Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım göbeğin büyüklüğünün yanında bek gözüme görünmemiş hiç kalk fikrim göbek kol göğüs de
En güzeli bana pilates
Göbek senle bnmki aynı. Tabi bnm kalçalar senden neredeyse 10 cm fzla olunca göbeği dağıtmş yanlara doğru pek dikktmi çekmiyor benm:)

Evet etek giyiyorsan kndni kilolu görrsn bnde etek giyince kndmi zayf görüyorm mesela.
Ama tayt veya pantoln giyince neyin ne oldğu çıkıyor ortaya.
Sen de kendne taytla bak gayet ince bacaklarn var
Evde taytla duruyorum hep :) ama dış giyim vs giyince kol göğüs yüzünden kendimi hala kilolu hissediyorum birde hala büyü beden kıyafetlerimi giyiyorum almadım daha onun da etkisi var sanırım. Giyinik değilken tek rahatsız eden yer göbek ve iç bacak mesela

Ölçülerimiz hemn hemen ayni canım
Boy kilo kac senin?
1.72 boy
70.3 kiloyum

Ne aciyacagim açlıktan midemde davul zurna çalıyor acimmm sırf seni ve @Bonus yemek için uğraştım şimdi ödülumun tadına bakma zamanı akşam iftara hazır olun çok acimmm
bravo vayt
ben maliyi tutuyorum
yenmişsin tebrik helal ama maliciyiz ulan iyi günde kötü günde

kırmızı ile işaretlediğimi kendimden.. kesinlikle bitmeyen istek.. ama zor da olsa dizginlenebilen istek

ikicide ise canımıza okudun heeeeeeee
Eki Görüntüle 2150159

Kızlar tam buğday unu ile yapabilir miyiz korumada olanlar yaparda ekmek yemediğim gün yapabilirim dimi

kuzum evet yapabilirsin

Geçen Cuma: 52,9(emin değilim)
Bugün:53.2
(Dün wc yok, artı ödemden ödeme koşuyorum, ödemception oldum,regle son günler, göğüslerim çatlamak üzere.. )
Eki Görüntüle 2150161
kuzum hiç üzülme wc yoksa çok normal bu rakam
zaten abartı da değil
haftaya düzelir
Patlasın yenisini kurarız
amaaan miunun sporundan nolacak gidip 2 saat yürüyünce spor yaptım sayıyor kendini garibim
görürsün
Sen miuya nası yenilirsin
O güzel eksin için tebrikler kuzum bakma ona insan değil o

HAHAHAHA HAAHHAAH AHAHAHAH AZ DAHA GÜLEYİM

Neslihan kendini buraya biraz versen ben seni çok güzel zayıflatırım

kızıyorum.
Slm kızlar
gecen cuma 65.4
Bu cuma 64.8 3 gundur wc yok ve sporsuz kılom bu.normalde leslıe yapıp soyluyodm
@hepfit @MiuLego matematik61

wc yok ve gayet iyi eksi canım. tebriklerrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…