani
Hee pardon 1.18 1.19 yuzdesini 0.01 artirdi

Tesekkur ederim ördek
Bak bak komple beni gömmüş iyiki bi geçmiş yapayım dedim mezarda değilim ama kemiklerim sizladiydi zaten dun
Ben diyom sen onu yenersin melek ama bu yazdıklarim onu gaza getirebilir haberin ola
Küstüm oynamıyorum bu ne arkadaşım benle morti olan takımda coşuyor bu kadami haz duyuyonuz ula

ben anladım anlayacagimi kuzu sen dert etme

insa kuzumm gözüm ustunde
Iyi geceler sana kuzumm
esra seni nasıl tutsun dermani kalmadı 2 hafta üst üste garibim
Söz konusu Floweroflife sa 2elim kandada olsa gelir tutarim
o kadar kutlama yaptıkk nerdeydin kuzuu
Mac sonu el sıkısmadan kacilmaz

Genel tablo masumm dan veri alinca yayinlicam canım
Cuma annemde oluyorum kızıyorlar tele devamlı tabi akşam kalabalık oluyor kardeşler falan hizmet et çocuk bak bulaşık falan filan canim
Amaç birlikte cok guzel bir yüzdeyle gelmek kuzummm ben seni seviyore
Bak hele bak

Beni etiketlememissin kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…