Sen de bilirsin Ausun her zaman kazananı tuttuğunuPuhahahahahhaha güldürdün seni çılgın
Hele niye sevdigim belli oldu bende yengecYengec :)
canım benim öyle demeyin benimde canım çıkıyor bende çok üzülüyom niye olduğunu bilsemYaptigin sporlarin hakkini veremedin
evet gördüm canım işte böyle oluyor bi gün farklı diğer gün farklı bilmiyorum yaa sizlerede çok mahçup oluyorumNiye boyle pembik?sundan oldu diyecegin bisey var mi.haftasonu 83.6 gormustun niye arti oldun ki.
leslie ip mekik yapıyom zaten canım yuruyuş zati oluyor iftar sonrası kızlar izin verse koşu bandında nmeyecemde eşim geç geliyor kızlar geç uyuyor namazda derken saat 12 yi geçmiş haliyle halsiz kalıyorumumarım reglinin etkisidir, bu hafta 1 kilonun üstünde olacak pempik sporsuz gün olmayacak, hergün iftar öncesi leslie, iftar sonrası hiit kardiyo istiyorum senden bi de bu hafta çorba içeceksen kesinlikle sebze çorbası olacak(şehriye mercimek ezogelin gibi çorbalar yok), ekmekte yok
Hayırlısıyla bi iftar yapaydın da rahatlıyaydıkOda olur ya canım fırında mali çekti bı de bonus çevirme bak çok acimmmm
Ben seni tutuyom bebeim1 kişi bile beni tutmuyor la
Ne etti bu miu sizeee : (
Aus da seni tutuyormuş tee sabah söyledi ama demedim ben (ne kıskanması ne alakası var)
Fırına girmedin mi sen hala iftara 1 saatten az kaldı ne zaman piseceksin acabaHayırlısıyla bi iftar yapaydın da rahatlıyaydık
Evet tutuyorum
Benden iyi mercimek olur, verek mi mercimeği fırına waytFırına girmedin mi sen hala iftara 1 saatten az kaldı ne zaman piseceksin acaba
ne konuşuyorsun sen git köşede ağla sen beni kimse tutmuyor diye herkes yenileceğini bildiği için tutmuyor seni sen daha ne diyorsun
Eminim bile yeneceğinee
Sen de bilirsin Ausun her zaman kazananı tuttuğunu
Gizli gizli Ankara köşelerinde ağlıyormuşsun öyle duydum
Ben seni tutuyom bebeim
Canını yerimEvet tutuyorum
Benden iyi mercimek olur, verek mi mercimeği fırına wayt
Toplulukta açamayacağım kesin sen gönderdiğine göre :))Aklıma şunu getirdin
YihahahhahahhaDün bekunis içtim mecburen etkisini şimdi gösteriyor tam spora niyetliyken çıldırazam
Aha ben fitci degildim ama sen mali tutuyordun ne oldu acaba yendim benim menumde de sen varsinGör gör kara vayt kimse tutmuyormuş
Ben ne ağlayacam şa bugün fiti yenmişim söylediklerin hep yalan hahahaha
Mutluyum akşam fit ördek iğde esra pembik var menümde fitçilerdi hani hatırlarsın hani yenilen fiti tutuyorlardı
YENDİM YA HANİ LÖPETİ
Yok ben mercimek değil fırında mali istiyorum açım ulannnnBenden iyi mercimek olur, verek mi mercimeği fırına wayt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?