Göbek senle bnmki aynı. Tabi bnm kalçalar senden neredeyse 10 cm fzla olunca göbeği dağıtmş yanlara doğru pek dikktmi çekmiyor benm:)Canım göbeğin büyüklüğünün yanında bek gözüme görünmemiş hiçkalk fikrim göbek kol göğüs de
En güzeli bana pilates
Benim üst beden senin alt beden geniş o zaman bu durumda.Göbek senle bnmki aynı. Tabi bnm kalçalar senden neredeyse 10 cm fzla olunca göbeği dağıtmş yanlara doğru pek dikktmi çekmiyor benm:)
@MiuLego son gün fazlalıklardan kurtulmak için diyet ve detoks taktiği isteyinceNe detoksu yaptin la bu kilona bi gunde 1.1 gitti.anam gidince bana da lazim olacak D
Sana özel mesaj attimhala geçmişteyim bi sigara içeyim de 20 sayfa kaldı geçmişten
Evet etek giyiyorsan kndni kilolu görrsn bnde etek giyince kndmi zayf görüyorm mesela.Benim üst beden senin alt beden geniş o zaman bu durumda.
İnşallah miucan bende öyle olsun istiyorum zorluyorumtebrikler gülbişim eksi gelmişşşşşşşşşşşşşşü
haftaya -1 üzeri bekliyorum senden ama aklında olsun.. daha çok gidecek o kilo
Evde taytla duruyorum hep :) ama dış giyim vs giyince kol göğüs yüzünden kendimi hala kilolu hissediyorum birde hala büyü beden kıyafetlerimi giyiyorum almadım daha onun da etkisi var sanırım. Giyinik değilken tek rahatsız eden yer göbek ve iç bacak meselaEvet etek giyiyorsan kndni kilolu görrsn bnde etek giyince kndmi zayf görüyorm mesela.
Ama tayt veya pantoln giyince neyin ne oldğu çıkıyor ortaya.
Sen de kendne taytla bak gayet ince bacaklarn var
Ölçülerimiz hemn hemen ayni canımCanım ben de ölçtüm şimdi
Göğüs 90
Kol 28
Belin en ince yeri 69
Göbek kısmı 86
Kalça 105
Bacak 60
Baldır 35
Çıktı bnmkilerde
Bence sen gayet zayıfsn.
Ben şu halimle bile kndmi iyi görüyorm. yaa gözüm alıştı sanrm.
Ölçüler olmasa 58 59 dicem kendime ama ölçülerden anlıyorm.
Ben belimin ince olmasnsan dolayı kurtaryrm sanrm
bravo vaytNe aciyacagim açlıktan midemde davul zurna çalıyor acimmm sırf seni ve @Bonus yemek için uğraştım şimdi ödülumun tadına bakma zamanı akşam iftara hazır olun çok acimmm
Alıngangillerden kardeşim gelmiş :)) türkçe meali daha sık gel ki faydamız dokunsun demekti.
Kimse için sorun yok ki öyle anlama gelmedikçe uzuyo o gelmediklerimiz.
her gün 1 kere gel mesela zaruriyet gibi düşün neslihan kolay olmıycak olmuyor seni en iyi ben anlıyorum.
Ama burda ferahlıyorum o herşeye değiyor.
Hadi biz şişkoyuzda böyleyiz diyelim ama burdan zayıf olanlardan da görüyoruz iştah geçen bişey değil yeme isteği de biten bir istek değilmiş.
Sen inanıyosan burda yapabilceğine seviyosan basit iletişimlerle bağ kuruyosan ki demişsin bildirim bile seni frenliyomuş.
Eminim muhabbete dalsan dahada iyi olur. Gelmeye çalış menü yazmaya çalış.
Kendine ayırdığın en güzel zaman gibi düşün.
Bende o zinciri yazarak aştım. Kötü oluyo diye yazmıyodum çekiniyodum kötü olsada yazmam gerektiğini öğrettiler sonunda pes ettim.
Yaz ki ne olduğunu görelim bilelim. Bilmeden onun üstünde bir kontrolü etkisi olamıyor kimsenin
Kilo herkese yük ama fazla kilolu insanın gönlüne ayrıca yük.
Eki Görüntüle 2150159
Kızlar tam buğday unu ile yapabilir miyiz korumada olanlar yaparda ekmek yemediğim gün yapabilirim dimi
1.64 boyum kilom da bgn itibaryle 63.7Ölçülerimiz hemn hemen ayni canım
Boy kilo kac senin?
1.72 boy
70.3 kiloyum
kuzum hiç üzülme wc yoksa çok normal bu rakamGeçen Cuma: 52,9(emin değilim)
Bugün:53.2
(Dün wc yok, artı ödemden ödeme koşuyorum, ödemception oldum,regle son günler, göğüslerim çatlamak üzere..)
Eki Görüntüle 2150161
görürsünPatlasın yenisini kurarız
amaaan miunun sporundan nolacak gidip 2 saat yürüyünce spor yaptım sayıyor kendini garibim
Sen miuya nası yenilirsin
O güzel eksin için tebrikler kuzum bakma ona insan değil o
Haklısın cnm..
Ne diyim..
İlk defa böyle bir şey için ağlıyorum..İçim yanıyor ben istemez miyim kilo vereyim her hafta düzenli olayım onun için buradayım. Onu yapabilmek yoluna girebilmek için iradem ile savaşıyorum.. 20 li yaşlarımdan beri hiç 75 lerin altına düşmedim son 3 yıldır da 90 ların altına düşmedim..
ki hepnizi tek tek not aldım eskilerinizi okudum kim kaç kilolarda gelmiş az çok biliyorum kim kaç kilo vermiş ne aralar bocalamış sonra kalkmış vs hep okumaya çalışıyorum boç zamanlarımda..
Sizleri okuyorum bak Neslihan herkes veriyor sen niye yapamayacaksın diyorum ama sonra önümde çokk uzun bir yol gibi geliyor tıkanıyorum. Menü olayında sonuna kadar haklısınız zaten onu becerebilsem ki devam edersem yazıp kendimi firenlemem en önemlisi bunu biliyorum.
Ayrıca yazdıkların için tek tek gerçekten samimiyetim ile söylüyorum teşekkür ederim canım.
Hmm orantilar hemen hemen ayni1.64 boyum kilom da bgn itibaryle 63.7
kuzum hiç üzülme wc yoksa çok normal bu rakam
zaten abartı da değil
haftaya düzelir
görürsün
HAHAHAHA HAAHHAAH AHAHAHAH AZ DAHA GÜLEYİM
kızıyorum.arkadaşlar maşallah hepinizde guzel kilolar vermişsiniz valla içimi geçire geçire okudum bakalım benimki ne olacak gerçek çok çok üzülüyorum. 2 haftam bomboşa gitti ama neden bende oldu bende bilmiyorum regl yakın ona mı yoksa oruçtanmı hiç fikrim yok bunda da vardır bi hayır düzene girse telafi edecem inşallah @MiuLego kaptanım canım kaptanım ne olur kızma veremediğim için yesem yedim derim yediğim yemişim hepsini yazıyom o kadarda zor tutuyorum kendimi hayırlısı bugun itibari ile çok çok titizlik yapacam in
Slm kızlar
gecen cuma 65.4
Bu cuma 64.8 3 gundur wc yok ve sporsuz kılom bu.normalde leslıe yapıp soyluyodm
@hepfit @MiuLegomatematik61
Çocktan önce o kilolarda belim 62 cm di.Kajupi valla belin kilona gore cok ince maaşallah. Ben 56 57 arasi gidiyorum 72 benim belim
Neslihan kendini buraya biraz versen ben seni çok güzel zayıflatırım
Boyun uzun oldğu içn sen daha zayf duruyorsndr bana göre.Hmm orantilar hemen hemen ayni
Boyum uzun onun avantajı sanirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?