Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Annem en son beni 59.5 kilo gorup daha zayiflama demisti.sonra telde 58im zayiflamiyom daha demistim.dun geldi sen yine zayiflamissin dedi.57yim iste dedim tamam dedi.az once tartilirken geldi bakayim vucuduna dedi tartiyi gordu hani 57ydin lan dedi cok acim ya ondan dedim

Hahahha es anne ne çektin beee

Dün iftara pikniğe gittik orda yengemle tartıştık moralim bozuktu zaten ya çok ta zorlamadım aksilikler olabiliyor
Arkadaşla komşuya tartışsan bu kadar kafaya takılmıyorda ailen biri ile olunca zor oluyor cunku her zaman yüz yüze bakıyon aynı sofraya aynı ortamı paylaşıyorsun bende de var öyle 4.5 senedir konuşmuyorum eltimle

Sadece karın kaslarim seninki gibi olsa yeter fazlasina gerek yok ben de bu kaslardan Istiyorum dum düz olsun bu da son sozumdur o kadar istiyorum işte

İçim sıkılıyo benim hayır olsun inşallah

Hayrolsun insallah

Evetttt iftar oncesi tartisi da tamam olduguna gore gelsin anne yemekleri

Afiyet olsun, darisi basimiza

Iyilik, guzellik ve yorgunluk. Sen nasilsin?
Sadece karın kaslarim seninki gibi olsa yeter fazlasina gerek yok ben de bu kaslardan Istiyorum dum düz olsun bu da son sozumdur o kadar istiyorum işte

Istemek, basarmanin yarisidir

Menu

Sabah
Salata (yumurta, orgu peynir, yesil zeytin, kapya biber, semiz otu, nane ve yesil sogan)
Kekik cayi

Ara
Sade Turk kahvesi
1 kiwi

Aksam
Firin levrek
Yesil salata

Su: 2 L (3+olur)
Egzersiz: 1 saat kosu bandi (interval training, 6 km)

hepfit

Yarin oruc olacagim insallah, sabah tartilamam. Aksam da okulda iftar edecegiz. O yuzden bu sabah ki kiloyu bu haftanin bildirimi olarak veriyorum. Ovulasyon kanamasi nedeniyle kilo kaybi tartiya yansimadi kaptan. Haftaya 5 ler gelir.

Gecen hafta: 61.4
Bu hafta: 61
Yuzde: 0.65

@MiuLego

Hakkında hayırlısı olsun ama dış gebelige gidiyor gibi

Oy mium bu ne bayıldım ya tişörtün salaş durmasını ve iç bacaklarını çok beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…