Anlaştık sen gelince susuyozAy ne zaman gelsem kimse yok bu ne be
Neden ki acaba ama yokluğun belli oluyordu gelmeseydin müge anlı bulacaktıMesaj atamadım ingilizce bir uyarı cıktı anlamadim
Dün iftara pikniğe gittik orda yengemle tartıştık moralim bozuktu zaten ya çok ta zorlamadım aksilikler olabiliyorNeden ki acaba ama yokluğun belli oluyordu gelmeseydin müge anlı bulacaktı
Hahahha es anne ne çektin beeeAnnem en son beni 59.5 kilo gorup daha zayiflama demisti.sonra telde 58im zayiflamiyom daha demistim.dun geldi sen yine zayiflamissin dedi.57yim iste dedim tamam dedi.az once tartilirken geldi bakayim vucuduna dedi tartiyi gordu hani 57ydin lan dedicok acim ya ondan dedim
Arkadaşla komşuya tartışsan bu kadar kafaya takılmıyorda ailen biri ile olunca zor oluyor cunku her zaman yüz yüze bakıyon aynı sofraya aynı ortamı paylaşıyorsun bende de var öyle 4.5 senedir konuşmuyorum eltimleDün iftara pikniğe gittik orda yengemle tartıştık moralim bozuktu zaten ya çok ta zorlamadım aksilikler olabiliyor
Annem en son beni 59.5 kilo gorup daha zayiflama demisti.sonra telde 58im zayiflamiyom daha demistim.dun geldi sen yine zayiflamissin dedi.57yim iste dedim tamam dedi.az once tartilirken geldi bakayim vucuduna dedi tartiyi gordu hani 57ydin lan dedicok acim ya ondan dedim
Balik burcu ozel hisleri diyelim iyiyiz kuzum iyi olmaya calisiyoruz. Sen nasilsin her sey yolunda mi. Ben ara ara girip bakiyorum ama pek okuyamiyorum uzun uzunÇiçeğum hazırda mı bekliyodun :)) annecin nasıl sen nasılsın?
Sadece karın kaslarim seninki gibi olsa yeter fazlasina gerek yok ben de bu kaslardan Istiyorum dum düz olsunDün akşam 40 dk falan evde mezura aradım yok yok
Tartı da gülmüyor banaama foto çektim sabah berna matematik61 bugün marketten bulursam alıcam mezura yarın ölçüncem
Şimdilik beleee aynada az da olsa zayıflamış duruyorum eskiye göre. Tartı öyle demese de
Eki Görüntüle 2149760 Eki Görüntüle 2149761 Eki Görüntüle 2149763 Eki Görüntüle 2149764
Pembe terliklerim kalp ben
İçim sıkılıyo benim hayır olsun inşallah
Evetttt iftar oncesi tartisi da tamam olduguna gore gelsin anne yemekleri
Sadece karın kaslarim seninki gibi olsa yeter fazlasina gerek yok ben de bu kaslardan Istiyorum dum düz olsunbu da son sozumdur o kadar istiyorum işte
Hakkında hayırlısı olsun ama dış gebelige gidiyor gibiAy kizlar arkadasim hamile olduğunu ogrendi gecen hafta.degeri baya yuksek geldi bana.takildim ikiz mi acaba diye ama yuksek deger bi de dis gebelikten olabiliyo korkutmamak icin bisey soylemedim.doktora gitmis kese gozukmemis.deger yuksek bu degere gozukmesi lazim demis bugun yine gidecekmis.ay dua edin de kotu bisey olmasin cok canım sıkıldı yaa.
Oy mium bu neDün akşam 40 dk falan evde mezura aradım yok yok
Tartı da gülmüyor banaama foto çektim sabah berna matematik61 bugün marketten bulursam alıcam mezura yarın ölçüncem
Şimdilik beleee aynada az da olsa zayıflamış duruyorum eskiye göre. Tartı öyle demese de
Eki Görüntüle 2149760 Eki Görüntüle 2149761 Eki Görüntüle 2149763 Eki Görüntüle 2149764
Pembe terliklerim kalp ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?