- 13 Ağustos 2017
- 2.612
- 14.467
- 158
Ben artik her gun eliptik yapiyorummm. Hem de 1 saatEneeeem çiçeaam gelmiş
sen nerdesin ya
Ben artik her gun eliptik yapiyorummm. Hem de 1 saat
Senden nefret ediyorumbunu neden anlattın
Len çok seviyorum ben seniSenden nefret ediyorum
Ayy elife hamile olduğum zaman aklıma geldi :)) cuma bildirim var deli gibi lesli yapıyorum bi baktım tartıda tık yok.
Ulaaan dedim ben şiştim mi noldu regl zamanım mı falan diye düşündüm.
Bi baktım takvime temizinden 3 gün geçmiş hiç geçmediği içinde bi kıllandım
Ne ya nası yaa yok artık yaaa derken 3,5 yaşında şimdi. Şimdi gülüyorum ama o zaman iyi ağlamıştım
Bu sıralar pek olmuyorBizimkiler her şeyde kullanıyor en çok da kıymayla kavuruyorlar.
Normalde kurumuş domatesi sıcak su da 10-15 dk bekletince oluyordu
Ama buzluktan çıkacağı için kısa bekletmen lazım ya da sıcak su direkt şok etkisi yapacağı için soğuk suda mı bekletsen geldi aklıma bilemedim ben de
Jilly yi yaptığımda daha çok karnımda küçülme olmuştu Flo. Basenlere öyle aman aman etki görmedim. Koşmaya fırsatın hiç mi yok ?
ıf i mutlaka dene Neslihancım aynı sıkıntılarım vardı. Pko hala bir miktar var ama önceye göre çok çok rahatım Karatayvari if ile devam ettim
Bu işler bitecek sonra sen hunharca tatil yapacaksınBu sıralar pek olmuyor
çok kilolulara mekik önermiyorlar canım. bence vücut yağının çoğu gidene kadar vakit buldukça tempolu yürüyüş ve leslie yap. bana iyi geliyor düzenli yapınca tabiDün eşim gözümün önünde 18 yıllık stepper imi bozdu delirecegim. Yürüyüş bandını kırdı bisiklet bozuldu Stepper çöktü şaka mi bu plates lastiğim koptu suan sadece mekik aleti kaldı elime
Depresyona girince sporcu centilmenliğini de yedim zaarLen çok seviyorum ben seni
Hem noldu sporcu centilmenliğine
AmiiiinnnnnnnMerhaba kızlar
Gününüz aydın, hafta sonunuz bol dinlenmeli olsun
Çiçekler açsın, kuşlar cıvıldasın
bunu neden anlattın
Amaan be ne kastın kendiniDepresyona girince sporcu centilmenliğini de yedim zaar
Amiiiinnnnnnn
Boş konuşma canımı sıkmaAmaan be ne kastın kendini
3 günlük dünya değer mi bu hafta ben yenerim haftaya gene ben yenerim sonra gene ben yenerim nolacak sanki
Arkadaşımızın bir anısı dimi gözünemi battı oku nolcak
@MiuLego seni tutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?