Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gunaydin, iyi haftasonlari

Takim birinciligini ve bireyselde birinci olan arkadaslari tebrik ederim

Bonus suyu da egzersiz yogunlugunu da arttirman lazim guzellik

Pasanin alisverisi var, ana ogul biraz gezelim Ardindan mutfak alisverisini yapar, iftar oncesi egzersizimi yapmak icin vakitlice donerim. Sizlere de enerjik&keyifli bir haftasonu dilerim

Biz senle haftalık morti degilizki

Biz senle kaç haftadır yarışıyoruz 1. Hafta ne alaka heee oldu bi kendinin iyi olduğu haftaları say
Hayir tabiki ben dedim ya senin 1.ligin hikaye diye o zamandan sonra böyle kapıstik senin yendigin haftalar demiyo muydun 300 500 gr gidiyon diye beni yerden yere vuruyodun esra

Hayir tabiki ben dedim ya senin 1.ligin hikaye diye o zamandan sonra böyle kapıstik senin yendigin haftalar demiyo muydun 300 500 gr gidiyon diye beni yerden yere vuruyodun esra
He he senle haftalık morti olsak ben hep kazanırdım 10 kilo diye kasmadım canimher hafta simay yenimi canim
Sen gecmis yaptigin icin boyle seylere gerek duymadık kuzummm
Bak bak cevaba gel seni uyanık seniiii

ay evet 2 aylık kuzum birde masum ki

40 çıkalı daha ne olmuşki :)) küçük bebekli hayata emzirmeye vakitsizliğe alışmak kolay olmuyo ilkse ayrı ikinciyse ayrı yıpranıyosun.
Sen çok erken diyet moduna girdin 4 aydan önce bana göre erken.
Kilo verilmezmi tabi verilir emzirme kalori yaktırıyor ama sen yorgunsun.
Diyet değilde ekstra süt yapıcı bişey yemezsen verirsin zaten.
Kaçacağın şey kesinlikle tatlı ve hamur işi olucak. Normal düzenli ve yeterli beslenirsen depodaki yağlar kullanılıcak süt için.
Ekstra hiç bişey yemene gerek yok.

Deli gibi su içiceksin stressiz olucaksın.
Normal doğumsa lesli yaparsında sezeryansa onada erken.

4 aylık emziriyodum dr gittim diyet için bana ilk zaman yürüyüş bile vermedi vucudun çok yorulur dedi.
Sonra vericem dedi de ben devam edemedim.
Saçımı tarayacak vaktim yoktu kaldı ki saatli ara öğün falan yap kendine özel yemek yap salata yap.
Büyüyorlar farklı sıkıntıları oluyor ama o ilk zaman ki anneye bağımlı durum geçiyor.

He he senle haftalık morti olsak ben hep kazanırdım 10 kilo diye kasmadım canimher hafta simay yenimi canim

Bak bak cevaba gel seni uyanık seniiii
Ahhh esracımm yapma sımdi geçen hafta kabul etmisstin ama bu hafta niye etmiyon biz bildigin mortiydik yani bu tablo isi başka kim en once 10 kilo vericek o hesap yani

Elimden geleni yapıyorum ramazanda daha yoğun tempo mümkün değil. Ramazan çıkınca inş tam gaz devam ederim.
Sporla bitmiyor eve hal kalmıyor sonra.

İkinci bebeğim canım bir kızım var 33. Ayında oğlum 2 aylık ilk doğumum normal ikinci zorunlu sezeryan oldu gebelik zehirlenmesi dolayısı ile hayatımda hiç bu kiloyu görmedim maksimum 97-98 oldum hamilelik ile ama bu durum farklı idi sezeryan yerim acımıyor çok şükür ya ama diyet modunda olmasam daha alıp başını gidecek kilo o yüzden 4 ay daha böyle sonra sıkı bir şekilde yapıp ideal kiloma gelmek istiyorum

Allah bağışlasın ikisinide.
İnş istediğin şekilde yapabilirsin herşeyini.

tut tut onu dünlu makarnalar midesini sisirdi birseyler yedir icir ona

Bak hele bak diyen agzini yiyebilirim

Eki Görüntüle 2148004 Canım buda benim 4.5 ay oldu sanirim

Var var onlarda var guncel atıyim dedim 78 le başladim ben 68 oldum kac cm incelme onlari hesaplamam lazim

Munzevi Zencefil son tango diyim sen anla.
Bakıyorum bulamıyorum cover bir şarkımı diye ama değil. Zaten ondan bu beklenir.
İnsan gibi yazmıyor ki

Dün sahurda sofraya oturdum aklıma düştün. Dedim başı nasıl oldu acaba? Telefonu elime aldım girdim takıma sen o an beni eriketlemişsin:)

Yiyin yiyin ohhh yağlı yagli

Ben sizi sıkıp suyunuzu içecem kan olsun can olsun bana

Yalan habercilik ya kaç haftadır yarışıyoruz iyi olduğu 2 haftayı almış uyanik
Espiri zehirlenmesi yaşıyorum oruç olmasam kuscam bu arada farkındamısınız hep beni etiketlemeden yazismissiniz

Korkun benden iste böyle aferin

güleceğim yoktu kiz
Cok korkuyorum coook
Simdilik pazartesi tartisinda görüşelim yafrum küçük darbelerle baslayalm
Cumaya buyuk darbeler alacan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…