Ahhh esracımm yapma sımdigeçen hafta kabul etmisstin ama bu hafta niye etmiyon biz bildigin mortiydik yani bu tablo isi başka kim en once 10 kilo vericek o hesap yani
güleceğim yoktu kiz
Cok korkuyorum coook
Simdilik pazartesi tartisinda görüşelim yafrumküçük darbelerle baslayalm
Cumaya buyuk darbeler alacan
Dün sahurda sofraya oturdum aklıma düştün. Dedim başı nasıl oldu acaba? Telefonu elime aldım girdim takıma sen o an beni eriketlemişsin:)
Tamam canım sağol olduğu kadar artık :)Alta didiklenmemis pamuk, uste hafif didiklenmiş pamuk koy(sert olunca cikamiyor) pamuğu sürekli islat. Çimlendiyse ışığa çıkart tabi
Hee oynaşın tabiDün sahurda sofraya oturdum aklıma düştün. Dedim başı nasıl oldu acaba? Telefonu elime aldım girdim takıma sen o an beni eriketlemişsin:)
Sen bonussun kendine gel nasıl cıvıklaşmakGaganı yerim ha
Olmadığı kaderTamam canım sağol olduğu kadar artık :)
Teşekkürler seabahar ellerine saglikYarışmamız 570. Etap birincisi 7. TakımdanWhiteblacklife !
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Teşekkürler seabahar ellerine saglikYarışmamız 570. Etap birincisi 7. TakımdanWhiteblacklife !
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Teşekkürler tatlimYasasinnn bizim takim 1. OlmusWhiteblacklife tebrikler kuzumm
Sen bonussun kendine gel nasıl cıvıklaşmak
Teşekkürler kuzum
Bana cıvıklaşıp diğerlerine mesefeli ol meselabenide gendize benzettiz
Nasıl cıvıklaşayım anlatsana biraz
Bana cıvıklaşıp diğerlerine mesefeli ol mesela
Olmadığı kader
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?