Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok heyecanlı ya 90 ları görmeyeli rahat bi 15 sene olmuştur...
bu arada Nehircim canım ciğerim bugün spor listesinde kocaman bi yer aç gerekirse miuyu at benim pointler sığmayacak oraya
İnşallah hedefine ulaşacakOooo bu hafta kasıp kavuracak gibisin İğdem Miu ile savaşalım derken listeyi patlatmayın ulaaaa

Alıngangillerden kardeşim gelmiş :)) türkçe meali daha sık gel ki faydamız dokunsun demekti.
Kimse için sorun yok ki öyle anlama gelmedikçe uzuyo o gelmediklerimiz.
her gün 1 kere gel mesela zaruriyet gibi düşün neslihan kolay olmıycak olmuyor seni en iyi ben anlıyorum.
Ama burda ferahlıyorum o herşeye değiyor.

Hadi biz şişkoyuzda böyleyiz diyelim ama burdan zayıf olanlardan da görüyoruz iştah geçen bişey değil yeme isteği de biten bir istek değilmiş.

Sen inanıyosan burda yapabilceğine seviyosan basit iletişimlerle bağ kuruyosan ki demişsin bildirim bile seni frenliyomuş.
Eminim muhabbete dalsan dahada iyi olur. Gelmeye çalış menü yazmaya çalış.
Kendine ayırdığın en güzel zaman gibi düşün.
Bende o zinciri yazarak aştım. Kötü oluyo diye yazmıyodum çekiniyodum kötü olsada yazmam gerektiğini öğrettiler sonunda pes ettim.

Yaz ki ne olduğunu görelim bilelim. Bilmeden onun üstünde bir kontrolü etkisi olamıyor kimsenin

Kilo herkese yük ama fazla kilolu insanın gönlüne ayrıca yük.

malipina kuzum tebrikler idolümüz ne güzel
Her hafta eksiler geliyor
Kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum
Bonus sakın çıkma listeden canım insan kayıyor ya
Hemen o yüzden 500 gr da gitse gitsin Ramazan dolayısı ile vücut korumaya almıştır birden gider stres yapma lütfen

Ben ama arada bi tatil muhabbeti bayram muhabbeti var

Çıkmak gibi düşünmedim hiç ama çıkamıyomuşum zaten.

Zorla nereye kadar tutabilirler beni pehhh

İnşallah hedefine ulaşacakOooo bu hafta kasıp kavuracak gibisin İğdem Miu ile savaşalım derken listeyi patlatmayın ulaaaa
Patlasın yenisini kurarız
amaaan miunun sporundan nolacak gidip 2 saat yürüyünce spor yaptım sayıyor kendini garibim

bi sevesim bi dovesim geliyor. En iyisi doverek seveyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…