Görüyorsun demi bak ben masaj yapıyorum ağrılarına iyi gelir ama onlar öyle mi caniler onlar
Kim dedi onu ya miuyu gördüğüm mü var benimMiu ile aşk yaşayan mali
Çalışmaynca geçilmiyor malesef. Bari bunlara bak geçersn blki.
Buyruuoon
Nasılsın cicimBuyruuoon
Hayır olsun canım benimde kaç gündür öyle hatta bugün hem yuruyus olsun diye kızları koydum arabaya 45dakikalik parka gittik geldik kızlarla evim yanında var park ama sıkıldım herşeyden kafa dağıtttımİçim sıkılıyo benim hayır olsun inşallah
İğde duymasınPembikle aşk yaşıyoruz herkeş dışarı çıksın piliiizz
İyi yapmışın pembikim havan değişmiştir. Ben de çok sıkıldım, iş ev iş ev, gidecek bi kapımız da yok şükür aşırı rutün bi hayatHayır olsun canım benimde kaç gündür öyle hatta bugün hem yuruyus olsun diye kızları koydum arabaya 45dakikalik parka gittik geldik kızlarla evim yanında var park ama sıkıldım herşeyden kafa dağıtttım
Duysun ondan mı korkcem beyaİğde duymasın
Benimde gidecek yerim yok canım araba ile 10 dk yerde gorunce eltiler var yılbaşından beri yüzlerini gorecem seslerini duyan herkesin kendine göre yaa amann boşver arkadaş olarak dağ gibi takımım ile 2 gozum kızım var fazlasıyla yetersinizİyi yapmışın pembikim havan değişmiştir. Ben de çok sıkıldım, iş ev iş ev, gidecek bi kapımız da yok şükür aşırı rutün bi hayat
Yok bee ne korkmasıDuysun ondan mı korkcem beya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?