Kaptanım madem listeye alacakların var banada izin yaz bayramın peşindeki cumada listeye geri alırsın olmaz mı?
Sikinti genelde sen benim icin ozelsin ama kus gibi konuşmuyorsun üzülüyorumiğdenin de siteye girişinde sorun olmuştu kuzucum.. sende de olmuş genel bi sıkıntı var sanırım
Allah kolaylık versinİyiyim hamdolsun canım kilo vermek niyetiyle başladık inşallah
Babanın sağlığı nasil
Yok listeye girersem tam sorumluluk devam ederim. Bi spor yapmıyodm hala yapmıyorm ama sınavlarm bitince hergün yürürüm. Ya da hergün olmasa da haftada 3 4 gün yürürüm yani.menü vermezsen olmaz.. menüsüz listeli olur mu hiç
siz iğdeyle aynı zamanda aynı hafta mezun olmuşsunuz :) alayım isterdim açıkçası.. listede de beni üzdüğünü hatırlamıyorum.. eyvallah bu hafta ödem falandı ama 55 lere düştün sen o zamanlar ve listede her hafta %1 i geçiyordu yüzden hatırlıyorsan..
bonus bişey mi dedin?
Sağol kuzumŞahane portimmmmm sahane
Yaşamadım çünkü oruçtan iki gün önce başladıahaaa bir hamile daha
Mantıklı
Orası öyle canom ara ara salsam da hedefe ulaşıulaşıcm öyle ya da böyle. Miunun fotoları görünce bunalıma giriyorumevlenirken onun gibiydim
Kilo bildireyim
Geçen cuma 65.3
Bu cuma 63.7
Fark. 1.6 kg
Hayatimda hic boyle olmadim bundan sonrada pek sansim yok sanirimkız çarpık iç bacaklarımı mı beğendin hahahah
helal be tefoom
kuzum menü yazarsın yahu.. telefonunun notlar kısmına gün içinde yazYok listeye girersem tam sorumluluk devam ederim. Bi spor yapmıyodm hala yapmıyorm ama sınavlarm bitince hergün yürürüm. Ya da hergün olmasa da haftada 3 4 gün yürürüm yani.
Ayyy menü nasıl yazcm:)))
Bi çılgınlk yapıp listeye mi gireyim.
Ha ama 1 2 güne oruca başlıcam ben sahur yapmıyorm genelde.
Sadece iftarı yazınca da az denilir kızılır mı bana.
Kafamda deli sorular
Saolasn cnm bnmTebrikler canım çok güzel
parantez bacaklıyım ben diyorum olmayın zaten bacaklarım cidden çirkin şekil olarak yavHayatimda hic boyle olmadim bundan sonrada pek sansim yok sanirim
at sineği değil mi?
Sinek işte vızlıyor
Ramazanda zorlanıyorum her türlü sanki beni dinlese nolur
ay Allahım
göbek toparlayıcı ----> plank ve başka tonla şey var hepsi mekikle ilgili
iç bacak toparlayıcı -------------> wallsit, sumo squat. lungee :) bunları yapan toparlar.. bende stepper var inanılmaz iyi geliyor eve alın derim minnacık zati yer kaplamıyor
Tamam gireyimmm:))) benim de kepim olmasın mı yani olsun dimi:)kuzum menü yazarsın yahu.. telefonunun notlar kısmına gün içinde yaz
siteye girip kopyala yapıştır yapmak 20 sn değil.. ki arada da gel sohbet et tüm vaktini buraya ver demiyorum.. sen listede iken de zaten aşırı girmezdin ama sorumluluklarını yapardın hep yanlış mıyım?
sporu eklersin..
oruç olanlar şöyle menü veriyor: dünün sahuru, bugünün iftarı hepsi beraber :)
sahurda da yumurtan peynir zeytin yeşillik domtis salatalık falan e mis gibi.. iftar abartılmadan.. biliyorsun işte sana mı anlatcam sanki sen zayıflama işini iyi bilenlerdensin..
ben olsam girerdim listeye.. seni de zayıflatır yolunu kısaltır.. sen bilirsin .. kararını bekliyorumkepin de olucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?