Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Su an evde annem kardesim ben ayni dertten muzdaribiz.bugun cikinca flava alcam.biraz yagli da yicem.bi de sut misir aldim o bana iyi gelirdi.aksam haslayip yicem bakalim.

İlaç mi içsem ya
Flava hemen iş görür mü acaba bı parca vardı sanki

İlk zamanlar etki etti bende sonra
İşe yaramadı

Flavir niye buzlukta ?

Ben dışarda tutuyorum kurulari
Üzerine sıcak su çekiyorum bekliyor yumuşuyor sonra salatalara katıyorum tavuk salataya güzel oluyor

Veya ceviz, zeytinyağ ve kekik ile yapıyorum tavsiye ederim
Çok uzun süre bekleyecekse ve sıcaktaysa boceklebiyor kürt gibi
Canım 1 sene önce almıştım, ne zaman yaparım belli olmadığından tozlanmasınlar, küflenmesinler diye buzluğa atmıştım..

tmm simay sen ne dersen öyle olsun

merhaba kızlarrrr mutlu bir haftasonu diliyorummmm
haftasonunu evde geçireceğim. halim yok. dışarı çıkınca da zaten para harcıyorum. bol bol dinleneceğim. belki leslie yaparım. hareket olsun ödem tutmayayım

Ben katılmıyorum defalarca bozmuş biri olarak
Ben hiç toparlayamadım o sebeble bu güne kadar bu kilolar üzerimde kaldı iste o yüzden ama benim zaten kilo sebebide bu ki
Ben de doyma duygusu yok basladimmi bırakmam karnım şişede yerim
Buranın eeeennnnnn ve ćoooook ve teeeek özleneni ausuuuum ana kraliçem, dostun hası. Görüşüyor olsak da seni burda görmeyi çok istediģimi sen biliyorsun

@Ausencia
+10000000000000000000000000000000000

Öhöm ses deneme bir ki üç
Toplam: 544 point
@masumm
@MiuLego
@nehirnil111

kız bu neeee

Tarifi aldim

İlaç mi içsem ya
Flava hemen iş görür mü acaba bı parca vardı sanki

İlk zamanlar etki etti bende sonra
İşe yaramadı
Banu benim gayet duzene girmisti sonra niye boyle oldugunu yeni farkediyorum.ben her gun kabak cekirdegi yiyodum epeyce.sonra bitti ramazan geliyo diye de almadim.bence kabak cekirdeginin de etkisi olur.

Banu benim gayet duzene girmisti sonra niye boyle oldugunu yeni farkediyorum.ben her gun kabak cekirdegi yiyodum epeyce.sonra bitti ramazan geliyo diye de almadim.bence kabak cekirdeginin de etkisi olur.
Kesinlikle Berna bende dün aldım kabak çekirdeği wc ye çıkamıyorum onu yediğimde rahat oluyor

Kizlar WC işini çözmem lazım ne yapsam ne etsem

Yarın sınavdan gelince tartilcam
Birde WC olsa 67.9 taş yani
Ayy 3 gundur ben de vardı o dert dun aksam esım erık getırmıs bahceden 10 tane yedm aksam ve sabaha gıttım wc ye sukur.dene derm

seni kültürlü bilimsel seksu kadin seni

Ay bu buraya tasinmis miydi bilmiyorum.Nasil da guzeliz
Whiteblacklife Kajupi kocaman tebrikler kizlarrrrr

vücuda probiyotik yüklemesi için son birkaç gündür düzenli olarak çay bardağıyla kombucha çayı içiyorum işe yarıyor ama valla wc tıkır tıkır wc tıkır tıkır olunca da çok rahat oluyorum hem bedenen hem ruhen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…