Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

3 rakamlar hiç yakışmıyor
@MiuLego

dünü gördüm canım.. bugünkünü diyorum ben.. dünkü kilo yeterli değil ki bugünkü daha az gelecektir onu diyorum
valla kaptan dunkunu 1 saat kala tartıldım yazdığım çıktı tam ezan okunurken tartıldım 100gr fazla çıktı bişey anlamış değilim oruç bana yaramadı galiba

Ooo Ördek hanıma bak hele maşallah Seni vurmadığım için çok mutluy
bende :)))

Kuzu benim daha var regliye ama o kadar çok ağrı kesici aldım ki bu ay kesin gecikecek Gecikme yaşanabilir korkma
inşallah ya

bernaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa benden şişkosun bernaaaaaaaaaaaaaaaaaaa senden zayıfım bernaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa huahauhauhauhauhahua matematik61
Benden şişkosun

54 ü gördüm de 53 mü desek
biz 55 diyelim de sen listede 53 e kadar dur gerekirse emi.. vücudun istemez falan bişey olur.. 55 yazalım zaten istediğimiz zaman hedef küçültebiliyoruz bebişim.. sen zaten bu kiloyu vereceksin yani.. o yüzden aldım listeye.. ciddiyim he.. sen de ciddisin demi.. vayta destek çık azcık

Niyetim bayrama 55 kilo olmaktı
Olur 55 diyelim o vakit
3 kilo için listeye gireni furmuyorlar mı

valla kaptan dunkunu 1 saat kala tartıldım yazdığım çıktı tam ezan okunurken tartıldım 100gr fazla çıktı bişey anlamış değilim oruç bana yaramadı galiba
ben de anlamadım.. bugünkü önemli.. eksi çıkmalı
Bugünki hunharca yeme planım an itibariyle bitmiş oldu
Teşekkürler Türkiye
Teşekkürler miu
hunharca yemek mi
oh iyi oldu o halde..
sağlıklı beslen listelim sana ihtiyacımız var
Bekliom ben wc yok
bekleme yaaa
Çok veremedim ki

kandırıkçı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…