Kuzum la ben kimseden tirsmam ama simdik ben oruçum sizin yaptığınız sporun 3 1 yapıyorum bu benim kilo vermeme engel 3 haftada 6 kilo gibi rakam verdim vücut hoyyyyttt diyor korkmam asla ama şartlar eşit degil
Ahhh cnm zaten bu kiloma rağmen kiloyu göstermiyor olmam beni bu düşüncelere itiyor.. 1,70 boyundayım cnm. Ve 44 beden giyiyorum. bir 80 kilo arkadaşlar ile aynı duruyorum. Aynı boydayız 10 kilo fark var ama ölçülerimiz aynı.
yani aslında var ya 75 olsam bile bana acayip yetecek..
Öyle zaten çok vermeyi düşünmüyorum 2, çock için tedavi vs olursam 75 olsam bana yetiyor cnm..
Senlerce hep 75-83 arası gittim geldim. Hep diyetteydim..
Evet bu ağırlıklardan kurulma zamanım geldi ve geçiyor bile maalesef ve bunu da yaparsam ancak burada yapabilirim..
80 le başladım canımNego canıö sen geçen yıl kaç kilo ile başladın çok incelme olmuş ne güzel
Yok kuzum üzülmüyorum, dün 52.9 idim bu artış pek önemli değil Yani..kuzum hiç üzülme wc yoksa çok normal bu rakam
zaten abartı da değil
haftaya düzelir
görürsün
HAHAHAHA HAAHHAAH AHAHAHAH AZ DAHA GÜLEYİM
Kuzum akşam rüyalarıma girdi, ben yazın bittim
Yazın hostelle kardeşim ilgilenirim demişti, ben de açtım rezervasyonlara, ikisini de hem de, dün de bana ben kesin demedim, ilgilenemem desi, ben ne yapacağım ya
Restoran açılıyor, full time orada olmam lazım, bir de iki hostel üstüne, temizlikçi buldum allahtan ama check-in’i nasıl olacak
Dün rüyamda telefonum çalıyordu deli gibi, müşteri gelmiş kapıda, ben restorandayım çıkamıyorum, vallahi içim sıkıldı uyandım, hala kafamda bu, ben nasıl yapacağım!
Eşim check-in’ i ikimiz hallederiz diyor, restorana eleman alalım diyorum ortaklar başta almayalım diyor, ben nasıl hepsini halledicem, imkanı yok yetişemeyiz!!
İçim sıkıldı
ellerine sağlık fitimYok kuzum dün paylaşılanlar da dahil topladım
25 le başlamıştım her 25 atlayışta 20-30 sn mola
Ama o kadar hızlı ilerleme oluyor ki 25 ten 50 ye 50 den 100 e şimdi 500 500 mola veriyorum bazen 800 e çıktığım oluyor eğer ipe takılmazsam
Eki Görüntüle 2150185
Miu yu yenen iğde oturuşu(temsili değildir)
Aynen öyle olacakişler yürümeyince eleman almak zorunda kalacaklar hiç yetişmez diye söyleme eşine, esin ve ortaklar halletsin de görsünler yetisilmedigini
keşke ya ben nasıl akıl edip kontrol etmedim mezuniyet tariihini.. aynısı ördeke de olduKeşkem geçen hafta gireydim dedim
kuzum paket dondurma ise hayır.. ama açık ise 1-2 top yiyebilirsin bugünlükTam da cuma ödülü kendime dondurma almştm dün. Bugün yiyecektm ki listeye giriyorm=/
Kızıma kaldı artk.
Bu haftayı 0 kaçamakla geçireyim bakaym nkdr gidecek.
Şu fazlalıklardan 2 ayda kurtulsam sonra da hamile kalsam falan
Güzel planlar....hmmm...
Daha da zayıflamıyorum ben yaaaa diye zırlarsan allah çarpacak seni eflal
Ne detoksu yaptin la bu kilona bi gunde 1.1 gitti.anam gidince bana da lazim olacak D
kız heps nette yazıyor ne nereden ölçülürYav ben kalcam nere basenim nere bilmiyombacaklarimi birlestirip en kalin yeri olcuyorum her seferinde
la bişey olmaz 15*3 45 adet eder 45 adet çok az sayı zatenTamam 15 deneyecem ama zor 10 diyelim bari. Hiç çalıştırmadım bugüne kadan öyle düşün. Üstte 2 adet minik kas görünüyor alt dümdüz
Miu bi görsen bi kamyon eşya var anam zaten ev küçük diye delleniyor çıldırır
Çok iyi80 le başladım canım
Kuzu oruçlar tarti bekliyorYa nerde bu liste tayfasinin bildirimleri
Konusmayinca da nerde bu millet diyonRabbim bugün sürekli geçmişle sınandım bitmiyordu
ben seni ay lav yu mu diye bildiriminde sonra karar vercemAy lav yu yu yuuuu uuuu miuuu
@MiuLego son gün fazlalıklardan kurtulmak için diyet ve detoks taktiği isteyince
Eki Görüntüle 2150232
bakacam kuzucum geçmiş bitiyor az kaldıSana özel mesaj attim
İnşallah miucan bende öyle olsun istiyorum zorluyorum
hayirlisi canim bakalim esimde kiz diyoCanım tahminde bulunuyorum kız diyorum.
Bakalm ne olcak cinsiyet.
Leslie 3 fast mil yapıyorum başka ne yapayım
ben seni ay lav yu mu diye bildiriminde sonra karar vercem
kamon aynısının tıpkısı
bakacam kuzucum geçmiş bitiyor az kaldı
istersen olur gülbiş.. sporu arttır canım
korktun muuuuuuğğğğğğğğğğğğğğğ
aynen öyle fılavırımYok kuzum üzülmüyorum, dün 52.9 idim bu artış pek önemli değil Yani..
oruçlar kız el insafYa nerde bu liste tayfasinin bildirimleri
Konusmayinca da nerde bu millet diyon
Yazın denizde yüzerken, plajda güneşlenirken flavır diye bir kız vardı, deliydi meliydi ama özünde iyi kızdı dersiniz
Yok cicim paket dondrma uzak olsn nyse temmuz 15ten snra yerim artk:)keşke ya ben nasıl akıl edip kontrol etmedim mezuniyet tariihini.. aynısı ördeke de oldu
kuzum paket dondurma ise hayır.. ama açık ise 1-2 top yiyebilirsin bugünlük
Daha da zayıflamıyorum ben yaaaa diye zırlarsan allah çarpacak seni eflal
maşallah çok iyi incelmişsin
muz-süt detoksu. ve dün spor yapmadım kaslar dinlendi. ve akşam uyudum güzelce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?