Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

eneeeee kötü sürpriz olmuş son dk.. ama olsun belki kardeşinle aranızda güzel bir bağ olur bu süreç

ayyy nerdesin ya üzüntüden karbona bogacaktım kendimi
:)

hiç deee

karbon kokunu takip eder de bulurum

elma beni de hep acıktırır asla yemem

ayy miu bende çizdim üstünüüüü elmanın yemem artık

ama eşim iyi biri diyorsun.. eşinin iyi dediği de iyidir o halde.. tamam

-1.5 mi getirir sana kesin getirir en az -1.5 demi hem de of yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Eki Görüntüle 2149840 özledik işte uzatma

anammmm bu dğnden razı yawwwwwww

üzülmeeeeee , igdemmm sonra gidersennnn

eneeeee kötü sürpriz olmuş son dk.. ama olsun belki kardeşinle aranızda güzel bir bağ olur bu süreç
Kardeşimin çapraz bağlarına tükürecem
Hazır evde yalnızken boğmasam iyi
Öbürü de üniversite sınavlarına hazırlanıyor kafayı tırlatmıştı en son. Gidip 3-5 gün onla ilgileneyim diyordum. İnşallah bayramdan sonra izin alabilirim

ama eşim iyi biri diyorsun.. eşinin iyi dediği de iyidir o halde.. tamam

-1.5 mi getirir sana kesin getirir en az -1.5 demi hem de of yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Eki Görüntüle 2149840 özledik işte uzatma

Valla benim herifi anlattım sana, iyidir herhalde iyi değilse 3 ümüz dalarız adama. Şaka bi yana eşim kolay kefil olmaz

işte evet hatırlıyorum diğer kardeşimle ilgileneyim diyordun.. uf cidden kötü olmuş.. neden tek ders sınavına kalmış tembel teneke (ben de tek derse kalmıştım )

Hiç akillanmiycam sen

işte evet hatırlıyorum diğer kardeşimle ilgileneyim diyordun.. uf cidden kötü olmuş.. neden tek ders sınavına kalmış tembel teneke (ben de tek derse kalmıştım )
He ya... Bi de bayram çok buruk geçiyor bizim evde. Dedemin vefatından beri her bayram peder kötü oluyor. Onu şenlendiriyorduk filan. Neyse artık yapacak bişey yok

Hiç akillanmiycam sen

Haklı değil! Kalsın tek başına kızdım sana

İğde şımarmaz ya vefalıdır o

Biliyorum kaptanım bitanesin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…