Ulaaaaanbu ne güzellik seni her gördüğümde duygulanıyorum
bana erkek gbi doguyor ama esim.kiz diyoAyy içine ne doğuyor canım 1 oğlundan sonra
Ohh yumuşak yumuşakGel öpeyim kocaman
Anladım kuzum kesinlikle peynirin hicbir çeşidine karşı değilim ama kasar gibi yağlı bi peynirse 2 dilimde kalmaya çalışYiyorum kaşar daha tuzsuz geldi.
Ette pattis yoktu bol soğan biber domates vardı suyuda vardı biraz.
sagol.kuzummÇok şükür canım çok geçmiş olsun
Bugün ne durumdasın
Olsun İğdem vücudunu da dinlendirmiş oldun emeğine sağlık
Ekledim canlar sporlarınızı emeklerinize sağlık sporunuza sağlık
@Nevreste Tebrikler eksin içinde canım
O niiiiyyeeeeedddiiiiii gıııızzzzzzz
Sıra senin 80’leri 70leri kutlamaya gelecekUlaaaaanbu ne güzellik seni her gördüğümde duygulanıyorum
evet kuzum bende ilkkez duydumöğrenmiş oldum ilk kez duydum Büşra.. aklımda olsun
Sen bildirim yaptin mi canisi?
Liste candir. Ne kadar stresi sorumlulugu olsa da, kontrolu saglamanin ve devam ettirmenin en etkili yoludur. Izne giden uyenin eksiyle dondugu cok nadir. Sen diyetine egzersizine aynen devam et. Ramazanda tartiya yansimasa bile, sonrasinda birden iner.
Kolay yolu secme guzellik
Tabi ki katılabilirsin canım haftalık kaç gün spor yapıyorsun mesela bir de Begüşe soralım onda eksik vardı sanki daha azdı bizden ona göre alırız ikimizden biriKaptanim ben de bir egzersiz grubuna dahil olabilir miyim?
Sen diyettesin ama korumada olsan tatlı ye canımıza millet bende yiyorum ama korumadayım ve fazlasıyla zayıflayarak Ramazana girmiştimHaklısın değiştirdim canım..
üstteki küsürata bakmışm..
O konuya girsem çıkamamm.. Ramazan da sofrada dikkat etsem de sonrasında tatlılar biraz havada uçuştu diyebilirim..
Tam adapte oluyorum sonra amann diyorum sonra yine derken ben benden çıkmış çozutmalara doymamış oluyorum..
Ohh yumuşak yumuşak
Kilona göre iyi balım pattis in getirdiğiGeçen hafta 52.9
Bu hafta: 52 (51 göremedim)
Fark:0.9
Yuzde:1.7
Çok acim daha fazla bekleyemeyeceğim
Bu pattis 1 gün de sadece -500 getirdi
@MiuLego
Tabi ki katılabilirsin canım haftalık kaç gün spor yapıyorsun mesela bir de Begüşe soralım onda eksik vardı sanki daha azdı bizden ona göre alırız ikimizden birispor gruplarına girdiğinde 2 hafta boyunca yapmak zorundasın bırakıp gidersen küserim begum75
Sen diyettesin ama korumada olsan tatlı ye canımıza millet bende yiyorum ama korumadayım ve fazlasıyla zayıflayarak Ramazana girmiştimTam adapte olamazsan yardımcı olamayız sana lütfen kendine bunu yapma bu kilo oranlarına göre çok güzel kilo verebilirsin ama gerçekten vermek istiyorsan
Az etlendim bugünler de daha iyi olmuştur
Ayyy çok ac kaldım az gitti gibi geldi waytKilona göre iyi balım pattis in getirdiği
Şahane eksi
Şahane sahaneeee sahaneeekilo bildirimim o zaman
geçen hafta: 56.5
Bu hafta: 54.9
Fark: 1.6
Yüzde:2.83
sevinçlerimi
yiyeceklerimin listesini
öğle arasından dönünce yapacağım
Alllaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ŞAMPİYON BELLİ ARTIK
Sırayla gelin yiyeceklerim sırayla çok açım çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?