- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Ohhh geçmiş olsun kuzumKizlar toksoplazma testim cikti temiz cikti sukur sikinti yok cok sevindimmm
Sagol kuzummmGozun aydin guzellik
sagol fitimmGeçmiş olsun canım
sagol vaytimmOhhh geçmiş olsun kuzum
Geçmiş olsun canım ne oldusagol vaytimm
Tamam len bekliyozçocuğun niyeti ciddi
Ne detoksu yapıyon senMiu ile aşk yaşayan mali
Kan ağlıyorum şuanda : (Başka
Birine
Miu duymasın başka biri dediğini
Yeseydin yaBen de açım miu ya atfediyorum acligimi
Bayram sonrası buluşak işte
Miuya göz koydum everecem
Seneye beraber hamile kalacak biri lazım
Ben tanımıyom herif düzgün çocuk diyorTamam len bekliyozhanimiş fotoğrafı iyi biri miymiş
PattisNe detoksu yapıyon sen
Yettim
Okurken yoruldumİğdem bende özledim inan ama ne işlere ne güçlere yetişemiyorum daha ilk lez telefonu elime aldım oda beş dakikalığına..keyfimde yok..kanadı kırık kuş misali..nasıl bi boşlukmuş ananın yeri dolmuyomuş..
Aksiyonlara gelince hala peşimi bırakmadılar merak etme..bi tane gurk olan tavuğum var bugün anca onla köşe kapmaca oynadık.ille kümeste yatmak istiyor ama küöeste yatarsa 24 saat bitler onu öldürür ilaçlıyom ilaçlıyom gitmiyolar kümesten bitler..ordan alıyom başka yere koyuyom bu sefer yumurtalara yatmıyo ellemiyim diyorum diğer tavuklar bunu kaldırıp altına yumurtluyor lar bu safımda kalkınca gidp yan folluğa yatıyo..en son başka bi kümese kapattım yumurtalarıda aldım altından alışana kadar yatırmıycam..sonra bahçeden bi dolu nane topladım kuruttum sonra markete gittim erzak aldım yolda yürürken ayağım burkuldu iki seksen yrre serildim zeytin kavanozu kırıldı onun kırığı 10 kiloluk tursili deldi o döküldü çorba taştı çöpün suyu halıya döküldü fırında kekin dakikasını ayarlamayı unutmuşum erken kapanmış bu sefer sönmüş o kadar oruç oruç oğlum yapmıştı..daha sayayım mı
Eliptikle sahurda buluşuyoduk iki gündür buluşamadık..kilo 75 de çakıldı..hiç bi kıyafetim yok alasım da yok..tıkanıp yaşıyoruz işte..
Salı: 50 dk yürüyüş: 125Eki Görüntüle 2149759
Kayısılarım Çağlalarım kontrol edelim mi yarına hazırlıklı olalım yeniden galibiyetimizi ele alma zamanı durmak yok devam
igdedali @matematik61 @Nevreste @malipina @MiuLego @eflalim @masumm @Melegiimm22
Panik yok takımiğde iyiymiş.. siteye giriş yapamıyormuş.. yönetime yazmış sorunun düzelmesini bekliyormuş
O ördek kendine bakmış mı acaba
Tek başıma kafayı yiyememYeseydin yaben yedim
Hemen yaparım çocuk
Seni çıkarcı
füzelerden benceKendimi hala 70 hissediyor olmam neden acabakoca göbekten mi koca füzelerden mi
anladım .. sen bilirsin artık.. bu akşam tam iftar öncesi mutlaka tartıl evdeysen..
Evlerin arası 10 dk çok saçma olucak tartıyı götürmem burdan da bahsetmiyorum.
Gitmemeye çalışıcam. İftar davetlerine uyız oluyorum bu sene bugünde ablamdayım.
Haftayada ben almaya çalışıcam.
tabi veremezsin verilecek bişey yokki
karbon kokunu takip eder de bulurumbugünden sonra g,d,rm burdan miu bulamazsın beni sennn
geçmiş olsun sana
ama iş yerimi biliyon basarsın filanda
elma beni de hep acıktırır asla yememya ben ac degildim kahve içtim 1 elma yedimm acıktım iyimi
geri git şimdi tamam sıkıldık sendenHellllööööööööööööööööööö
İşyerinde nette sıkıntı var sanırıım.
dün çok yürümüşüm akşam başım çatlıyordu accık uzanayım dedim sabaha kadar aralıksız uyumuşum. 8 buçukta zor kalktım
İşte de giremedim
Neyse ki erken geldim bugün eve
Çok özledimmm
Salı: 50 dk yürüyüş: 125
Çarşamba 150 dk yürüyüş: 375
O ördek kendine bakmış mı acaba
Biz Banuyla şeker orucundayız bi kerem aşırı sağlıklı yaşayıp dünyaya kazık çakacaz
De mi @masumm
ama eşim iyi biri diyorsun.. eşinin iyi dediği de iyidir o halde.. tamamBen tanımıyom herif düzgün çocuk diyorbenim adamla aynı yerde çalışıyor
-1.5 mi getirir sana kesin getirir en az -1.5 demi hem de of yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaPattis
Olunca canıma oku
Olmayınca özle
Varlığımla değerimi bilmeyeni yokluğumla terbiye ederim
Bugün çok ergen uyanmışım
Yaş 17
Tek başıma kafayı yiyememyanacaksak beraber yanalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?