Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@MiuLego bize göbek toparlayıcı+ iç bacak toparlayıcı egzersiz ver
Verir misin değil ha ver

ay Allahım

göbek toparlayıcı ----> plank ve başka tonla şey var hepsi mekikle ilgili

iç bacak toparlayıcı -------------> wallsit, sumo squat. lungee :) bunları yapan toparlar.. bende stepper var inanılmaz iyi geliyor eve alın derim minnacık zati yer kaplamıyor

İyiyim hamdolsun canım kilo vermek niyetiyle başladık inşallah
Babanın sağlığı nasil
Allah kolaylık versin
Babam iyi sayılır.2 ay hastanede fizik tedavi gördü.Yeni çıktı ve evde özel fizik tedavi almaya başladı.Daha iyi olacak inşaallah

Yok listeye girersem tam sorumluluk devam ederim. Bi spor yapmıyodm hala yapmıyorm ama sınavlarm bitince hergün yürürüm. Ya da hergün olmasa da haftada 3 4 gün yürürüm yani.
Ayyy menü nasıl yazcm:)))
Bi çılgınlk yapıp listeye mi gireyim.
Ha ama 1 2 güne oruca başlıcam ben sahur yapmıyorm genelde.
Sadece iftarı yazınca da az denilir kızılır mı bana.
Kafamda deli sorular

Mantıklı

Orası öyle canom ara ara salsam da hedefe ulaşıulaşıcm öyle ya da böyle. Miunun fotoları görünce bunalıma giriyorum evlenirken onun gibiydim

seni döverim haaaa

çok spor yapıyom ben
vücut da deforme olmadı evlenmedik doğurmadık heralde
olsun o kadar

kuzum menü yazarsın yahu.. telefonunun notlar kısmına gün içinde yaz
siteye girip kopyala yapıştır yapmak 20 sn değil.. ki arada da gel sohbet et tüm vaktini buraya ver demiyorum.. sen listede iken de zaten aşırı girmezdin ama sorumluluklarını yapardın hep yanlış mıyım?

sporu eklersin..

oruç olanlar şöyle menü veriyor: dünün sahuru, bugünün iftarı hepsi beraber :)

sahurda da yumurtan peynir zeytin yeşillik domtis salatalık falan e mis gibi.. iftar abartılmadan.. biliyorsun işte sana mı anlatcam sanki sen zayıflama işini iyi bilenlerdensin..

ben olsam girerdim listeye.. seni de zayıflatır yolunu kısaltır.. sen bilirsin .. kararını bekliyorumkepin de olucuk

ay miuu benim leisle yaparken şort giymişsem eger iç bacaklardan gelen sesi duyman lazım

Tamam gireyimmm:))) benim de kepim olmasın mı yani olsun dimi:)
Sahur yemiyorm çoğnlukla ama onu diyim sadece iftar yaptğm günler olabilir.
Biliyonz ben açlığa dayanabiliyorm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…