Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ulaaaaan bu ne güzellik seni her gördüğümde duygulanıyorum

Sen bildirim yaptin mi canisi?

Liste candir. Ne kadar stresi sorumlulugu olsa da, kontrolu saglamanin ve devam ettirmenin en etkili yoludur. Izne giden uyenin eksiyle dondugu cok nadir. Sen diyetine egzersizine aynen devam et. Ramazanda tartiya yansimasa bile, sonrasinda birden iner.

Kolay yolu secme guzellik

Yiyorum kaşar daha tuzsuz geldi.
Ette pattis yoktu bol soğan biber domates vardı suyuda vardı biraz.
Anladım kuzum kesinlikle peynirin hicbir çeşidine karşı değilim ama kasar gibi yağlı bi peynirse 2 dilimde kalmaya çalış
Akşam ki tas kebabı süpermiş

Akşama yapıcam inşallah. Ediyorum zaten bakalım ne olucak nasıl olucak. Sağolasın desteğin için :)

Kaptanim ben de bir egzersiz grubuna dahil olabilir miyim?
Tabi ki katılabilirsin canım haftalık kaç gün spor yapıyorsun mesela bir de Begüşe soralım onda eksik vardı sanki daha azdı bizden ona göre alırız ikimizden biri spor gruplarına girdiğinde 2 hafta boyunca yapmak zorundasın bırakıp gidersen küserim begum75
Sen diyettesin ama korumada olsan tatlı ye canımıza millet bende yiyorum ama korumadayım ve fazlasıyla zayıflayarak Ramazana girmiştim Tam adapte olamazsan yardımcı olamayız sana lütfen kendine bunu yapma bu kilo oranlarına göre çok güzel kilo verebilirsin ama gerçekten vermek istiyorsan
Ohh yumuşak yumuşak

Az etlendim bugünler de daha iyi olmuştur

Her gun 1 saat yapiyorum, bazen bolgesel de ekliyorum kaptanim. Hedefe ulasana kadar gitmem bir yere. Tatli bir rekabet olursa benim icin de daha zevkli gecer. Uygun bir gruba alabilirseniz sevinirim

Şahane sahaneeee sahaneee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…