Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yav ben kalcam nere basenim nere bilmiyom bacaklarimi birlestirip en kalin yeri olcuyorum her seferinde
Kalça işte tam kalçanın en çıkıntılı yeri arkadan düşün yani, basen de iki bacağını birleştir yanlardan en çıkıntılı duran yerden ölç

Eki Görüntüle 2150203

Canım sabah ölçtüm en son ölçtüğümden 1 cm daha azalmış ölçüler.

@matematik61
Canım ben de ölçtüm şimdi
Göğüs 90
Kol 28
Belin en ince yeri 69
Göbek kısmı 86
Kalça 105
Bacak 60
Baldır 35
Çıktı bnmkilerde
Bence sen gayet zayıfsn.
Ben şu halimle bile kndmi iyi görüyorm. yaa gözüm alıştı sanrm.
Ölçüler olmasa 58 59 dicem kendime ama ölçülerden anlıyorm.
Ben belimin ince olmasnsan dolayı kurtaryrm sanrm

Yaz size çalışarak geçecek galiba
Kuzum akşam rüyalarıma girdi, ben yazın bittim

Yazın hostelle kardeşim ilgilenirim demişti, ben de açtım rezervasyonlara, ikisini de hem de, dün de bana ben kesin demedim, ilgilenemem desi, ben ne yapacağım ya

Restoran açılıyor, full time orada olmam lazım, bir de iki hostel üstüne, temizlikçi buldum allahtan ama check-in’i nasıl olacak
Dün rüyamda telefonum çalıyordu deli gibi, müşteri gelmiş kapıda, ben restorandayım çıkamıyorum, vallahi içim sıkıldı uyandım, hala kafamda bu, ben nasıl yapacağım!
Eşim check-in’ i ikimiz hallederiz diyor, restorana eleman alalım diyorum ortaklar başta almayalım diyor, ben nasıl hepsini halledicem, imkanı yok yetişemeyiz!!
İçim sıkıldı

Canım sen armut tipidir sanırım. Senin bel benden ince benimde kalça senden ince :)
Kolların da iyi.
Yok ya ben kendimi gayet etli butlu görüyorum aynada

Nego sen belinin ve üst bölgeyi inceltmek için spor yapmalısın diyetin yanında
Hani bi kolu havaya kaldırıp diğer yana esniyosn ya belinden o incelmek için baya etkili.
Ama 1 2 cmlik esneme yapacaksn
Tek seferde de 100 tNe yapacaksn çok fazla doğrulmadan 1 2 cm sadece snra da yavaşça doğrul cnm acımasn.

Canım göbeğin büyüklüğünün yanında bel gözüme görünmemiş hiç aklım fikrim göbek kol göğüs de
En güzeli bana pilates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…