Pis çisli serbetli kara bocekli çıtır böcekli kurtlu kusmuklu pohlu tatlı
Hala canin istiyomubende cok etkili hemen istegim gidiyo aninda
Dün 30 dk leslie vardı kuzumEki Görüntüle 2149757
kızlar yarın yoğunum gelemeyebilirim,bugünden tabloyu kontrol eder misiniz?
@Esra_4378
@pempisler
@Whiteblacklife
@hepfit
smykmy
Munzevi Zencefil
Bonus
@Floweroflife
ben de seviyorumdur inşallah
yok çünkü
vururum seni.
Yatmadan önce zıplayıp yatacam artıkEVETTTTTTTTTTT
oruç gibi geçireceksin günü sen de simay o zaman .. gittiğin yerdekiler hunharca ye demiyordur. az az yavaş yavaş yiyeceksinTATLİ YEMEDIMM AMA HURMA YEDIMMM AKSAMIN O SAATINDE
Miu oruc tutmayınca aksama bisey yemicem az yicem diyorum baskalariyla iftar yapınca hic iyi olmadı dun bugun tartı guzel seyler dmedi tabi .evde olunca cok güzeldi.sporumu yemegimi güzelce yapiyorum.al bugune baska bir yerdeyiz napacam bilmiyorum
Hangi uygulama canım bende indireyim, saymak zor oluyor zıplarken.Benim telefonun bir uygulaması var sağlıkla ilgili. Orda zıplama programına ayarlayınca telefonu cebime koyuyorum ben psikopat gibi zıplıyorum sayıyı kendi tutuyor:)) beş dk da 500 zıplıyormuşum. 250 de duruyorum sadece. Zıplama olayını da senden öğrendim bu arada çok sağol@eflalim
mantıklı.. yatınca da enerji harcamaya devam eder vücutYatmadan önce zıplayıp yatacam artık
Ben jillian yapip yatiyorummantıklı.. yatınca da enerji harcamaya devam eder vücut
Jillian mı gestapoBen jillian yapip yatiyorum
Heeeeeeeyyyyytttttt beeeeee terliklere baaakk bee mukemmel nerden aldın kaptanDün akşam 40 dk falan evde mezura aradım yok yok
Tartı da gülmüyor banaama foto çektim sabah berna matematik61 bugün marketten bulursam alıcam mezura yarın ölçüncem
Şimdilik beleee aynada az da olsa zayıflamış duruyorum eskiye göre. Tartı öyle demese de
Eki Görüntüle 2149760 Eki Görüntüle 2149761 Eki Görüntüle 2149763 Eki Görüntüle 2149764
Pembe terliklerim kalp ben
Zıplayın zıplayın miu için zıplayın
Tamam canımmoruç gibi geçireceksin günü sen de simay o zaman .. gittiğin yerdekiler hunharca ye demiyordur. az az yavaş yavaş yiyeceksin
Ay evet suratina bakmadan hareketleri yapmaya calisiyorum sinir karıJillian mı gestapo
neden acaba giremiyor ki Allah Allah. Neler gömdü Allah bilir belki de siteye sığmıyoriğde iyiymiş.. siteye giriş yapamıyormuş.. yönetime yazmış sorunun düzelmesini bekliyormuş
benim telefon LG. Onun kendi uygulaması. Ama aratırsan çıkar belki google playdan başka uygulamalar.Hangi uygulama canım bende indireyim, saymak zor oluyor zıplarken.
Ne demek canım faydam olsa ne mutlu
Acayip yakıyor dimi arka bacağı yok böyle bir yanma
bulusana kadar kilo ver
Dikkat edersen yapmıyor banu. Ramazan boyunca Allah nasip ederse hurma yoğurt benim sahur menüm
vaytı falan sevme
fiti de sevme
kimseyi sevme
beni sev
ay bizim kurumda da öyle
ota boka toplantı
e çalışın onun yerine boş yere vakit kaybı ya
olabilir bakayımyaşa takılmam ben
hiç de ne adan güzelsin
bu vücudu istemiyorum ben eskisini istiyorum
aynen .. kendi haline bırakın onu kafa yerinde değil
iyi hatırlattın sadce 500 ml su içmiştim hemen içiyorum bi tane daha..
sabah sabah iyi spor ve su
Yarından itibaren koruma yapacağım.. bol bol bölgesel çalışacağım
yanına ip ve olursa yürüyüş
ama bölgeselin anasını ağlatacağım.. stepper de bölgesel bacak ve popo için.. onu da yapacağım
Salı günü yazılı sınav var okulda.. o da geçince baya rahatlayacağım ve spora ağırlık vereceğim
tamamen katılıyorum eflalim
ik çocuk mu var?
3 olmasın
Evet koca danamı unuttum
Tamam da canım o kadar suyu içince midene yemek için yer kalmaz ye öyle iç diyorum.
Gecmis olsun
Aynen dediğin gini işte benim göbek tabi içi daha dolu
iğde iyiymiş.. siteye giriş yapamıyormuş.. yönetime yazmış sorunun düzelmesini bekliyormuş
mantıklı.. yatınca da enerji harcamaya devam eder vücut
bendeeeİp atlamayı beceremeyen ben için güzel bir seçenek
Ben jillian yapip yatiyorum
Zıplayın zıplayın miu için zıplayın
ay bacaklarım çok fena.. arası bomboş nesine özeniyorsun kız çarpıkHeeeeeeeyyyyytttttt beeeeee terliklere baaakk bee mukemmel nerden aldın kaptan
Ama
Ama
Ama kıskandım ben
Masalllahhh kuzummm masallahhh sana aaa masalllahhhhh harikaaasınnnn
Gecen bikez daha paylasmistin pantol azcık daha darrdı su an bacak incelmis bariz belli
Hayalim bacak arasında zayıflayinca bosluk olusuyo bayiliyorummm
Ama bende bu bacaklari eritene kadar gormek
neden acaba giremiyor ki Allah Allah. Neler gömdü Allah bilir belki de siteye sığmıyor
gittiğin yerde su ile denersin görürsün doğru mu tartıyorTartıyı yanımızda götürünce doğru çıkıyormu sonuç?
Ben evde değişmiyorum yerini bi kere fark olmuştu diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?