100 gramla mı etlendin kıyamamTabi ki katılabilirsin canım haftalık kaç gün spor yapıyorsun mesela bir de Begüşe soralım onda eksik vardı sanki daha azdı bizden ona göre alırız ikimizden birispor gruplarına girdiğinde 2 hafta boyunca yapmak zorundasın bırakıp gidersen küserim begum75
Sen diyettesin ama korumada olsan tatlı ye canımıza millet bende yiyorum ama korumadayım ve fazlasıyla zayıflayarak Ramazana girmiştimTam adapte olamazsan yardımcı olamayız sana lütfen kendine bunu yapma bu kilo oranlarına göre çok güzel kilo verebilirsin ama gerçekten vermek istiyorsan
Az etlendim bugünler de daha iyi olmuştur
Bi tahmin de ben yapaym adetten önce mi öğrendn adetin gecikince mi öğrendn.bana erkek gbi doguyor ama esim.kiz diyo
adetim gecikince ogrendim kuzum kan testinde degerim 4 haftalikken 1.148 idi son adet tarihim 12 nisan canimmBi tahmin de ben yapaym adetten önce mi öğrendn adetin gecikince mi öğrendn.
Kan testi yaptysan değerler kaçta idi
Son adet tarihin neydi.
Şahane eksi mali ama üzgünüm yenildin
Bi tahmin de ben yapaym adetten önce mi öğrendn adetin gecikince mi öğrendn.
Kan testi yaptysan değerler kaçta idi
Son adet tarihin neydi.
essah tan mi giii
@MiuLego evi arabayı bi de kafeyi üstüme yapmazsa gelmemla o safı gaza getime bbize cafe yi komple alır
Puantiye doğru ama gerisini biliyon senseksiliğe bak
o dudaklar ve kırmızı puantiyeli pijaman
gözlerimin önünden gitmiyor
İlla ıııııııhhhhh diye evde garip sesler çıkar diyorsunigdedali bebişim belin ağrıyorsa yatakta yap o hareketi en baba hareketi o.. yatak bele çok yük binmesini önler yumuşak zemin..
iki ayağı aynı anda kaldırma da ayakları tek tek kaldır makas şeklinde
plank
mountain climber hareketi
ve koşu
alt karın için en iyileri
başka yok
O aklımda ama şu an alsam seneye nereye nası götürecemay Allahım
göbek toparlayıcı ----> plank ve başka tonla şey var hepsi mekikle ilgili
iç bacak toparlayıcı -------------> wallsit, sumo squat. lungee :) bunları yapan toparlar.. bende stepper var inanılmaz iyi geliyor eve alın derim minnacık zati yer kaplamıyor
Ramazan diye erteleyelim dedik ama eğer 4-5 kişi bulursak yapalım sen ben Berna tamam zatenben varım.. o iş sende olsa ya iğde.. grubu kuralım.. sonra videoyu da at .. yapalım ciddiyim
Tamam canım bu hafta alamayız çünkü 2 haftalık gruplar yarışıyor hep ama haftaya direk birimizde olursunHer gun 1 saat yapiyorum, bazen bolgesel de ekliyorum kaptanim. Hedefe ulasana kadar gitmem bir yere. Tatli bir rekabet olursa benim icin de daha zevkli gecer. Uygun bir gruba alabilirseniz sevinirim
100 gramla mı etlendin kıyamam
Ulan çiroz gibi karıya yenildim di miŞahane eksi mali ama üzgünüm yenildin
Bu arada furmuşlar ama ölmemişsin daha bi darbe de ben furayımAleykümselam :) gelsin gelsin 8 gözle bekliyuruk
Gelmiyosun menu vermiyosun sonra boyle kilona gore minnak eksiyle bildirim yapiyosun.sana boyle yardimci olamayiz.burasi sadece cumadan cumaya kilo kaydi yapilan bi yer degil ki..
500 gr dedi utanmadanTamam canım bu hafta alamayız çünkü 2 haftalık gruplar yarışıyor hep ama haftaya direk birimizde olursunTabi ki her şeyden önce spor kendimiz için begum75 haberleşelim haftaya
Ramazana girerken -500 idim +500 aldım bu Ramazan bana kilo aldırıyor ilginç şekilde normalde zayıflatırdı+500 iyi ettir
Yenecegini mi dusunmustun acaba yendim yendim.hemide şahane yendim öyle sadece yuzdede geçmedim kilo olarak bı yendimUlan çiroz gibi karıya yenildim di mi
Son adet tarhnden itibaren mi 4 haftalıkken bu değerdi.adetim gecikince ogrendim kuzum kan testinde degerim 4 haftalikken 1.148 idi son adet tarihim 12 nisan canimm
Ramazana gireli ne kadar oldu 10 gün bile değil500 gr dedi utanmadan
Deniyorm efenim. Çevremde hamilelğnn ilk dönemlerne şaht oldğm çok insan oldu az biraz tahmn edeblyrm gibi. Aus u bildim mesela:)
kocakarı işimi yapıyonuz hanfendi
Vur vur acımaYenecegini mi dusunmustun acaba yendim yendim.hemide şahane yendim öyle sadece yuzdede geçmedim kilo olarak bı yendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?