canım sen demesen farkedemicemCanim ben onu sabahin 5inde degstrdim farketmednmi daha:26:
hmm anladim canim, nasib bakalim bekleyip goreces..
saolasin yesil erikcim, ins hakkimizda hayirlisi olsun..
gayet guzel bi sahur canim afiyet seker olsun..
istersen yumurta da yiyebilirsin tok tutar..
yok ya senin kiz farkli bi olay onla karsilastiramayiz
evet bakalim once bi gecsin gunum de sonra bakicam evde testim var bi suru zaten artip artmadigini kontrol edebilirim.
simdi zaten kana gitsem bile daha cok dusuktur sayi.
hmm 3 aylikken onda silik cikmis demek cok mantikli
saol pasacim, ins oyledir.. :26: cok umutlanmak istemiyorum ama sanki bu sefer farkli gibi, Rabbim bilir tabi..
bilmiyorum saphiracim ya, regl yakinken benim aslinda bu tarz belirtilerim olmaz,
ama iste her sey psikolojik olabilir o yuzden temkinli davranmak lazim,
mesela hic midem bulanmaz, en cok takildigim o, onceki 2 gun gunde 1 kere filan, onceki gun 2 kere, dun de ogleden sonra baya bi bulandi. arabada giderken pencereyi actim, klimayi yukselttim, sonra gecti cok sukur. gelip gidiyo.
zayiflayamadgm icin ozur dilerimama yine de 1. olmusuz cok sukur Allahima
canim masallah barekallah, ben bu kadar temizligi ayda bir anca yapiyorumpis hatun diyeceksiniz bana..
masallah sana ya ama yine de cok yorma kendini, her zaman temiz olmasa da olur sanki ev, bu dunyaya temizlik yapmaya mi geldik yani... onemli olan sevgidir muhabbettir
ayy cok sevindim ya elhamdulillah, ama kizlar hep sizlerin sayesinde, masallah hepinize, hepinizi opuyorum ve ski ski kucakliyorum!!!![]()
canım benim herzamanki günlük işlerim bunlar iyide oldu memlekete gidiyim geliyim sen ozaman gör temizligi