YedimHahahahah nerden buluyonuz ya
Bonus der at sineği
Sen dersin tezek ağası
Kuzum çorbayı iç
Yavaş yavaş ama
Sonra ana yemek illaki sağlıklıdır değilse de yanındakilerden. Boool salata ile tabağını doldur ki yedi desinler :)
Pilav tatlı karbonlu yiyecekler asla. Çözümü basit. Oruç açınca yersem mideme çok fena vuruyor ağrıtıyor çok ağır geliyor diyeceksin. Geçen yedim kıvrandım tövbeeee diyeceksin
Ye ya ye ye vardır midende yer
Zeytinyagli kabakNe yemek yapsam ☹☹☹
Bonus hayır. Yüzmeye evet çünkü su ve kaldırma kuvveti ağırlığı tüm bedene dağıtıyor ama diğer sporlara ağır sporlara 80 kiloya hatta 75 e gelmeden hayır. Senin dizlerin ve belin kilo verdikçe rahatlayacak öncelikle. Uygun kiloya geldiğinde de sporla güçlendireceğiz.
Kimseyi de takma. Bu ülkede herkes işini severek yapmıyor malesef. Hele li böyle empati yapayan doktorlara hayır. Kilonu ver bu arada leslie ve yürüyüş eğer uygunsan yüzme yap. Başka egzersize hayır. Sakatlanırsın.
Düşünsene sırtına 10 kg lik ağırlıklı çanta tak tüm gün gez desem elbettee ki akşam belin ağrır. Neden? Fazla yük bindi bele çünkü. Şuanki durum da aynı bedeninde. Öncelikle o kilolardan kurtulacağız emin adımlarla devam edip. Sonra egzersiz kısmını ağırlaştıracağız
Bize anca dil.cikar hic sevme
Pazartesileri yapılacak o bildirim
Maşallah
Cumaya kadar koruyorsun
Okuma okuma.
Sadece enerjini dusurur ve evhama sebap olur.
Kabagimda var ama.perşembeye sakliyorumZeytinyagli kabak
Salata ayran yapcam.
Evdekilere bide makarna .
Pazar
2 saat normal yürüyüş 120 puan
Pazartesi
60 dk tempolu 160
30 dk normal 30
190 puan
Salı
55 dk tempolu 137.5
40 dk normal 40
177.5 puan
Banu menü vermiyorsun peki biz nasıl takip edeceğiz seni Banu lütfen menü ver lutfen
sorduk muyürüdün mü diye çırpı bacak miu
bonus
Pazar
2 saat normal yürüyüş 120 puan
Pazartesi
60 dk tempolu 160
30 dk normal 30
190 puan
Salı
55 dk tempolu 137.5
40 dk normal 40
177.5 puan
Bende seni sevmiyorum tartıyi da sevmiyorum inmiyor aşağıya inmiyorSevmiyorum seni
Kabak sote
Ahahahahahah pabyon değil ama bi pavyon yaparız
Menü vercen mi
Canım hic bise yapmak istemiyo
Evi supurmem lazm yemek yapmam lazm
Ortalik dagnik once ortaligi toplamam lazm
Camasir katlanacak selede beni bekliyo
Camasir yikamam lazm
Ama ben canm hicbise yapmak istemiyo napacam ben
Cok tembelim ya cokNe olursa olsun, isin en zor kismi baslamak. Bismillah de kalk, hepsi biter
Gecmis olsun bonusum.@Gulbe seker sağolun kızlar
Cok tembelim ya cok
Daha namaz kılmadım kizi uyuttm uyanmadan kalkim ben
Hahahahah nerden buluyonuz ya
Bonus der at sineği
Sen dersin tezek ağası
Kuzum çorbayı iç
Yavaş yavaş ama
Sonra ana yemek illaki sağlıklıdır değilse de yanındakilerden. Boool salata ile tabağını doldur ki yedi desinler :)
Pilav tatlı karbonlu yiyecekler asla. Çözümü basit. Oruç açınca yersem mideme çok fena vuruyor ağrıtıyor çok ağır geliyor diyeceksin. Geçen yedim kıvrandım tövbeeee diyeceksin
Ye ya ye ye vardır midende yer
Sıkıntı varsa eğer özelden yazım dedim. Ama yoksa gerek yok :)Kaptanım bugünde tartı istemişsin burayamı yazayım başka yere mi?
@MiuLego
Tut tuuut seni de cuma ızgara yapıp yicem hain pembik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?