Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım ben kv gil tayfasına tavuk şiş yaptım bayıldılar. Eşime mangalda pişirttim ama fırında da pişiyor.
Tavuk göğüs etini küp küp doğra. Bir soğanın suyu iki diş sarımsak, birer kaşık salça domates biber, bir kaç kaşık yoğurt, baharat, zeytinyağı bunlarla marine et ne kadar beklerse o kadar iyi. Şişe dizmeden öncee tuzunu atıp karıştır et sertleşir yoksa. Kuyruk yağı varsa baş kısımlara bir tane tak. Çok leziz olmuştu

Su ve spor yok mu
Menü güzel

Bugün spor yapılacak bonus haniiimmnm

Hala ahu gözlümsün emme yalnız kaldı kiraz duduslum herkes seni tutuyor
He ona acıdığından
Tamam kız anladım ben

Ay Banu dün bi gördüm ben ne okudum dedim gözlerim belerdi şerefsiz if ortim diye anlayınca

Temiziz hocam

igdedali
@Kajupi
@Portakal Sulu Ordek
Yeni listeliler coşturun hadi listeyi

Fötcüm zaten miu alemlere akmaktan spora filan fırsat bulamıyor biliyorsun
Bu hafta havasını alsak haftaya da kesin yenerim sonra bi 3 ay kafa dinleriz de mi

Öhöm ses deneme bir ki üç
Alıcılarınızın ayarlarıyla oynamayınız
Spor yaparken ben ben değilim
25 mayıs spor bildirimi toplam hali
120 dk epey tempolü yürüyüş (arada koşu da var ama dakika tutamadım koşuya): 300 point
1000 ip atlama: 200
100 sumo squat: 10
50 makas (önden olan): 5
50+50+50 yarım mekik: 15 (farklı çeşitleri)
45+30 sn plank (puanlamayı bilemedim)
50 yan makas: 5
15*3 lunge: 4,5
15*3 Scissors crunch: 4,5
Toplam: 544 point
@masumm
@MiuLego
nehirnil111

Günaydın sacma sapan bi uyu uyan modu oldu.askerdeki kardesim geldi unideki kardesim geldi hep beraberi bugun.dusunun annem neler yapacak
Az once su boregi hamuru yoguruyodu

Gunaydin, enerjik hafta sonlari
Egzersiz yapildi, dus alindi. Minigin kahvaltisi hazirlanacak, alisverise cikilacak Aksama da iftara davetliyiz. Menude ne var acep

Inatla etle ayran olmaz, alışkanlıkları düzeltmek lazım diyeceğim(senin cevabı biliyorum daha önceki menülerden)
Su
Spor
Güzel

Kaptanim Yemek kulturumuze bir bak. Yogurt yemegin icinde olmazsa uzerinde, uzerinde olmazsa yaninda. Eger dediginiz gibi olsa, tum Turk halkinin kansizlik yasiyor olmasi lazimdi

Ayrica etle yogurdu uyardiginizi goruyorum genelde (bir de ispanak yogurt kombosu). Sabah beraber yenen yumurta-peynir, yumurta-sut/ayran da ayni hesap

[Eger kisi demir eksikligi anemisi nedeniyle tedavi goruyorsa, aldigi inorganik hemden maksimum emilim saglamak icin sut ve sut urunleri ile tuketimi arasinda minimum 2 saat olmasi istenir. Cunku Ca inorganik hemi baglar. Organik hem ve nonhem demir icin durum farkli (hayvansal ve bitkisel demir kaynaklari). Ozellikte ette bulunan hem demirin emilimi cok yuksektir ve selatorlere inorganik hem gibi baglanmaz.]

Günaydın sacma sapan bi uyu uyan modu oldu.askerdeki kardesim geldi unideki kardesim geldi hep beraberi bugun.dusunun annem neler yapacak
Az once su boregi hamuru yoguruyodu

Oo gozun aydin. Cok izendiriyorsun, bayramdan once memlekete bir ziyaret farz oldu

Kuşbaşı et ile patlıcan güveç , hünkar beğendi veya patlıcan tava yapabilirsin.Etli taze fasulyede çok iyi olur.

Kuşbaşı et ile patlıcan güveç , hünkar beğendi veya patlıcan tava yapabilirsin.Etli taze fasulyede çok iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…