Tabiki yapacaksinTeşekkür ederim cnm ..
Yazdıklarınız benim için çok değerli..
Daha da dikkat edeceğim hepsini beynime işliyorum.. Göreceksiniz ben de başaracağım..
Biz de boş durmayacağız heralde. Eve geç gidecek olabilirim amaaaa sporumu yapacağımUyumuşum uyandım kahve içtim tam yürüyüşe uygun giyindim yağmur başladı @MiuLego beni yenmek için yağmur duasına mı çıktın kız yemezler evde ip atlasam daha çok point
Uvvvv über sert:)Karpuzun ölçüsü Ne? Güveçte patates varsa yemespor yap, artık listedesin, hiç bişey yapamazsan zipla puanlamiyorum çünkü spor yapacaksın demi yürüyüş zıplama ne yaparsan
Miu yenildi mi25 le başlamıştım her 25 atlayışta 20-30 sn mola
Ama o kadar hızlı ilerleme oluyor ki 25 ten 50 ye 50 den 100 e şimdi 500 500 mola veriyorum bazen 800 e çıktığım oluyor eğer ipe takılmazsam
Eki Görüntüle 2150185
Miu yu yenen iğde oturuşu(temsili değildir)
Geleceği gören kahin çakılımMiu yenildi mi
Hayırlı olsun liste hacım Allah star etsinGeleceği gören kahin çakılım
Yenildi sayabiliriz evet
Oda olur ya canım fırında mali çekti bı de bonus çevirme bak çok acimmmmFırın yemeğini de hiç sevmem benim yahnim güzel olur
Ooooo isotlu portakalımHayırlı olsun liste hacım Allah star etsin
Ellerine sağlık fitim
Heh tamam ordekim sporsuz gün olamaz O zaman puanın 10Uvvvv über sert:)
Patates var ama yemem zaten. Karpuz nasıl ölçü vereyim iki kaşık oyuntusu kadar
1000 zıplarım 200 hareket çekerim
210 puan.
begum75
Bu hafta çok heycanli takım ay çekirdek alıp seyredesim var şu çekirdeğe muadil ne yenilir bilmiyorum ki . Bilim kurgu dizi seyreder gibi heycanli heycanli
Nefes almak spordan sayılmıyor yannızBiz de boş durmayacağız heralde. Eve geç gidecek olabilirim amaaaa sporumu yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?