Ayyy diş gebelikse erken teşhis çok önemli, hayırlısı olsun kuzumAy kizlar arkadasim hamile olduğunu ogrendi gecen hafta.degeri baya yuksek geldi bana.takildim ikiz mi acaba diye ama yuksek deger bi de dis gebelikten olabiliyo korkutmamak icin bisey soylemedim.doktora gitmis kese gozukmemis.deger yuksek bu degere gozukmesi lazim demis bugun yine gidecekmis.ay dua edin de kotu bisey olmasin cok canım sıkıldı yaa.
tamam buluşalım cnmm
gerçektennn
süper olur
Doktorunu taniyorum cok iyidir ilk dogumunu da onda yapmisti memleketteyken ben de ona giderdim babamin da yakin arkadasidir ekstra ilgilenir o yuzden.Soyle biran once bence. Doktorlar da gozden kacirabiliyor. Ben gecen yaz bu zamanlar gecirdim. Doktor anlamadi. 2 aylik kendi kendine dustu. Sonrasinda vajinal ultrasonda anlasildi.
Arkadasina en azindan doktorun dis gebelik ihtimalini eleyip elemedigini sor. Insallah yoktur ama tedbir her zaman iyidir.
Rabbimin izniyle inşallah nasip olur kucaklarına alırlar canım dualarım sizinleAy kizlar arkadasim hamile olduğunu ogrendi gecen hafta.degeri baya yuksek geldi bana.takildim ikiz mi acaba diye ama yuksek deger bi de dis gebelikten olabiliyo korkutmamak icin bisey soylemedim.doktora gitmis kese gozukmemis.deger yuksek bu degere gozukmesi lazim demis bugun yine gidecekmis.ay dua edin de kotu bisey olmasin cok canım sıkıldı yaa.
Süt vardı ondan yaptım
BaşkaRabbimin izniyle inşallah nasip olur kucaklarına alırlar canım dualarım sizinle
Benden başka birine
Doktorunu taniyorum cok iyidir ilk dogumunu da onda yapmisti memleketteyken ben de ona giderdim babamin da yakin arkadasidir ekstra ilgilenir o yuzden.
Kizlar toksoplazma testim cikti temiz cikti sukur sikinti yok cok sevindimmm
Daha cok yeni 6 fln ama hcg cok yuksek ona ragmen kese olusmamisKac haftalik?
Daha cok yeni 6 fln ama hcg cok yuksek ona ragmen kese olusmamis
Miu ben olmadığına göre başkasıBaşka
Birine
Miu duymasın başka biri dediğini
Kapatma gibi hissettim kendimiMiu ben olmadığına göre başkasıMiuma ben hazırlarım ama sen benden başkasına hazırlayamazsın sütleri
Kendime hazırladıydım zatenMiu ben olmadığına göre başkasıMiuma ben hazırlarım ama sen benden başkasına hazırlayamazsın sütleri
Geçmiş olsun canımKizlar toksoplazma testim cikti temiz cikti sukur sikinti yok cok sevindimmm
AhahaKapatma gibi hissettim kendimi
Kendime hazırladıydım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?