Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ha ha ben sesli dusunmusum :9: heralde turkiyeye gidiyorum kesin bi suru kacamak yapicam diye eteklerim tutusmus :18: ben oyumu hayir diye degistirdim, ama yine de ceza olursa mesela kacamagin siniri olsun, az bi seyden bi sey olmasin mesela :17: ya da 1 ogun serbest olsun ama 2. yi yapana ceza olsun. sonucta biz de insaniz biraz zor sanirim hic kacamaksiz yasamak.. ya da abartmaya ceza olsun, mesela ben biliyorum ne zaman abarttigimi.. :17: onun gibi iste..
canım yazmıştım haftada 1 öğün serbest olsun diye görmedin mi :34:
hanimis benim mavi defterim :16: hmm burdaymis...
size mavi defterimden menulerimi aktariyoruuummm :42:

dun iftar (iftardan once 61.8 geldim pazar gunku abrtmalarim yuzunden)
bol tavuk sote
yogurt
su soda cay

yemediklerim: sehriye corbasi, salata, borek, muhallebi :39:

bugun sahur
1 avuc badem :17: sanirim bu protein diyetine uygun degil ama tok tutsun diye yedim..
2 yumurta ile omlet
peynir
papatya cayi

henuz yulaf kepegi filan alamadim, ondan ekmek yemiyim diye badem yedim.
benimki de ortaya karisik bi diyet oldu :9:

ama bugun sabah 62 geldim sadece.. iftar ve sahurda yediklerim gitmis ;) ins bugun iftardan oncesine kadar baya bi duscek :21:

Saphira kaptanim, simdi ben bugun aksam bildirim yapayim,
yarin ucakta olucas, ertesi gun ucaktan inmis olucas kayinvalidemlere gider gitmez iftar olucak belki iftara da yetisemeyiz.
ordan da hemen tartilip bildirim yapamayabilirim. bugunku bildirimimi persembeye saysak olur mu?
tabi ben daha az gelirsem persembe bi yolunu bulur yine bildiriirm inss :):23:

afiyet olsun canım menün gayet güzel :16:
zaten tr ye vardığında o kadar uzun yolcuşuktan sonra ödem yapar vücut ve fazla çıkar kilon :34: bugün daha salı baya erken oluyor ama tr de tartılsan bile tartı değişmiş olacak,onu da bildirmek gerekiyor o zaman.Napalım bu durumda bu akşamki kilonu bildiriceksin:26:

ay her yerlerim hamlamis, karnim aciyor, bacaklarim aciyor...
ben de dusunuyordu neden boyle hamladim diye..
dun yesil erik yazdi ya hadi merdivenlere diye,
sonra ben cok degil 10 dakika kadar merdiven inip ciktim ama cok yoruldum, kac kere durup dinlendim hatta.
sanirim ondan hamlamisim..
karnim da pazar gunku callanetics ten kalma..

curuk gibi hissediyorum kendimi.. :5:
bugun bi da merdiven inip ciksam mi acaba :27: ya da yuruyus mu yapsam, simdi aksam bildirim yapcaksam. napsam acaba? :27:

canım yazmıştım haftada 1 öğün serbest olsun diye görmedin mi :34:

afiyet olsun canım menün gayet güzel :16:
zaten tr ye vardığında o kadar uzun yolcuşuktan sonra ödem yapar vücut ve fazla çıkar kilon :34: bugün daha salı baya erken oluyor ama tr de tartılsan bile tartı değişmiş olacak,onu da bildirmek gerekiyor o zaman.Napalım bu durumda bu akşamki kilonu bildiriceksin:26:

cok cekismeli bi oylama oldu bakalim ne cikicak sonucu :23: ben de is ciddiye binince nasi da korkup kactim ama de mi :1:

dogru diyosun ayaklarim filan hep sisiyor :5: bugun aksam yazayim inss kaptanim :16:

kızlar paylaşım alanına hiç baktınız mı bilmiyorum karar verilememiş bir konu var.Normalde bayramda yarışma yapılmaz yani herkes izinli olur bildirim yapılmaz.Bu cuma yani ayın 17 sinde öyle olacağı yazılmış,24 ünde bildirim yapılacak demiş.Ancak bana göre bu hafta bayram haftası olmadığından,hatta cuma günü arefe bile olmadığından bu hafta yarışma yapılmalı,bildirim yapılmalı.haftaya yapılmamalı,yani 24 ünde yarışma yapılmamalı o zaman.Gerçi benim için farkeden bir şey yok aslında 2 sinde de bildirim yapılmasında bir sorun yok bence ama ille bayram diye herkes izinli sayılacaksa bende bu 24 ü olmalı diyorum

kızlar paylaşım alanına hiç baktınız mı bilmiyorum karar verilememiş bir konu var.Normalde bayramda yarışma yapılmaz yani herkes izinli olur bildirim yapılmaz.Bu cuma yani ayın 17 sinde öyle olacağı yazılmış,24 ünde bildirim yapılacak demiş.Ancak bana göre bu hafta bayram haftası olmadığından,hatta cuma günü arefe bile olmadığından bu hafta yarışma yapılmalı,bildirim yapılmalı.haftaya yapılmamalı,yani 24 ünde yarışma yapılmamalı o zaman.Gerçi benim için farkeden bir şey yok aslında 2 sinde de bildirim yapılmasında bir sorun yok bence ama ille bayram diye herkes izinli sayılacaksa bende bu 24 ü olmalı diyorum

evet ya bence bu hafta olsun bildirim :) :6:
24unde olmasin ki bayram kacamaklarini eritmek icin 1 haftamiz olsun :27:

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]mesaj sayim gunleri[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gerbera[/TD]
[TD]15-16-17 Agustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maviyesil[/TD]
[TD]22-23-24 Agustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmur[/TD]
[TD]27-28-29 Agustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yesilerik[/TD]
[TD]30-31 Agustos, 3 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ananee[/TD]
[TD]4-5-6 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pasa[/TD]
[TD]7-10-11 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senarist[/TD]
[TD]12-13-14 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maibeyaz[/TD]
[TD]17-18-19 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]shopa[/TD]
[TD]20-21-24 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nev[/TD]
[TD]25-26-27 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ipekyol[/TD]
[TD]28 Eylul 1-2 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bugun de ipekcim sayacak.
gerberacim yarindan itibaren sira sende :34:

Son düzenleme:
internette araştıdım cnm bak burda çok açıklayıcı bilgi vermiş:46:

Saf Ar Poleni - Mucize Karm

lesli arobik hareketler değilmi tatlım

Teşekkür ederim canım galiba ben biliyorum bu poleni bir ara oğluş için araştırmıştım,tekrardan bir ilgileneyim,

bana çok aerobik gibi gelmedi, 4 temel hareketi var yürüyüş, yana iki adım, dizleri karna çekme, bir de kick back anam kadını dinleye dinleye türkçesini unuttum, öne arkaya tekme diyelim bence netten kısa bir versiyonuna bak indirmeden, fikir olsun eğer hiç bilmiyorsan.

Kaptanım bence de bildirim bu hafta olsun, bayram sonrası biz bir tatil filan planlıyorduk tatile gidemediydik bu sene de yani benim açımdan bu hafta bildirim olsa haftaya izinli olsak süperrrrrr olacak :52::52::52:

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]mesaj sayim gunleri[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gerbera[/TD]
[TD]15-16-17 Agustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maviyesil[/TD]
[TD]22-23-24 Agustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmur[/TD]
[TD]27-28-29 Agustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yesilerik[/TD]
[TD]30-31 Agustos, 3 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ananee[/TD]
[TD]4-5-6 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pasa[/TD]
[TD]7-10-11 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senarist[/TD]
[TD]12-13-14 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maibeyaz[/TD]
[TD]17-18-19 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]shopa[/TD]
[TD]20-21-24 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nev[/TD]
[TD]25-26-27 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ipekyol[/TD]
[TD]28 Eylul 1-2 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bugun de ipekcim sayacak.
gerberacim yarindan itibaren sira sende :34:

Canım sıra bana gelince de bi hatırlatır mısın?

ay her yerlerim hamlamis, karnim aciyor, bacaklarim aciyor...
ben de dusunuyordu neden boyle hamladim diye..
dun yesil erik yazdi ya hadi merdivenlere diye,
sonra ben cok degil 10 dakika kadar merdiven inip ciktim ama cok yoruldum, kac kere durup dinlendim hatta.
sanirim ondan hamlamisim..
karnim da pazar gunku callanetics ten kalma..

curuk gibi hissediyorum kendimi.. :5:
bugun bi da merdiven inip ciksam mi acaba :27: ya da yuruyus mu yapsam, simdi aksam bildirim yapcaksam. napsam acaba? :27:

oruçlu oruçlu mu yaptın yoksa? :21::21::21::21::21:

bir de bu tür hareketleri yapmadan önce az bi ısınma hareketleri yapmayı sonrasında da esneme hareketlerini ihmal etmeyin kızlar, ben leslienin yalancıyım :1::1::1::1:

İftarda neler yedim?

1 hurma 2 badem
1 kepçe mercimek çorba
3 yk domatesli menemen
1 dilim tam tahıllı ekmek

Boll suuu

Şimdi yeşil çay ile mısır püsküllü form çayı karıştırdım onu içiyorum, ben sade yeşil çay içemiyorum yaaa :30:

Son düzenleme:
top patladı hadi gözün aydın :) allah kabul etsin

son dakikalarr 86 kilo çıkıyordum hatta 85.9la gitti geldi 86ya karar verdi iftardan sonra tartıldım 87.3 çıkıyordu wcye gittim 86.8 çıkıyorum ama oruçtan dolayı indi bu kadar net rakam cuma günü belli olacak o kadar su içtimki az bile çıktım:1:

Son düzenleme:
İftarda neler yedim?

1 hurma 2 badem
1 kepçe mercimek çorba
3 yk domatesli menemen

Boll suuu

Şimdi yeşil çay ile mısır püsküllü form çayı karıştırdım onu içiyorum, ben sade yeşil çay içemiyorum yaaa :30:

peki ben iftarda ne yedim ??

domates peynir ve biraz fazla kaçtı ekmek :17:midem şişene kadar su:1:

İftarda neler yedim?

1 hurma 2 badem
1 kepçe mercimek çorba
3 yk domatesli menemen

Boll suuu

afiyet olsuuunnn... bi arkadasim yesil cayi karanfil ve cardamom ile demliyor cooook guzel oluyor, varsa mutlaka denemelisin, 2-3 karanfil, 1-2 cardamom(turkcesini bilmiyorum), 1 kasik da yaprakli yesil cay :56::56:

oruçlu oruçlu mu yaptın yoksa? :21::21::21::21::21:

bir de bu tür hareketleri yapmadan önce az bi ısınma hareketleri yapmayı sonrasında da esneme hareketlerini ihmal etmeyin kızlar, ben leslienin yalancıyım :1::1::1::1:

tamam bi dahakine oyle yaparim :17:

Canım sıra bana gelince de bi hatırlatır mısın?

tamam canim insallahh.. :16:

Canim bence lesliden once ve sonra yapilmali sonrasnda Kaslar isinmisken bolgesel calismalar cok yararli olur:)

basima gunes gecti kizlar bugun terasta bi milyon bayanla oturduk servisler iki gencn basina kaldi aman ne yoruldum ya kaloriler gitti amaa:)

kizlar bugun oruc tuttm dun sahurda ve iftarda sotem vardi onlari yedim ananemde hcbsey yemedm yasasn oruuuc:)

ben takimimi zaten cok seviyorum iyiki burdaym ben 70 79kilo grubuna yazmstm bi ara ne yalan soyliyim sevmemstm:(

kafam cok agriyo ya agri kesici alali yarim saat oluyo tik yok daha

kizlar ceza sistemimiz az yeme yada spor olmali sonucta yedgmzde yemedgmzde kendmze yapici olcagni dusundugm cozumum budur :)

saphira bencede bildirim yapalim yarisma konusunda hem kendmzi birakmamzi minimuma dusururuz ama musait olamicaklar olablir tabi

kendmede el kremi yerne vucut losyonu almisim ya salakmiyim neym:d

afiyet olsuuunnn... bi arkadasim yesil cayi karanfil ve cardamom ile demliyor cooook guzel oluyor, varsa mutlaka denemelisin, 2-3 karanfil, 1-2 cardamom(turkcesini bilmiyorum), 1 kasik da yaprakli yesil cay :56::56:

cardamom kakuleymiş canım, ben bayramdan sonra artık bir aktara gitmeliyim hem ananenim 9hayat çayını yapıcam listeme eklerim bunları da :126:

oylama sonuçlansın da canım.bu arada cezayı da düşünelim tabi

Benim aklıma bir ceza geldi ama kaptanım biraz zor mu olur bilemedim? Kaçamak yapan veya bir önceki haftaya göre fazla çıkanlara şu ayranlı detoks cezasını verelim, ceza alan kızçemiz bu detoks çorbasını hazırlayıp fotolarını paylaşmak zorunda kalacak, içer içmez bilinmez ama o çorbayı yapmaya o kadar uğraştıktan sonra içilir heralde bilmiyorum ağır mı ceza oldu??? Leslie filan yazmış bazı arkadaşlar ama bunun kontrolünü nasıl yapıcaksınız ki? Neyse fikir fikirdir değil mi ?

Back
X