Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yemedigin için tartı geçirdi farkındamısın? Kıtlığa soktun vücudu resmen . Orucu açınca 1 litre su içersen tabi yemek yiyecek yerin kalmaz white. 2 bardak su iç kalanı zamana böl.
Emzirdigim için eflal çok büyük bir susuzluk yaşıyorum yani öyle böyle değil tek isteğim su oluyor bugün oruç değilim gece sahur yaptım sabah öksürük krizi sonu oruç bozuldu rabbim günah yazmasin

Çok şükür yapman gereken bu zaten

tamamen katılıyorum eflalim

ik çocuk mu var?

3 olmasın
Evet koca danamı unuttum
Tamam da canım o kadar suyu içince midene yemek için yer kalmaz ye öyle iç diyorum.
Gecmis olsun
Benim gobek de cok fena yaa ici bosaldi derisi katlanıyor elimle sikinca.bibde sezaryen dogum olunca..
Aynen dediğin gini işte benim göbek tabi içi daha dolu

bölgesel gibi sayıyoruz canom.. öyle yapmıştık.. jumping jack gibi yani.. bölgesel puanlaması

Miu yazdı da unuttum ben Munzevi Zencefil biliyor

Zıplama bölgeseller gibi adet hesabı demişti. 100 e kadar her 10 zıplama bir puan 100 den sonrası her 10 zıplama 2 puan
nehirnil111
Unutmadan

Bende öyle tahmin ettim öyle kaydettim

Munzevi Zencefil unutmadan

Benim gobek de cok fena yaa ici bosaldi derisi katlanıyor elimle sikinca.bibde sezaryen dogum olunca..
çare estetik
Çok şükür yapman gereken bu zaten
öyle yapıcam söz
Fit senden kaburga dolması yapacak

Acıktım ben.
yarın kaçıcam yakalarsanız yersiniz

kaçcam ki gelmicem hiç
Kuzum ben listeye liste yükünü hafifletmek için girdim birazda bu yüzden cabam birinin yükünü omuzlamak

HERKES KENDİ ÜSTÜNE DÜŞENİ YAPMALI

NEDEN SÜREKLİ BİRİLERİNİN YÜKÜÜ SEN YA DA BAŞKASI ÇEKİYOR

HERKES KENDİ 1.3 YÜZDESİNİ GETİRECEK ARKADAŞ

YOK ÖYLE BİR DÜNYA YA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…