Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yok kiz oyle gecelik.degil pijama takimi giydim
Kiloluyken hic giymedm gecelik desem yeridir

7 hurma ve süt iyi idare ediyo
Lif bakimindan yuksek ya hurma halsizlik vs olmuyo
Ya denicem onu da esime o ladat marketten hurma alma ben kendim kuruyemisciden alcam dememe ragmen gitmis almis ve tabi ki glikozlu yapis yapis iyy..yemiyorum onlardan kendime baska alcam.
Eşin ne diyor bizim ki belli bir süre sonra söyleniyor çünkü ben rahat edemiyorum evde biri olunca
Ister ama asla zorlamaz sagolsun anlayislo davraniyo.ama bu sefer süre cok uzun nolur bilmem

Kızlar bugün hiç zamanım olmadı, öğle yemeğinden sonra tabak çanak alışverişine gittik, 19.30’da döndük 1 muz yemeğe vaktim oldu, köpeği besle, kedileri besle derken toplantı başladı daha yeni bitti ölüyodum açlıktan sandviç yapıverdim 2 tane yedim(çok açtım)

Tatlim ya ne kadar zordur ama cumaya kadar karbona dikkat etsen bide geç yemesen dengelersin

Tatlim ya ne kadar zordur ama cumaya kadar karbona dikkat etsen bide geç yemesen dengelersin
Kuzu geç yememe olayını yapamadım bugün, iyice geç yedik

Yarın düzene girer umarım..
Yaz geldi hostelin online işleri arttı yapılacak, daha turistlere açmadık (hala kuş döneminde uzun süreli kalan müşteriler var)ama rezervasyonlar başladı haliyle, onların online işi, restoran, ev derken bu ara bitiğim
2 haftadır çamaşır yıkayamadım laaaa

Ama düzene sokacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…