Dur benim adam bi foto çeksin beraber
vaytı falan sevme
fiti de sevme
kimseyi sevme
beni sev
ay bizim kurumda da öyle
ota boka toplantı
e çalışın onun yerine boş yere vakit kaybı ya
olabilir bakayımyaşa takılmam ben
Sahurda eşime peynirli yumurta yaptım bir lokma ekmekle tadına baktım, bakmaz olaydım midem kazınıyor deli gibisadece hurma yoğurt mideme öyle iyi geliyor ki sahurda
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah..Evet, babam. Teshis ve vefati arasi 3 ay. Cok cirpindim bir umut... Rabbim kimseye dermansiz dert vermesin.
la bir kere de bana yorum yap kafamı kırıcam yaAy ne güzel süsler ayna önünde öyle bide ne güzel bir terlik bide ne güzel bir tişört halı vs.
Annem gitsin de deneyeyim o zaman
Dur benim adam bi foto çeksin beraberzaten öyle küçük durmuyor yaşı, azcik gobugu var eritirsin sen onu
Yaa miu tamam iste ama cidden çok iyi fiziğin ya valla gördükçe moralim bozuluyor
hiç de ne adan güzelsin
bu vücudu istemiyorum ben eskisini istiyorum
aynen .. kendi haline bırakın onu kafa yerinde değil
iyi hatırlattın sadce 500 ml su içmiştim hemen içiyorum bi tane daha..
sabah sabah iyi spor ve su
oturunca benim de azcık katlanır gibi oluyor göbeğimYaa miu tamam iste ama cidden çok iyi fiziğin ya valla gördükçe moralim bozuluyorbenim sarkık göbek falan ıyyy
Eki Görüntüle 2149757
kızlar yarın yoğunum gelemeyebilirim,bugünden tabloyu kontrol eder misiniz?
@Esra_4378
@pempisler
@Whiteblacklife
hepfit
@smykmy
@Portakal Sulu Ordek
Bonus
@Floweroflife
Miuu ben bu aksamki tartimi bildirc3m mecbur.yarin eve en erken gelisim bile 5i geciyo.ben karbon alabilir miyimDİKKAT
Kızlar bu akşam tam iftar öncesi mutlaka tartınalım
ve kaydedelim aklımıza..
yarın da en geç 17:00 bildirim saatimiz unutmayalım!!!!!
bu akşam asla ama asla karbbonhidrat yemiyoruz
çorba dahi olsa!
lütfen bol su ödem çayları..
sahuru abartmayalım
iftarda sebze yemeği yoğurt salata yapalım mümkünse..
yarın CUMAAAAAAAAAAAAAAAA
ve hedefimiz belli
#hedefbeştebeş
haydi göreyim sizi çıtır hatunlar
evet kuzucumMiuu ben bu aksamki tartimi bildirc3m mecbur.yarin eve en erken gelisim bile 5i geciyo.ben karbon alabilir miyim
Bugun tartilcam diye dun corbayla kuru dolma yemedim de
İp mi sayılır bölgesel mi bilemedim bölgesel hesaplamak daha mantıklı gibi geldi 30 point @MiuLegoCanım dün 40 dk tempolu yürüyüş / 100
200 zıplama @MiuLego puanlama nasıldı
Aslinda iftar sonrası eliptik yapmaya hazırlandım, eşim bir türkü gitmedi oturduk diriliş izledikbisiklet oda da tepesinde yapamadım
Ahhaha böyle başını döndürürler adamın
hiç anlamam okurken bile başım döndü
Canımda karpuz çekiyordu ne zamandırbenimki doğru kuzum.. ellerine sağlık.. yeneceğizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Biraz ara ver yine pointlerini alırız ama daha sakindenkorktun muğğğğğğğğğğğğğğğğ
öyle yapıcam canom... inmiyor tartı zaten sinirimi bozuyor .. en iyisi korumaya almak
heryerim tutuldu zaten ağrıyor
ay evet fotoda belli olmuyor ddaha düşünün baya çıkıyor tek tek kaburgalar
Ya cidden tutuyor, o bir lokma ekmek şimdiden halsiz düşürdü mesela.sana ekmek hiç iyi gelmiyor.. ama hurma ve yoğurt nasıl tutuyor anlamıyorum
Ya cidden tutuyor, o bir lokma ekmek şimdiden halsiz düşürdü mesela.
Ekmek evet tamamen kesmek isterdim ama dediğim gibi kahvaltı ekmeksiz gitmiyor bende. Sırf bu yüzden sahurda hurma yoğurt yapıyorum ekmek yiyemiycem diye :) yani birde orucun amacı zaten acıkıp açların halini anlamakken tok kalmayı ummak komik geliyor bana :) halsiz olmuyum yeter bana malum ilgi isteyen iki cücük var :)
Ayyy elimde kalacak yaoturunca benim de azcık katlanır gibi oluyor göbeğim
bölgesel gibi sayıyoruz canom.. öyle yapmıştık.. jumping jack gibi yani.. bölgesel puanlamasıİp mi sayılır bölgesel mi bilemedim bölgesel hesaplamak daha mantıklı gibi geldi 30 point @MiuLegozıplama nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?