Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

100 gramla mı etlendin kıyamam

@MiuLego hepfit anamın selamı var. kilosu 105.3 müş
Geçen hafta 106 ymış. fark -700 gr
Spor yapamamış bu hafta hiç
internet hallolmuş bugün yarın damlarmış
Size çok selam etti
Kusuruma bakmasınlar uğrayamadım hiç dedi. Bi de bayramdan sonra listeye talipmiş
Artık düzenli gelecekmiş
Eyle yani

essah tan mi giii

Aleykümselam :) gelsin gelsin 8 gözle bekliyuruk

la o safı gaza getime bbize cafe yi komple alır
@MiuLego evi arabayı bi de kafeyi üstüme yapmazsa gelmem

seksiliğe bak
o dudaklar ve kırmızı puantiyeli pijaman
gözlerimin önünden gitmiyor

Puantiye doğru ama gerisini biliyon sen

İlla ıııııııhhhhh diye evde garip sesler çıkar diyorsun
Tamam bugün yapacam 5 *2 yeterli mi başlangıç için?
Yatakta değil de yerde mat üstünde yapacam. Olmuşken en doğrusu olsun çift bacak yapacam

O aklımda ama şu an alsam seneye nereye nası götürecem
Lunge da sevmiyorum ama onu da ekleyim madem

ben varım.. o iş sende olsa ya iğde.. grubu kuralım.. sonra videoyu da at .. yapalım ciddiyim
Ramazan diye erteleyelim dedik ama eğer 4-5 kişi bulursak yapalım sen ben Berna tamam zaten
Yoh mu arttıran

Her gun 1 saat yapiyorum, bazen bolgesel de ekliyorum kaptanim. Hedefe ulasana kadar gitmem bir yere. Tatli bir rekabet olursa benim icin de daha zevkli gecer. Uygun bir gruba alabilirseniz sevinirim
Tamam canım bu hafta alamayız çünkü 2 haftalık gruplar yarışıyor hep ama haftaya direk birimizde olursun Tabi ki her şeyden önce spor kendimiz için begum75 haberleşelim haftaya
100 gramla mı etlendin kıyamam

Ramazana girerken -500 idim +500 aldım bu Ramazan bana kilo aldırıyor ilginç şekilde normalde zayıflatırdı +500 iyi ettir

Aleykümselam :) gelsin gelsin 8 gözle bekliyuruk
Bu arada furmuşlar ama ölmemişsin daha bi darbe de ben furayım
O listeden ölün çıkar şu an sana o kadan diyorum
Listeye zarar da versen çıkmak yok
Müsaade et vücudun uyum sağlasın Ramazana yeni düzenine
Bi de spor her gün yapılacak ama her gün

Gelmiyosun menu vermiyosun sonra boyle kilona gore minnak eksiyle bildirim yapiyosun.sana boyle yardimci olamayiz.burasi sadece cumadan cumaya kilo kaydi yapilan bi yer degil ki..

Haklısın Ne diyim? Tam düzenli yapmadığım için de menü yazmadıklarım çok oldu ben de farkındayım.. Düşe kalkada olsa devam ediyorum düzen oturtmaya çalışıyorum. Yılların bir alışkanlığı var kolay değişmiyor..

Yardımcı olmasanız zaten kendim hiç gelmezdim çünkü gerçekten halen adapte olamıyorum.. En azından bildirim yaptığım için kendimi frenleyebiliyorum. @MiuLego ve Whiteblacklife benim için dedikleri, yazdıkları sürekli zaten beynimde emin olabilirsiniz onlar ile kendimi telkin ediyorum durdurabiliyorum.. Yoksa bu potansiyelle şimdiye şu bir kaç haftada çoktan hepsini geri almıştım..

Ayrıca o minnak dahi olsa benim ekside olmam beni motive ediyor. Sabit değilim, artı da değilim azda olsa vermeye çalışıyorum..

İşyerimde de yoğunum yazamıyorum evde de şu ara maalesef misafir o bu derken böyle oldu..

Listede olmadığım için çok sıkıntı olacağını düşünmedim.

Eğer ki bu sizin için sorun ise artık gelmeyebilirim.. Yazmayabilirimm..

yumurtalikofte Abla tebrik ederim

500 gr dedi utanmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…