Alta didiklenmemis pamuk, uste hafif didiklenmiş pamuk koy(sert olunca cikamiyor) pamuğu sürekli islat. Çimlendiyse ışığa çıkart tabiEvet canım ama karanlık iran da yapmadım kitap da da nette de ışık diyordu. Dün akşam karanlığa koydum başka yaptım. Bir tane çimlenmis pamuk üstünde durmaya devam etsin mi? Üstte ki pamuğu mu didikliyim
He makarna ve kayısı yapmıştır kesinOf çok kötü bir uyku oldu, baş ağrısıla uyanmayı hiç sevmiyorum..
Kedi tüm gece tepemdeydi, açık da kalmoşım dondum, bir de garip gurip rüyalar gördüm
Dün gece içtiğim kayısı suyu artı makarna sanırım,deli gibi susattı, içim yanar vaziyette uyandım, tartıya bakamadım
Kız valla ben yokken eşimi de uyutmuyor, kalk gel yanima otur diyorCocuk olunca da oyle
Ay dunyanin isi var kizkardesim geldi oruclu degil o burdayken faydalanmam lazim
Oglan uyuyo uyaninca onu babaya satip haril haril temizlik yapmam lazimmmm
Korkulu rüyalar olacak daha bu hafta ne rüyalar görücen sennn bekleeeeeeOf çok kötü bir uyku oldu, baş ağrısıla uyanmayı hiç sevmiyorum..
Kedi tüm gece tepemdeydi, açık da kalmoşım dondum, bir de garip gurip rüyalar gördüm
Dün gece içtiğim kayısı suyu artı makarna sanırım,deli gibi susattı, içim yanar vaziyette uyandım, tartıya bakamadım
Bebeğide var çok yormayın gülbişi
N Nana
59 mu olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun seeeeeeeeeeeeeeeeen
MEzun mu oldun seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
Gitti nalet kilolar artık fıstık gibisin
Tebrik ederimmmmmmmm Azmin bir başka boyutusun
Bu akşam bize bir öncesi sonrası yapar mısın ?
Bilenler biliyor ama bilmeyenler de görsün bu Nana nerelerden geldi bu kilolara, ne tozlu yollardan geçti
Koruma menülerini takip ediyor oliciğim
Ay bi öpem
Elinize yüreginize saglik @Whiteblacklife tebrik ederim kuzummm N Nana mezuniyetin hayirli olsun kuzummm
Canim bizim 10 kilo kapışması haftalık birşey değil uzun vadeli siz olun yaniSeni seçtim
Siz Esra’yla başka kulvarda yarışın yine
HArikasın beeee
Melekçiyiiiizzzzz ye esrayı meleeeek
Ben leslie yaptım ama yarın parka çıkıp ip de atlayacağım
Biz senle haftalık morti degilizkiSagol kuzumm
Duydum ki esrayla morti olmussunuz baby
2 haftadır kendisini çig vig yedimsesi cıkmiyo dur bakalim simdi bi resim hazırlicam ona
Biz senle kaç haftadır yarışıyoruz 1. Hafta ne alaka heeeMinnak hanimlargecen hafta esrayı guzelce yedim tablo yaptım görmesi zor oldu biraz sayfa dolacak ama simdiden özür dilerim Esra_4378 naber baby
Eki Görüntüle 2147926 Eki Görüntüle 2147926 Eki Görüntüle 2147926 Eki Görüntüle 2147926 Eki Görüntüle 2147926 Eki Görüntüle 2147926 Eki Görüntüle 2147926 Eki Görüntüle 2147926 Eki Görüntüle 2147926 Eki Görüntüle 2147926 Eki Görüntüle 2147926 Eki Görüntüle 2147926 Eki Görüntüle 2147926 Eki Görüntüle 2147926
Şimdi ben biliyorum esrami alinti yapar resimler gorünmuyo der oyy kuzumm al sana rahat rahat gör diye burayada atiyorum
Esra ....smy
1.hafta 1.18 ....1.56
2.hafta 1.19.....1.57
Ust uste 2 hafta çig cıg yedim
Esranin 1.ligi hikaye demistim gecen hafta
Yiyin yiyin ohhh yağlı yagliAzcikta ben yiyim
Ben sizi sıkıp suyunuzu içecem kan olsun can olsun banaYe melegim ye esrayı hosaf yap ye ramazanda iyi gider
Yalan habercilik ya kaç haftadır yarışıyoruz iyi olduğu 2 haftayı almış uyanikTebrik ederim simay
Esra bu ne la
öpeyim mibelki geçer
Bak bak komple beni gömmüş iyiki bi geçmiş yapayım dedim mezarda değilim ama kemiklerim sizladiydi zaten dunAmin amin insallahhilkokul ortaokul arkadaslarim aklima getirdin ordek gulumsedi yuzüm
esra0.1 esraydı hani
Hee pardon 1.18 1.19 yuzdesini 0.01 artirdi
Tesekkur ederim ördek
Küstüm oynamıyorum bu ne arkadaşım benle morti olan takımda coşuyor bu kadami haz duyuyonuz ulaBen diyom sen onu yenersin melekama bu yazdıklarim onu gaza getirebilir haberin ola
Espiri zehirlenmesi yaşıyorum oruç olmasam kuscam bu arada farkındamısınız hep beni etiketlemeden yazismissinizGaza gelse nolurki yari yolda gazi biter
Zuahhahahagagagah
Cok mu bayatti espiri
Söz konusuben anladım anlayacagimi kuzu sen dert etme
insa kuzumm gözüm ustunde
Iyi geceler sana kuzumm
esra seni nasıl tutsun dermani kalmadı 2 hafta üst üste garibim
Cuma annemde oluyorum kızıyorlar tele devamlı tabi akşam kalabalık oluyor kardeşler falan hizmet et çocuk bak bulaşık falan filan canimo kadar kutlama yaptıkk nerdeydin kuzuu
Mac sonu el sıkısmadan kacilmaz
Genel tablo masumm dan veri alinca yayinlicam canım
Bak hele bakAmaç birlikte cok guzel bir yüzdeyle gelmek kuzummmben seni seviyore
Beni etiketlememissin kizCuma menumu sporumu yaptiktan sonra anca simdi yazabildim
Sahur 1kase yogurt icine 1 yk chia 4 cilek .1 kuru kayisi 1 ceviz 3 dlm peynir 1 domates 1 salatalik 1 tutam maydonoz 3 zeytin
Iftar 4 yk kadar kusbası dogranmis tavuk izgara .bolca domates slatsi 5 yk kadar koz patlicanli yogurt 1 hurma
Su 2.750
Spor
120 dk leslie 360 puan
50 squat
50 pointed butt lifts
50 firehydrants
50 bridges
20 half cobrapush up
20 ankle resach
10 reverse crunch
Pilates300 .. 50 puan
300 ip 60 puan
Spor toplam 470 puan
@MiuLegohepfit @Whiteblacklife Floweroflife @begum75
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?