O tartılırken kanat çırpmıştırEkledim balım
Ördek azıcık zayıfladı hemen havalara girdi tabi
eneeeee kötü sürpriz olmuş son dk.. ama olsun belki kardeşinle aranızda güzel bir bağ olur bu süreçBayramda memlekete gidemeyeceğim sanırım
tokattaki nin tek ders sınavı varmış. Kalacak yeri yokmuş... Anahtarı bırakayım gel burda kal dedim bütten sonra. Canım sıkılır ne yapacam evde tek baıma dedi haklı...
Sonra peder beyle konuştuk bayramda gitmemeye karar verdim. Kalıp bacımın başını bekleyecem. İlk defa bi bayramda ayrı olacam evden. Bi moralim bozuldu. Sonra giderim artık
Yettim
Olunca canıma oku
Olmayınca özle
Varlığımla değerimi bilmeyeni yokluğumla terbiye ederim
Bugün çok ergen uyanmışım
Yaş 17
Okurken yoruldum
Ayağın iyidir inşallah ciddi bişey yoktur.
Kilo da çok almamışsın be 75 ne ki... Fırsat buldukça buralarda olursun zaten senin aksiyonlardan anca sıra gelir
Salı: 50 dk yürüyüş: 125
Çarşamba 150 dk yürüyüş: 375
Panik yok takım
O ördek kendine bakmış mı acaba
Biz Banuyla şeker orucundayız bi kerem aşırı sağlıklı yaşayıp dünyaya kazık çakacaz
De miNare83
hiç deee
karbon kokunu takip eder de bulurum
elma beni de hep acıktırır asla yemem
ama eşim iyi biri diyorsun.. eşinin iyi dediği de iyidir o halde.. tamam
-1.5 mi getirir sana kesin getirir en az -1.5 demi hem de of yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 2149840 özledik işte uzatma
Bayramda memlekete gidemeyeceğim sanırım
tokattaki nin tek ders sınavı varmış. Kalacak yeri yokmuş... Anahtarı bırakayım gel burda kal dedim bütten sonra. Canım sıkılır ne yapacam evde tek baıma dedi haklı...
Sonra peder beyle konuştuk bayramda gitmemeye karar verdim. Kalıp bacımın başını bekleyecem. İlk defa bi bayramda ayrı olacam evden. Bi moralim bozuldu. Sonra giderim artık
Sana sadece ben süt verebilirim Maliyi kıskandım kiKan ağlıyorum şuanda : (
Kardeşimin çapraz bağlarına tükürecemeneeeee kötü sürpriz olmuş son dk.. ama olsun belki kardeşinle aranızda güzel bir bağ olur bu süreç
Ahahaha ya Mium ya
Sana sadece ben süt verebilirim Maliyi kıskandım ki
Valla benim herifi anlattım sana, iyidir herhalde iyi değilse 3 ümüz dalarız adama. Şaka bi yana eşim kolay kefil olmazama eşim iyi biri diyorsun.. eşinin iyi dediği de iyidir o halde.. tamam
-1.5 mi getirir sana kesin getirir en az -1.5 demi hem de of yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 2149840 özledik işte uzatma
Çay içiyom.. su 1.5 olacak az sonra.. du içeyim hatta.. içtim aha da 1.5 lt oldu
işte evet hatırlıyorum diğer kardeşimle ilgileneyim diyordun.. uf cidden kötü olmuş.. neden tek ders sınavına kalmış tembel tenekeKardeşimin çapraz bağlarına tükürecem
Hazır evde yalnızken boğmasam iyi
Öbürü de üniversite sınavlarına hazırlanıyor kafayı tırlatmıştı en son. Gidip 3-5 gün onla ilgileneyim diyordum. İnşallah bayramdan sonra izin alabilirim
yaaaabenim 2 bittii
Hiç akillanmiycam senBayramda memlekete gidemeyeceğim sanırım
yerim la onu .. enişteyi ellerinden öperim yaniValla benim herifi anlattım sana, iyidir herhalde iyi değilse 3 ümüz dalarız adama. Şaka bi yana eşim kolay kefil olmaz
Masum bakak neler olicikayyy nerdesin ya üzüntüden karbona bogacaktım kendimi
:)
ayy miu bende çizdim üstünüüüü elmanın yemem artık
anammmm bu dğnden razı yawwwwwww
üzülmeeeeee , igdemmm sonra gidersennnn
He ya... Bi de bayram çok buruk geçiyor bizim evde. Dedemin vefatından beri her bayram peder kötü oluyor. Onu şenlendiriyorduk filan. Neyse artık yapacak bişey yokişte evet hatırlıyorum diğer kardeşimle ilgileneyim diyordun.. uf cidden kötü olmuş.. neden tek ders sınavına kalmış tembel teneke(ben de tek derse kalmıştım )
Hiç akillanmiycam sen
Haklı değil! Kalsın tek başına kızdım sanaBayramda memlekete gidemeyeceğim sanırım
İğde şımarmaz ya vefalıdır o
sevmiyorum onu hiç ıyyyy bi kaşık suda boğacaaam
(çok seviyom lan, ama aramızda nilişkom duymasın şımarır )
sen iste senden başkasına bakmayaım
sporlarımı bile sırf senin için yapıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?