Olsun gitsin de az az gitsin. Genelde son 2 gün birden iniyor banu
Vaytttttttttt dur bende sesleneyim özledimVaaaayttttttttttt
valla ekmek demek direk kan şekerini insülini yükseltmek demek. zaten insülin 50 ymiş. bol proteinli ve salatalı sebzeli seçenekler tüketeceksin. başka yolu yok. 4 tane tostBu ara nerdeyse hiç yapamamaya başladım terapi de zorluyor cuma sahurda 4 tane tost yedim şaka gibiydi. Bu sahurda sadece parmak kadar peynir çeyrek simit 1 tane domates yedim gece uyanamadik acele ile bunları yedim. Iftarda protein alabilmek için kıyma kavurma ile beğendi yaptım pasta tabağı kadar yedim avcum kadar pide dilimleyip 1 kase yoğurt döküp üstüne karniyarik kiymasi ile hazirladim. Bu aksama da biftek yemeye calisacagim yarın ki menu mantar sonraki et sote ama acligimi kontrol edemiyorum
Ben bu sabah Cuma’ya oranla-300 dümKızlaaar hedefleri pazartesi hazırlayacağım
Ve yarın pazartesi tartı kontrol vaaar
En az -300 olacaaaak
#hedefbeştebeş !!!!
3. Adımı bu cuma tamamladık
Sıraaaa——> 4. Adımda
Yapacak mıyıııızsize güveniyorum
O bel ne.lan zalım.Günaydıııınnnn
Berna inanamayacakson ama ölçü aldım. Kendi kendime aldım ne kadar doğru bilemiyorum
Popo 98.5
Basen 98
Bel 65
Gögüs 84
Omuz 97.5
Üst bacak 55
Diz üstü bacak 36
Kol 25.5
Sağol kuzuhımmm sıkıntılı bir durum. Allah yardımcınız olsun canım.
insülin çok yüksekmiş. karbonsuz beslenmeyle yoluna girer canım. senin HOMA 12 falan o zaman
demekki olcan. 50 de gözüm yok 60 olayım yeter. olmadı 57 falan. şükrederim vallahigerçi bu halime bile şükrediyorum. ne obezler var. çok şükür bin şükür
Yerim senin dışının kavugunu ya hurma yede o hamurları o kadar yeme kilo almanı istemeyiz dimiAynen dün akşam sadece karpuz peynir yedim öyle olunca da acıktım
Yer vardı yani, 5 tanecik şey dişimin kavuğuna anca yeter
Laf Aramızda 300 gram eksik çıktım düne göre böreklerin üstüneYerim senin dışının kavugunu ya hurma yede o hamurları o kadar yeme kilo almanı istemeyiz dimi
Squat çalışıyom mu ?
Spor yaparsan gelmezLaf Aramızda 300 gram eksik çıktım düne göre böreklerin üstüne
Artı Etkisi sonra mı gelecek acaba
Hadi canımBen bu sabah Cuma’ya oranla-300 düm
Daha regl de gelmedi
Bugün yarın gelmezse test yapacağım
Bugünkünden fazla çıkacam ben de kesin. Öğlen tartıldım bugün yarın sabahın köründe.Evet cnm gram gram gitse de sabretcem başka yolu yok
Şuan kırılma noktası ya bı kirsam devamı gelecek eminim yarın sabah ta 68.3 ten fazla çıkabilir gerçi lesile yapıp tartilcam
Vaytttttttttt dur bende sesleneyim özledim
Yok yav şu jilliani ölmeden bi bitireyim fazlasi sonra. 2 gündür level 2 deyim ruhumu teslim etcemSquat çalışıyom mu ?
Yerim senin dışının kavugunu ya hurma yede o hamurları o kadar yeme kilo almanı istemeyiz dimiAynen dün akşam sadece karpuz peynir yedim öyle olunca da acıktım
Yer vardı yani, 5 tanecik şey dişimin kavuğuna anca yeter
%1 ihtimal, o ihtimal de aklıma gelmezdi normalde ama kızlar sağolsun aklım karıştıHadi canım
Ayyyyy ihtimal var yani ayyyy heyecanla bekliyore
Sağol kuzucummalipina başınız sağolsun canım
squat sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?