- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Ay esra hic oyle dusunme ben de 2003 ten beri hep 65li kilolardaydim yanib15 senelik kiloydu 65 bende.bibara 61 görmüştüm ama kisa sureliydi.ben de senin gibi oldum hatta 66 kiloyken aldigim kaban biraz tam oturdu almasam mi bile dusundum boyle korkumdan ama oyle cabuk gitti ki digerleri gibi.hic kendini yerlesik kilo gitmez diye sartlama diyetine sporuna sadik kaldigon surece isterse 100 yillik kilo olsun giderCanim ya ben 10 yıl önce gördüm 65 i belki daha eskide olabilir ve bu hafta oruca yeniden başladım kilo vermem zor olabilir benim için bir dönüm noktası o sebeble neler yapacağım ne kadar gider bilemiyorum
Sıkıntı değil canımYok canım sadece siskoyum konunun başını kacirmisim
tarçını muhakkak tüket canım çok faydasını görürsünIf yöntemini uyguluyorum o biraz düzenledi ama sürekli beynimde mücadelem var yemek konusunda hersey uyarıcı gibi . Ben et ürünlerini sevmedigim için çok zorlaniyorum zorla yemeye çalışıyorum
benim de çok uykum var ama uyumayacağım. sanırım yarın oruç tutacağım. şimdi bir duş alıp rahatlarım. akşam da erken yatarım. uykumu alırım.Gideyim de kitaplarımın üzerine uzanıp salyalarım aka aka uyuyim
Basın sagolsun allah bu acıyı unutturmasinVefat haberi aldık dün ondan biraz kötüyüm canım
Hayal edemiyorum bileÇok kötü bişey çakıl. Ölüyordum galiba
24 üstündehımmm sıkıntılı bir durum. Allah yardımcınız olsun canım.
insülin çok yüksekmiş. karbonsuz beslenmeyle yoluna girer canım. senin HOMA 12 falan o zaman
demekki olcan. 50 de gözüm yok 60 olayım yeter. olmadı 57 falan. şükrederim vallahigerçi bu halime bile şükrediyorum. ne obezler var. çok şükür bin şükür
Kontrolumu kaybettigimde çiğ gibi oluyor duramiyorum yıkıp geçiyorum. Onun için suan yemeklerimi hazirladim günleri belirledim ki belli olsun sapmayim bu aralar duygusal ve kaygiliyim kolay olmuyorvalla ekmek demek direk kan şekerini insülini yükseltmek demek. zaten insülin 50 ymiş. bol proteinli ve salatalı sebzeli seçenekler tüketeceksin. başka yolu yok. 4 tane tostaçlığın bu şekilde tavan yapar. su da tokluk veriyor unutma. 1 gün içinde içtiğin ortalama 2,5 lt suyun içinde 2 çay kaşığı İngiliz karbonatı olsun.
Efendim ballı lokmam
Gideyim de kitaplarımın üzerine uzanıp salyalarım aka aka uyuyim
Evet ya doktorla ev farklı oluyorkuzum 61.5 le basladim gebelige suan 60.7 yim kuzum 70 olursun insallah az kilo alalim insallah gabi doktorda ayakkabi kiyafetlerle 63 ciktim tok karnina
Bana deme tabiHarikasın büşraa
Canım benim de ilk.iki hamilelik 14 er kilo çok değildi yani. Ve bu hamilelige son hamileleigimden 7 kilo eksik başlıyorum. Sadece korkum verdiğim kiloları hızlıca almak.tevafuk55 canım az kilo alacağım diye şartlama kendini ben çok şartladım bak sonuç işte sağlıklı ol kuzum Bebiş te sende stres yapmayınca İnan daha az kilo alıyor insan ben ilk hamileliğimde dünyayı yedim kilo çok çok almadım.
Aynen ekmek hamur işi abartma sıkıntı olmaz inşEvet ya doktorla ev farklı oluyor
Maşallah canım az alalım tabi saglikla imsallah
Bana deme tabi
Canım benim de ilk.iki hamilelik 14 er kilo çok değildi yani. Ve bu hamilelige son hamileleigimden 7 kilo eksik başlıyorum. Sadece korkum verdiğim kiloları hızlıca almak.
Abartarak Ekmek yemezsem cok almam ama bakalim kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?