waytım güya tartı günü geçiyor ya , çokta iyi kilo vemriş gibi ödül veriyorum kendime
valla büyük yemin ettim ben
egerki bu kezde hedefe varamaz isem üyeligimin iptalini istiycem ve buraya adım atmıycam
yeter sizlerinhakkını yedigim , zamanınızı çaldıgım
tam öğle arası ve iş çıkışı saati geliyosun esmerimAy ne zaman gelsem kimse yok bu ne be
Kim dedi onu ya miuyu gördüğüm mü var benim
Kep sevimli geliyor:)seni de alalım kaju listeye? ne dersin bebişim?
Mesaj atamadım ingilizce bir uyarı cıktı anlamadim
geldi rengi degişmeyen fakir
Kilo bildireyim
Geçen cuma 65.3
Bu cuma 63.7
Fark. 1.6 kg
Sağol canımNevom ramazan sana yaramış ne guzel
Saol masumum ama hala çok var gibitebrkler kajummm
5 lere az kalmış :)
Annem en son beni 59.5 kilo gorup daha zayiflama demisti.sonra telde 58im zayiflamiyom daha demistim.dun geldi sen yine zayiflamissin dedi.57yim iste dedim tamam dedi.az once tartilirken geldi bakayim vucuduna dedi tartiyi gordu hani 57ydin lan dedicok acim ya ondan dedim
Yarin oruc olacagim insallah, sabah tartilamam. Aksam da okulda iftar edecegiz. O yuzden bu sabah ki kiloyu bu haftanin bildirimi olarak veriyorum. Ovulasyon kanamasi nedeniyle kilo kaybi tartiya yansimadi kaptan. Haftaya 5 ler gelir.
Gecen hafta: 61.4
Bu hafta: 61
Yuzde: 0.65
@MiuLego
Sağol canımArtık istemsiz kilo veriyorum
Saolasm cicimmmTebrikler canim
inşallah ablacım yaHadi gideceksek mezun olup gidelim banum bu işi gercgerçe çok uzattik canım
Daha önce başardık yine yaparız inşallah son baslangicimiz olsun artık
Mende başlamak tan uzandım bitirdim artık demek istiyorum Rabbim yardımcımız olsun inşallah
FAKİRİZ AMA RENKLİYİZ ÇOK ŞÜKÜR AYY açık kalmış pc de olduğum anlaşılmadı inşallah
İyiyim hemşom sağol sen nasılsınMerhaba Hemşom nasılsin canim
Saolasn cicim
menü vermezsen olmaz.. menüsüz listeli olur mu hiçKep sevimli geliyor:)
Fekat şöyle bişey var kaptancıım biliyorsn düzenli yazmıyorum pek
Hergün menü yazmak zor geliyor.
Menü yazmadan da alabilirmisin bilmiyorm.
Hee bir de şunu açıklayayım
Tamam ton balığına tav oldm bu hfta ama çoğu tatil yol ve regl ödemi bu kilonun.
Bu hafta gidecek kilo önemli olan.
bonus bişey mi dedin?Kaptanım madem listeye alacakların var banada izin yaz bayramın peşindeki cumada listeye geri alırsın olmaz mı?
kız çarpık iç bacaklarımı mı beğendin hahahahOy mium bu nebayıldım ya tişörtün salaş durmasını ve iç bacaklarını çok beğendim
Bu akşam pide yemedim
İyiyim hemşom sağol sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?