yok canim merak etme, oyle cabuk bitiremem, zaten dun bugun regliyim diye her seyden yedim

bi da tartilmaya korkuyorum :18:
dogru diyosun canim da iste gel de anlat yani..olmuyor, bu ay en rahat oldugum aydi, hic sallamadim, ama silik cizgi oluyor sonra neden gidiyor ben onu anlamiyorum,
hani hic olmasa aa olmuyo derim ama oluyor ve sonra yine gidiyor yine gidiyor

bu 3 oldu artik, bi arastiralim diyorum esime, yani yine olsa yine dusucek belki o zaman ugrasmaya ne gerek var.
ben de bazen kalori sayiyorum, hatta bi tane uygulamam vardi telefonumda, ama karbon saymak daha kolayima gidiyor.
ins sen 71 i gor ben de 60 i goreyim insss
evet onun icin ugrasiyorum, benim ilk dusuk yaptgm ay benimle ayni gun hamile kalan cok yakin arkadasim, iste 47 kio ile filan hamile kaldi, simdi 25 haftalik filan oldu, sanirim simdi de 49 kilo filan

onu gordukce o kadar cok moralim bozuluyor ki, ben hem daha cok kiloluyum hem de bebegim yok, gitti.. ona herkes aaa hamile misin diyor, 5 aya kadar kimse anlamiyor yani. simdi de biraz gobegi var ama sadece bebege aldi yani.hani insanlar bilincli kilo alir, bebegi de cok sagliklidir.oyle seyler ben e basarmak istiyorum ama bazilarinin kaderi boye yazilmamis galiba, hem bebgi tutamaz dusurur hem de yemege abanir sonra da bebek yerine yagdan igrenc bi gobek yapar

kusura bakma canim unden beri moralim cok bozuk gece kac saat agladim..artik yavas yavas gecicek bu krizim de lutfen kusuruma bakmayin
geldim evet

ne diyim ki pasam ya, halimi derdimi sen anliyorsun zaten.. ama cok uzgunum yani icim aciyor.. hic bi tane insan yuzu gormek istemiyorum..
simdi turkiyeye gideces akrabalar tanidiklar laf etcek bi sey soylicek iyice tepem atcak.. napicam bilmiyorum..
benim de boyle bi ara sanrmpanik atak baslangici olmustu,
geceleri uyuyamiyordum, carpintim oluyordu, korkuyordum, diyorum sanirim artik ben olucem, heralde birazdan azrail gelicek, surdan mi gelicek burdan mi gelicek bakinip duruyordum,
hem korkuyorum hem uyuyamiyorum, hem karnima agrilar giriyor, midem bulaniyor. lavaboya gidiyorum kusmaya calisiyorum kusamiyorum, esim diyor yat uyu, uyuyamiyorum, ona da anlatmadim tabi boyle korkuyorum filan diye.. sonra doktora gitmistim, oksuruyorum diye, o zaman doktora anlattim, once gayet rahat dinliyordu,sonra bunu soyleyince bi ciddilesti,
ne zamandan beri var dedi, 3-4 gundur dedim. neyse sonra bi sey olmaz gecer gider dedi..
ondan sonra hep yanimda cevsen bulundurdum, yatmadan once bi kac sayfa okumaya calistim, cevseni avucuma aldim oyle uyudum,
sonra yavas yavas gecti. bi de o ara yeni evimize tasindik, ondan sonra iyice azaldi cok sukur, bazen yine zorlaniyorum uyumakta ama eskisi gibi degil cok sukur cok daha iyiyim..
evet canim kaju hem tuzlu hem de bol kalorili, artik baya bi spor yapman gerek..
diyene bak ben hem esimle sahur yaptim hem de evden cikmadan kahvalti niyetine bi suru bi sey yedim..
asil benim spor yapmam lazim.. dun esimle 40 dakika yuruyus yaptik iftardan once, hatta yuruyus sayesinde 60.6 gordum, ama boyle gidersem bi da hayal olcak benim icin de..

artik bugun pazartesi toparlanma zamani, regl de olsam dikkat etmeliyim, 60.6 gordum diye simarmamaliyim... ins tekrar gorebilirim persembe gunu