- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Berna ne çok gelen giden bar kuzum adam kafayı yer tabi ne bu böyle sürekli sana da yazık yaBacim haftanin 3 gunu kaynanam bende.su anda da kardesim. Yarin o.gidecek kaynanam gelecek sonra benim annemler gelecek.onlarin gittigi gun kaynanam geri geliyo.sonra o.haftasonu.koye gidecez ki regl olacam sonra onun bitmesine yakin kardeşimin finalleri bitiyo yine gelecek bayramdan sonra gidecek.Benim herif kafayi yiyecek
Sen iste yeter ki. Arada derede hersey hallolur.Bacim haftanin 3 gunu kaynanam bende.su anda da kardesim. Yarin o.gidecek kaynanam gelecek sonra benim annemler gelecek.onlarin gittigi gun kaynanam geri geliyo.sonra o.haftasonu.koye gidecez ki regl olacam sonra onun bitmesine yakin kardeşimin finalleri bitiyo yine gelecek bayramdan sonra gidecek.Benim herif kafayi yiyecek
Resmeeen dar olan gecelik takimim suan bombol oluyooooooo
15 gittii 5 kaldiiii
Ben hep boyleyim gulbem yaa alistim :)Berna ne çok gelen giden bar kuzum adam kafayı yer tabi ne bu böyle sürekli sana da yazık ya
Gecelik takimi mi giydinResmeeen dar olan gecelik takimim suan bombol oluyooooooo
15 gittii 5 kaldiiii
Ordusavar eflal gelmiş
Ben hurma yoğurtla duruyorum . Her halükarda acıkıyorum zatenSahurda muz süt yulaf ezmesi karıştırıp yesem tok tutar mi
Yok kiz oyle gecelik.degilBen hep boyleyim gulbem yaa alistim :)
Gecelik takimi mi giydin
7 hurma ve süt iyi idare ediyoSahurda muz süt yulaf ezmesi karıştırıp yesem tok tutar mi
Eşin ne diyor bizim ki belli bir süre sonra söyleniyor çünkü ben rahat edemiyorum evde biri oluncaBen hep boyleyim gulbem yaa alistim :)
Gecelik takimi mi giydin
Eki Görüntüle 2148556
Eveettt kızlarrr
Tablomuz hazır
Esram istikrarlı giderkensmy pesinde bu hafta arayi kapatmaya az kaldı
Masummm masummm masummmbi ileri bi geri yok artık hep ileri dimi kuzummm yarıs dewam ediyooorrrr
Eveet kalan kiloyu ne kadar zamanda verecegimiz tamamen bize kalmısbakalım neler olacaakkk
Tabiki smy
Esra_4378 @masumm @MiuLego hepfit
@Whiteblacklife
Ya ne bileyim neler yaptiydinEsra benim yaptıklarımı yap inatla, işe yarıyor, ikinci wc’den Selamlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?