Aynen canım ama bunun alişmış buyuk kızımıda emmeden ayırdıktan sonra bile yine sürekli uyanıyordum hayırlısıUykusuzluk çok fena ya
Inşallah kesintisiz uyuyacağım günler i de görürsün
Hayir tabiki ben dedim ya senin 1.ligin hikaye diye o zamandan sonra böyle kapıstik senin yendigin haftalar demiyo muydun 300 500 gr gidiyon diye beni yerden yere vuruyodun esraBiz senle haftalık morti degilizki
Biz senle kaç haftadır yarışıyoruz 1. Hafta ne alaka heeeoldu bi kendinin iyi olduğu haftaları say
Sen gecmis yaptigin icin boyle seylere gerek duymadık kuzummmEspiri zehirlenmesi yaşıyorum oruç olmasam kuscam bu arada farkındamısınız hep beni etiketlemeden yazismissiniz
Korkun benden iste böyle aferin
Iyi uykular incir..İncir uyutması kızlar Eki Görüntüle 2148006
Tamam bacım siz melekle morti oldunuz diye ben yazmadimBeni etiketlememissin kiz
He he senle haftalık morti olsak ben hep kazanırdım 10 kilo diye kasmadım canimHayir tabiki ben dedim ya senin 1.ligin hikaye diye o zamandan sonra böyle kapıstik senin yendigin haftalar demiyo muydun 300 500 gr gidiyon diye beni yerden yere vuruyodun esra
Bak bak cevaba gel seni uyanık seniiiiSen gecmis yaptigin icin boyle seylere gerek duymadık kuzummm
ay evet 2 aylık kuzum birde masum ki
Iyi uykular incir..
Şaka bir yana çok güzel gözüküyor ya ellerine sağlık miss
Ahhh esracımm yapma sımdiHe he senle haftalık morti olsak ben hep kazanırdım 10 kilo diye kasmadım canimher hafta simay yenimi canim
Bak bak cevaba gel seni uyanık seniiii
Gunaydin, iyi haftasonlari
Takim birinciligini ve bireyselde birinci olan arkadaslari tebrik ederim
Bonus suyu da egzersiz yogunlugunu da arttirman lazim guzellik
Pasanin alisverisi var, ana ogul biraz gezelimArdindan mutfak alisverisini yapar, iftar oncesi egzersizimi yapmak icin vakitlice donerim. Sizlere de enerjik&keyifli bir haftasonu dilerim
İkinci bebeğim canım bir kızım var 33. Ayında oğlum 2 aylık ilk doğumum normal ikinci zorunlu sezeryan oldu gebelik zehirlenmesi dolayısı ile hayatımda hiç bu kiloyu görmedim maksimum 97-98 oldum hamilelik ile ama bu durum farklı idi sezeryan yerim acımıyor çok şükür ya ama diyet modunda olmasam daha alıp başını gidecek kilo o yüzden 4 ay daha böyle sonra sıkı bir şekilde yapıp ideal kiloma gelmek istiyorum
40 çıkalı daha ne olmuşki :)) küçük bebekli hayata emzirmeye vakitsizliğe alışmak kolay olmuyo ilkse ayrı ikinciyse ayrı yıpranıyosun.
Sen çok erken diyet moduna girdin 4 aydan önce bana göre erken.
Kilo verilmezmi tabi verilir emzirme kalori yaktırıyor ama sen yorgunsun.
Diyet değilde ekstra süt yapıcı bişey yemezsen verirsin zaten.
Kaçacağın şey kesinlikle tatlı ve hamur işi olucak. Normal düzenli ve yeterli beslenirsen depodaki yağlar kullanılıcak süt için.
Ekstra hiç bişey yemene gerek yok.
Deli gibi su içiceksin stressiz olucaksın.
Normal doğumsa lesli yaparsında sezeryansa onada erken.
4 aylık emziriyodum dr gittim diyet için bana ilk zaman yürüyüş bile vermedi vucudun çok yorulur dedi.
Sonra vericem dedi de ben devam edemedim.
Saçımı tarayacak vaktim yoktu kaldı ki saatli ara öğün falan yap kendine özel yemek yap salata yap.
Büyüyorlar farklı sıkıntıları oluyor ama o ilk zaman ki anneye bağımlı durum geçiyor.
İkinci bebeğim canım bir kızım var 33. Ayında oğlum 2 aylık ilk doğumum normal ikinci zorunlu sezeryan oldu gebelik zehirlenmesi dolayısı ile hayatımda hiç bu kiloyu görmedim maksimum 97-98 oldum hamilelik ile ama bu durum farklı idi sezeryan yerim acımıyor çok şükür ya ama diyet modunda olmasam daha alıp başını gidecek kilo o yüzden 4 ay daha böyle sonra sıkı bir şekilde yapıp ideal kiloma gelmek istiyorum
tut tut onu dünlu makarnalar midesini sisirdi birseyler yedir icir onaSöz konusuFloweroflife sa 2elim kandada olsa gelir tutarim
Cuma annemde oluyorum kızıyorlar tele devamlı tabi akşam kalabalık oluyor kardeşler falan hizmet et çocuk bak bulaşık falan filan canim
Bak hele bak
Eki Görüntüle 2148004 Canım buda benim 4.5 ay oldu sanirim
İnş canım sizler ile birlikte olacak inş sağlıklı çok yormadan süt azalmadanAllah bağışlasın ikisinide.
İnş istediğin şekilde yapabilirsin herşeyini.
Eki Görüntüle 2148012 Eki Görüntüle 2148013
Esram sen toptan pecete almistin ya kaldı mı
Flovıra pecete gondercektim şu çicekli olandan bide rulo peçeteden floya rica etsem kapida ödemeli yap çok tutmaz hafif onlar flo öder sen masraf etme
Floweroflife Esra_4378
Dün sahurda sofraya oturdum aklıma düştün. Dedim başı nasıl oldu acaba? Telefonu elime aldım girdim takıma sen o an beni eriketlemişsin:)Munzevi Zencefil son tango diyim sen anla.
Bakıyorum bulamıyorum cover bir şarkımı diye ama değil. Zaten ondan bu beklenir.
İnsan gibi yazmıyor ki
Heyirdir
Yiyin yiyin ohhh yağlı yagli
Ben sizi sıkıp suyunuzu içecem kan olsun can olsun bana
Yalan habercilik ya kaç haftadır yarışıyoruz iyi olduğu 2 haftayı almış uyanik
Espiri zehirlenmesi yaşıyorum oruç olmasam kuscam bu arada farkındamısınız hep beni etiketlemeden yazismissiniz
Korkun benden iste böyle aferin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?