Bencede aferin kız sana
Kızarmış ciğer istedimde vazgeçtim isteğimden de. O kadar emeğimi ciğerin yağıyla unuyla bozamam.
Kendim alır sağlıklı pişirirsem olur.
Kocaaaaa tostu 3 isirikta yemiş bide övünür gibi anlatıyor kimi kandiriyon kızım ben senin avuç içini biliyorum hiçte küçük değil hem tostun altında da üstünde de ekmek var
Simdi sana eksimi söylesem suraya düşüp bayılırsın diyorum ve susuyorumBencede aferin kız sana
Kocaaaaa tostu 3 isirikta yemiş bide övünür gibi anlatıyor kimi kandiriyon kızım ben senin avuç içini biliyorum hiçte küçük değil hem tostun altında da üstünde de ekmek var
Gör görsmykmy arkadasini
Çok mu cirkefim nee
Kızarmış ciğer istedimde vazgeçtim isteğimden de. O kadar emeğimi ciğerin yağıyla unuyla bozamam.
Kendim alır sağlıklı pişirirsem olur.
Çok mu cirkefim nee
Balikmiii bende bende yengec balıkları cok severim hele bise vardi seni bana cekenD3S1R3 çalışmıyorum evdeyim.
33 yaşındayım.
14 yaşında oğlum 3,5 ve 5,5 yaşında kızlarım var.
İstanbuldayım balık burcuyum :))
Arap atı yarışı ağır başlar ama sonradan hızlanır hepsini gecer
Ben deli miyim yicem ya amma yaptin gözünün beyazının içindeki hücrelerini yedigim
Kuzum eski mesajı devam ettirme, yeni mesaj yaz. Eski mesaj bildirimleri kapalı benimhepfit canım buralardamısın özele baksana
Arap atı yarışı ağır başlar ama sonradan hızlanır hepsini gecer
Ben deli miyim yicem ya amma yaptin gözünün beyazının içindeki hücrelerini yedigim
Balikmiii bende bende yengec balıkları cok severim hele bise vardi seni bana ceken
Kuzum sporla beraber menüyü toplu tekrar yaz emi. Sporsuz menü degerlendirememMenuyu vereyim kızlar
Sahur 3de
2yumurta 3 zeytin peynir yeşillik salatalık 1 incir 1hurma 1 dilim tb ekmek 1 bardak sut 5 fındık
İftar 20.30
Bir tabak yumurtalı ıspanak bol salata 1 kepçe şekersiz kayısı uzum hoşafı(wcye çok faydası oldu onun için içiyorum)
Su sahurda 1 içtim ama 3 oluyor
Sporu sonra bildireyim
@MiuLegohepfit
Tm canımKuzum eski mesajı devam ettirme, yeni mesaj yaz. Eski mesaj bildirimleri kapalı benim
Canım şimdi 90 dk tempolu yürüyüş var şuanda Leslie 3 yapıyorum 60 da mekik varKuzum sporla beraber menüyü toplu tekrar yaz emi. Sporsuz menü degerlendiremem
Tamam kuzum çok iyi, bol da su içersen puan:10Canım şimdi 90 dk tempolu yürüyüş var şuanda Leslie 3 yapıyorum 60 da mekik varbegum75
Su en az 3 oluyor canım bazen 3.5 oluyor su dan sıkıntı yok bol bol içiyomTamam kuzum çok iyi, bol da su içersen puan:10
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?