la seni yerim yerrrrrrrrrrrrrrrrrAyyy elimde kalacak yaoturunca diyor kız benim göbek ayakta bile katlanıyor orda bir top var
Emzirdigim için eflal çok büyük bir susuzluk yaşıyorum yani öyle böyle değil tek isteğim su oluyor bugün oruç değilim gece sahur yaptım sabah öksürük krizi sonu oruç bozuldu rabbim günah yazmasinYemedigin için tartı geçirdi farkındamısın? Kıtlığa soktun vücudu resmen . Orucu açınca 1 litre su içersen tabi yemek yiyecek yerin kalmaz white. 2 bardak su iç kalanı zamana böl.
Miu yazdı da unuttum benİp mi sayılır bölgesel mi bilemedim bölgesel hesaplamak daha mantıklı gibi geldi 30 point @MiuLegozıplama nedi
Çok şükür yapman gereken bu zatenYarından itibaren koruma yapacağım.. bol bol bölgesel çalışacağım
yanına ip ve olursa yürüyüş
ama bölgeselin anasını ağlatacağım.. stepper de bölgesel bacak ve popo için.. onu da yapacağım
Salı günü yazılı sınav var okulda.. o da geçince baya rahatlayacağım ve spora ağırlık vereceğim
Fit senden kaburga dolması yapacak
Fit senden kaburga dolması yapacak
Kuzum ben listeye liste yükünü hafifletmek için girdim birazda bu yüzden cabam birinin yükünü omuzlamak
Zıplama bölgeseller gibi adet hesabı demişti. 100 e kadar her 10 zıplama bir puan 100 den sonrası her 10 zıplama 2 puanMiu yazdı da unuttum benMunzevi Zencefil biliyor
Dün akşam kafam güzeldi galibaahahah ahahahaha ahahahah ahahaa cuk diye oturmuş
yaaaaaaaaaaaaa gülüyorum hunharca hahahahaha
Evet koca danamı unuttumtamamen katılıyorum eflalim
ik çocuk mu var?
3 olmasın
Tamam da canım o kadar suyu içince midene yemek için yer kalmaz ye öyle iç diyorum.Emzirdigim için eflal çok büyük bir susuzluk yaşıyorum yani öyle böyle değil tek isteğim su oluyor bugün oruç değilim gece sahur yaptım sabah öksürük krizi sonu oruç bozuldu rabbim günah yazmasin
Aynen dediğin gini işte benim göbek tabi içi daha doluBenim gobek de cok fena yaa ici bosaldi derisi katlanıyor elimle sikinca.bibde sezaryen dogum olunca..
Aman bu ne kız matematik berbat benimZıplama bölgeseller gibi adet hesabı demişti. 100 e kadar her 10 zıplama bir puan 100 den sonrası her 10 zıplama 2 puan
nehirnil111
Unutmadan
bölgesel gibi sayıyoruz canom.. öyle yapmıştık.. jumping jack gibi yani.. bölgesel puanlaması
Miu yazdı da unuttum benMunzevi Zencefil biliyor
Zıplama bölgeseller gibi adet hesabı demişti. 100 e kadar her 10 zıplama bir puan 100 den sonrası her 10 zıplama 2 puan
nehirnil111
Unutmadan
çare estetikBenim gobek de cok fena yaa ici bosaldi derisi katlanıyor elimle sikinca.bibde sezaryen dogum olunca..
öyle yapıcam sözÇok şükür yapman gereken bu zaten
yarın kaçıcam yakalarsanız yersinizFit senden kaburga dolması yapacak
Acıktım ben.
Kuzum ben listeye liste yükünü hafifletmek için girdim birazda bu yüzden cabam birinin yükünü omuzlamak
Abarttığın konusunda fikrim değişmediKuzum ben listeye liste yükünü hafifletmek için girdim birazda bu yüzden cabam birinin yükünü omuzlamak
EvetAman bu ne kız matematik berbat benim200 zıpladım 30 puan mı şimdi
EVETTTTTTTTTTTAman bu ne kız matematik berbat benim200 zıpladım 30 puan mı şimdi
Galiba mıDün akşam kafam güzeldi galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?