ben varım.. o iş sende olsa ya iğde.. grubu kuralım.. sonra videoyu da at .. yapalım ciddiyimYa bi pilates grubu kursak ya şurda. You tube da çok güzel bi kanal buldum ben de daha başlayamadım. Haftada 3 onu yapsak+kardiyo? Ölçüleri de alalım öncesi sonrası yaparız.
Ramazanda olur mu ki
Ben de istiyorum da yaz tatilinde oradan oraya nasil olacak..su jilliani sag salim bitireyim de..ben varım.. o iş sende olsa ya iğde.. grubu kuralım.. sonra videoyu da at .. yapalım ciddiyim
hayır konu kapanmıştır! otur yerine fakir !!
bonus sakın ama sakın listeden çıkma
bu kötülügü kendine yapma
olur canom sen kendi bünyeni daha iyi bilirsin elbet.. aldık oleyTamam gireyimmm:))) benim de kepim olmasın mı yani olsun dimi:)
Sahur yemiyorm çoğnlukla ama onu diyim sadece iftar yaptğm günler olabilir.
Biliyonz ben açlığa dayanabiliyorm.
şu cümleyi bir önceki izne çıkışından hatırlıyorum. sonrasını gördükListeden çıkmak dediğim sırf yüzde etkisi olmasın diye yoksa yine devam edicem.
Akıllı hatunun hali başka oluyor ya
Korkmasın ya accık yenecem o kadan
Vaaaayt bebeğim bu hafta yemek yemeyecek la önceden akşam yemeğini kaldırıyordu şimdi kahvaltı da etmez
föt çıldıracak menülerine
şlap şulup şlap şulupay miuu benim leisle yaparken şort giymişsem eger iç bacaklardan gelen sesi duyman lazım
İĞDEYLE MORTİ OLDUNUZ MU GEÇMİŞTEYİM DE
GEÇMİŞTEYİM DENK GELDİĞİME CEVAP YAZIYOM GELECEM DUR YAVAŞ YAVAŞ GEÇMİŞTEN GELİYORUM
şu cümleyi bir önceki izne çıkışından hatırlıyorum. sonrasını gördük
O çak işareti yazının birleşimi olarak çıkmışTebrikler hayrisim
Ellerine sağlık hakettim bu tokatlar ifatmam
İnşallah Ramazan'ı şerifin sonunda düşerim tekrar 2bayram yaparım
Fatmam yorumlarını çok onemsiyorum canım bana ki zdinmi sevdi nmi anlamadım sigara içtin emoji köfte. Yedim sonra biz niye çak yaptik
Yasliligima ver herhalde hala takımın en yaslisiyimdir
95 in altını gördün batıyor demi
Sinek işte vızlıyor
Ramazanda zorlanıyorum her türlü sanki beni dinlese nolur
Başlngç 65.3 idi geçen cuma öyleydiolur canom sen kendi bünyeni daha iyi bilirsin elbet.. aldık oleylistelisin bile hedef: 59 yazıyorum şimdilik. (akıllandım artık minnak hedefler yazmıyorum. sonra istersen güncelleriz zaten )
haydi hayırlı olsun
hepfit canom
kaju nun bilgileri
Mezun üye. Başlangıç Tarihi:25.04.2018 Başlangıç Kilo:65.1
Hedef Kilo:59
Geçen cumayı almadım ki başlangıcın :)) tarihine baksanaBaşlngç 65.3 idi geçen cuma öyleydi
Bı düşüneyim bunu balım 3 haftada 6 kiloya yakın verdim verebilecek kapasitem var mı bakmam lazimİĞDEYLE MORTİ OLDUNUZ MU GEÇMİŞTEYİM DE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?