Çok heyecanlı ya 90 ları görmeyeli rahat bi 15 sene olmuştur...
Ne aciyacagim açlıktan midemde davul zurna çalıyor acimmm sırf seni veVur vur acıma
İnşallah hedefine ulaşacakÇok heyecanlı ya 90 ları görmeyeli rahat bi 15 sene olmuştur...
bu arada Nehircim canım ciğerim bugün spor listesinde kocaman bi yer aç gerekirse miuyu at benim pointler sığmayacak oraya
Haklısın Ne diyim? Tam düzenli yapmadığım için de menü yazmadıklarım çok oldu ben de farkındayım.. Düşe kalkada olsa devam ediyorum düzen oturtmaya çalışıyorum. Yılların bir alışkanlığı var kolay değişmiyor..
Yardımcı olmasanız zaten kendim hiç gelmezdim çünkü gerçekten halen adapte olamıyorum.. En azından bildirim yaptığım için kendimi frenleyebiliyorum. @MiuLego veWhiteblacklife benim için dedikleri, yazdıkları sürekli zaten beynimde emin olabilirsiniz onlar ile kendimi telkin ediyorum durdurabiliyorum.. Yoksa bu potansiyelle şimdiye şu bir kaç haftada çoktan hepsini geri almıştım..
Ayrıca o minnak dahi olsa benim ekside olmam beni motive ediyor. Sabit değilim, artı da değilim azda olsa vermeye çalışıyorum..
İşyerimde de yoğunum yazamıyorum evde de şu ara maalesef misafir o bu derken böyle oldu..
Listede olmadığım için çok sıkıntı olacağını düşünmedim.
Eğer ki bu sizin için sorun ise artık gelmeyebilirim.. Yazmayabilirimm..
Kaçma gelHadi kaçtım ben akşam görüşürük
Vaytın kutlamalarını yüreğim kaldırmıycak bugün
Görmemişin yüzdesi olmuş desem oda olmaz onun gördğü yüzdeyi kim gördü acaba
Ben@MiuLego evi arabayı bi de kafeyi üstüme yapmazsa gelmem
Puantiye doğru ama gerisini biliyon sen
İlla ıııııııhhhhh diye evde garip sesler çıkar diyorsun
Tamam bugün yapacam 5 *2 yeterli mi başlangıç için?
Yatakta değil de yerde mat üstünde yapacam. Olmuşken en doğrusu olsun çift bacak yapacam
O aklımda ama şu an alsam seneye nereye nası götürecem
Lunge da sevmiyorum ama onu da ekleyim madem
Ramazan diye erteleyelim dedik ama eğer 4-5 kişi bulursak yapalım sen ben Berna tamam zaten
Yoh mu arttıran
Patlasın yenisini kurarızİnşallah hedefine ulaşacakOooo bu hafta kasıp kavuracak gibisin İğdem Miu ile savaşalım derken listeyi patlatmayın ulaaaa
Sen miuya nası yenilirsinBenama arada bi tatil muhabbeti bayram muhabbeti var
Alıngangillerden kardeşim gelmiş :)) türkçe meali daha sık gel ki faydamız dokunsun demekti.
Kimse için sorun yok ki öyle anlama gelmedikçe uzuyo o gelmediklerimiz.
her gün 1 kere gel mesela zaruriyet gibi düşün neslihan kolay olmıycak olmuyor seni en iyi ben anlıyorum.
Ama burda ferahlıyorum o herşeye değiyor.
Hadi biz şişkoyuzda böyleyiz diyelim ama burdan zayıf olanlardan da görüyoruz iştah geçen bişey değil yeme isteği de biten bir istek değilmiş.
Sen inanıyosan burda yapabilceğine seviyosan basit iletişimlerle bağ kuruyosan ki demişsin bildirim bile seni frenliyomuş.
Eminim muhabbete dalsan dahada iyi olur. Gelmeye çalış menü yazmaya çalış.
Kendine ayırdığın en güzel zaman gibi düşün.
Bende o zinciri yazarak aştım. Kötü oluyo diye yazmıyodum çekiniyodum kötü olsada yazmam gerektiğini öğrettiler sonunda pes ettim.
Yaz ki ne olduğunu görelim bilelim. Bilmeden onun üstünde bir kontrolü etkisi olamıyor kimsenin
Kilo herkese yük ama fazla kilolu insanın gönlüne ayrıca yük.
Canımın istediği yere kadar. Keyfimin istediği yere kadarÇıkmak gibi düşünmedim hiç ama çıkamıyomuşum zaten.
Zorla nereye kadar tutabilirler beni pehhh
Açım bonus açım iftara bonus çevirme ve mali fırında yiyecegimDoymadın benide yedin doymadın
Ana bonus kendine gel kuzum silkelen zayıflamak kadar güzel birşey var mıÇıkmak gibi düşünmedim hiç ama çıkamıyomuşum zaten.
Zorla nereye kadar tutabilirler beni pehhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?