Ne oldu canım hayırdır niye tartıştınizDün iftara pikniğe gittik orda yengemle tartıştık moralim bozuktu zaten ya çok ta zorlamadım aksilikler olabiliyor
Kese görmediyse 3 gün Sonra 2 gün derken hergün çağıracak takı değer dusene kadar. 40 gün sürüyor ben 2 doz iğne yedim benimki büyümeye devam ettiDoktorunu taniyorum cok iyidir ilk dogumunu da onda yapmisti memleketteyken ben de ona giderdim babamin da yakin arkadasidir ekstra ilgilenir o yuzden.
Eflal sahurda hurma yoğurt wc isini çözüyor muAkşamı karbonsuz hafif atlattım umarım yarın tartı karşılığını verir çünkü pazartesi gün ki kilodayım
Sahur da hurma yoğurt zaten hep
Guzel eksi yine de ne okuyordun senYarin oruc olacagim insallah, sabah tartilamam. Aksam da okulda iftar edecegiz. O yuzden bu sabah ki kiloyu bu haftanin bildirimi olarak veriyorum. Ovulasyon kanamasi nedeniyle kilo kaybi tartiya yansimadi kaptan. Haftaya 5 ler gelir.
Gecen hafta: 61.4
Bu hafta: 61
Yuzde: 0.65
@MiuLego
İnşallah eflal inşallah hepimiz icinAkşamı karbonsuz hafif atlattım umarım yarın tartı karşılığını verir çünkü pazartesi gün ki kilodayım
Sahur da hurma yoğurt zaten hep
Bana pide deme ağlarım dün fırının önünden geçerken nasıl koktu anlatamamBu akşam pide yemedim
Yok canım ya son günlerde kabız gibiyim normalde günlük çıkarım ben. Bir aydır pek düzenim yok.Eflal sahurda hurma yoğurt wc isini çözüyor mu
Yok canım banane sizin aşkınızdanİğde duymasın
Hayırdır kuzumCanım sıkılıyor ya hiç keyfim yok iki gündür
HayrolsunCanım sıkılıyor ya hiç keyfim yok iki gündür
Hayırdır kuzum
Hayrolsun
@MiuLego bize göbek toparlayıcı+ iç bacak toparlayıcı egzersiz verEtli butlu duruyorum hala , hiç sıska olamıycam ben eskisi gibi
Sarkık göbek için egzersiz bakıyorum kaç gündür
Ben yarına yapcam inşaallah bu sefer çok biriktirmiycem3 makina ütü var eğer bu akşam onu da yaparsam varya net bı sekilde pertim
Kız o diyettesin ya mide boş ondan olmasınKoca bir boşluk var içimde
Neden öyle düşünüyorsun ne kilolardan geldin buralara bak az kaldı geliyor 5 ler asla pes etmedinEtli butlu duruyorum hala , hiç sıska olamıycam ben eskisi gibi
Sarkık göbek için egzersiz bakıyorum kaç gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?