Ekimde mezun oldum da listeye niye alıyon acabasıSENİN 6 AY NE ZAMAN DOLUYOR MEZUNİYET
BAKAYIM Bİ
DOLDUYSA LİSTEYE ALAYIM
lan ben zati geçen hafta 56.5 timLütfen alıcılarınızın ayarlarıyla oynamayınız
Zira miu kendinden 100 gr artıda olanı şişko sanmaktadır
bitmiş 6 ayEkimde mezun oldum da listeye niye alıyon acabası
54 ü gördüm de 53 mü desekbitmiş 6 ay
aha bugün listeye alıyorum.. faydan dokunsun işte listeye ne varvayta destek atarsın azcık hedef kilo kaç yazalım?
3 rakamlar hiç yakışmıyorGünaydınlar fatmacim
Menumu gördün mü canım dediğin için dün 3mil lesli yaptım
Sahurda mercimekli köfte yedim onun dusinda iyiydim canim
Bugün ilk kilo bildirimi yapayım canım
Dün ki kilomu bildirelim 111.9 hafta
Emin misinver menü.. görelim bakalım.. cıs nasıl ne zaman hangi ölçüde yiyorsun.. dengelemek için ne yapıyorsun.. sonrasında nasıl yol izleyeceksin.. elbette ki ver
valla kaptan dunkunu 1 saat kala tartıldım yazdığım çıktı tam ezan okunurken tartıldım 100gr fazla çıktı bişey anlamış değilim oruç bana yaramadı galibadünü gördüm canım.. bugünkünü diyorum ben.. dünkü kilo yeterli değil kibugünkü daha az gelecektir onu diyorum
Benim yorumladığım menüye mercimek köfte eklemissinAaaa çok sevindim canım beğendiğine .begenmeniz için emek verdim gerçekten
bende :)))Ooo Ördek hanıma bak hele maşallahSeni vurmadığım için çok mutluy
inşallah yaKuzu benim daha var regliye ama o kadar çok ağrı kesici aldım ki bu ay kesin gecikecekGecikme yaşanabilir korkma
Benden şişkosunbernaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa benden şişkosun bernaaaaaaaaaaaaaaaaaaa senden zayıfım bernaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa huahauhauhauhauhahuamatematik61
Kuzum eve gidince ben yapayim istersen 5 gibi evde olurum bençok yorgunum kolum kalkmıyor ya.. listeleri hazırlamam lazım.. nasıl yapıcam bilemiyorum : (
biz 55 diyelim de sen listede 53 e kadar dur gerekirse emi.. vücudun istemez falan bişey olur.. 55 yazalım zaten istediğimiz zaman hedef küçültebiliyoruz bebişim.. sen zaten bu kiloyu vereceksin yani.. o yüzden aldım listeye.. ciddiyim he.. sen de ciddisin demi.. vayta destek çık azcık54 ü gördüm de 53 mü desek
sporda da mortiyiz ki allah ben de gaza geldim bak şimdi.. kep de alırsın hemYakında buharlaşarak uçacam az kaldı
Çok veremedim kimortim kilo bildirince ölü taklidi yapıcam.. bu yenilgi unutulana kadar ortalıkta görünmicem
Niyetim bayrama 55 kilo olmaktıbiz 55 diyelim de sen listede 53 e kadar dur gerekirse emi.. vücudun istemez falan bişey olur.. 55 yazalım zaten istediğimiz zaman hedef küçültebiliyoruz bebişim.. sen zaten bu kiloyu vereceksin yani.. o yüzden aldım listeye.. ciddiyim he.. sen de ciddisin demi.. vayta destek çık azcık
Tamam kuzum çok mantıklıhepfit canım bugünden itibaren bu haftayı sıfır karbon geçirmek istiyom birde boyle bakayım
ben de anlamadım.. bugünkü önemli.. eksi çıkmalıvalla kaptan dunkunu 1 saat kala tartıldım yazdığım çıktı tam ezan okunurken tartıldım 100gr fazla çıktı bişey anlamış değilim oruç bana yaramadı galiba
hunharca yemek miBugünki hunharca yeme planım an itibariyle bitmiş oldu
Teşekkürler Türkiye
Teşekkürler miu
bekleme yaaaBekliom benwc yok
Çok veremedim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?