Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benim aklıma bir ceza geldi ama kaptanım biraz zor mu olur bilemedim? Kaçamak yapan veya bir önceki haftaya göre fazla çıkanlara şu ayranlı detoks cezasını verelim, ceza alan kızçemiz bu detoks çorbasını hazırlayıp fotolarını paylaşmak zorunda kalacak, içer içmez bilinmez ama o çorbayı yapmaya o kadar uğraştıktan sonra içilir heralde bilmiyorum ağır mı ceza oldu??? Leslie filan yazmış bazı arkadaşlar ama bunun kontrolünü nasıl yapıcaksınız ki? Neyse fikir fikirdir değil mi ?

güzel fikirmiş helede şu foto işi :46::46:

Benim aklıma bir ceza geldi ama kaptanım biraz zor mu olur bilemedim? Kaçamak yapan veya bir önceki haftaya göre fazla çıkanlara şu ayranlı detoks cezasını verelim, ceza alan kızçemiz bu detoks çorbasını hazırlayıp fotolarını paylaşmak zorunda kalacak, içer içmez bilinmez ama o çorbayı yapmaya o kadar uğraştıktan sonra içilir heralde bilmiyorum ağır mı ceza oldu??? Leslie filan yazmış bazı arkadaşlar ama bunun kontrolünü nasıl yapıcaksınız ki? Neyse fikir fikirdir değil mi ?

Canim bence fotoya bile gerek yok yani kendmze yapiyoruz sonucta..:) ama Bizde mesela yedm diyeni tesvik ederiz hadi yedgni erit bunla falan dye

yaa iste sen direk buraya geldin galiba, diger yerleri bilmiyosun, 7. takim mis valla op basina koy derler ya o cinsten, cok sukur cok seviyorum canim takimimi..

ben ozledim seni :69:

dogru diyosun canim,, yapici ve kirmadan guzel bi uslupla elestirmeyi basarabilriz inss :)

ha ha ben sesli dusunmusum :9: heralde turkiyeye gidiyorum kesin bi suru kacamak yapicam diye eteklerim tutusmus :18: ben oyumu hayir diye degistirdim, ama yine de ceza olursa mesela kacamagin siniri olsun, az bi seyden bi sey olmasin mesela :17: ya da 1 ogun serbest olsun ama 2. yi yapana ceza olsun. sonucta biz de insaniz biraz zor sanirim hic kacamaksiz yasamak.. ya da abartmaya ceza olsun, mesela ben biliyorum ne zaman abarttigimi.. :17: onun gibi iste..

:53::53:onlar ne yahuuu.. tadini bilmedgn seyleri nasi asercen :9: inss canim hadi bakalim citir anne oluruz inss... :16:

:53::53:aa sizler cok acimasiz ciktiniz yahuuu... hadi aksam 3-4 mil yaparim ama sabah aksam 5 er cok olur :50:

Kaçamaklara Ceza Gelsin mi? Evet/Hayır

1) ananee: evet
2) yagmur: hayir :17:
3) saphira:
4) gerbera: evet
5) pasam: evet
6) senarist: hayır
7) yesilerik: hayır
8) maibeyaz:evet
9) maviyesil: evet
10) ipekyol: hayır
11) shopa:
12) nev: evet
13) muconex:
:17::17::17::17::17::17::17:
paşamda evet deyince 7 olmuş evet farketmemişim..
gerçi şimdi yağmurun hayır demesiyle evetler 6 ya düştü
:32::32::32::32::32:siz ban bırakın cezayı benim aklıma birşey geldi ne derseniz bilmiyorum ceza puanını alan 1 ay buranın defterini tutsun kızlar measj sayılarını yane nasıl fikir ama :27::27::27:
kızlar paylaşım alanına hiç baktınız mı bilmiyorum karar verilememiş bir konu var.Normalde bayramda yarışma yapılmaz yani herkes izinli olur bildirim yapılmaz.Bu cuma yani ayın 17 sinde öyle olacağı yazılmış,24 ünde bildirim yapılacak demiş.Ancak bana göre bu hafta bayram haftası olmadığından,hatta cuma günü arefe bile olmadığından bu hafta yarışma yapılmalı,bildirim yapılmalı.haftaya yapılmamalı,yani 24 ünde yarışma yapılmamalı o zaman.Gerçi benim için farkeden bir şey yok aslında 2 sinde de bildirim yapılmasında bir sorun yok bence ama ille bayram diye herkes izinli sayılacaksa bende bu 24 ü olmalı diyorum
:111::111::111::111::100::100::44::44::26::26::27::27:anladın sen onu:1::1:
kızlar bugün kan sulandırıcısını yanlışlıkla 2 kere aldım birşey olmaz degilmi:18::18::18:misafirlerim çok şükür gitti

:17::17::17::17::17::17::17:

:32::32::32::32::32:siz ban bırakın cezayı benim aklıma birşey geldi ne derseniz bilmiyorum ceza puanını alan 1 ay buranın defterini tutsun kızlar measj sayılarını yane nasıl fikir ama :27::27::27:

:111::111::111::111::100::100::44::44::26::26::27::27:anladın sen onu:1::1:
kızlar bugün kan sulandırıcısını yanlışlıkla 2 kere aldım birşey olmaz degilmi:18::18::18:misafirlerim çok şükür gitti

Canim ilaca gore degsir o prospektusu okuyup yan etkilerni hssedyomusun bi bakman lazm ona ama olmaz buyuk ihtmal

İftarda neler yedim?

1 hurma 2 badem
1 kepçe mercimek çorba
3 yk domatesli menemen
1 dilim tam tahıllı ekmek

Boll suuu

Şimdi yeşil çay ile mısır püsküllü form çayı karıştırdım onu içiyorum, ben sade yeşil çay içemiyorum yaaa :30:
afiyet olsun canım gayet kilo kaybettirici bir menü :46:

dün ben dedim ki,ayran detoksunu kaçamak ertesi olarak kullanabiliriz ama tadı güzel oluyor onun,içilemez bir şey değil ve sadece 2 gün yapılıyor.Anlayacağın bence biraz hafif kalır.Sabah akşam 5 ml leslie de ağır olur ben yapamam şahsen.kaçamak yapan kişi 1 hafta sayımı tek başına yapsın bu arada menü paylaşımılarınıda kontrol etsin,menüsünü paylaşmayan var mı diye dedim onu da hafif buldular :26:

dün ben dedim ki,ayran detoksunu kaçamak ertesi olarak kullanabiliriz ama tadı güzel oluyor onun,içilemez bir şey değil ve sadece 2 gün yapılıyor.Anlayacağın bence biraz hafif kalır.Sabah akşam 5 ml leslie de ağır olur ben yapamam şahsen.kaçamak yapan kişi 1 hafta sayımı tek başına yapsın bu arada menü paylaşımılarınıda kontrol etsin,menüsünü paylaşmayan var mı diye dedim onu da hafif buldular :26:

Şimdi kaptanım kaçamak yapan kişiyi 1 kişi olarak düşünüyorsunuz lakin biliyoruz ki aynı hafta birden fazlamız kaçamak yapabiliyor, o zaman mesaj sayımı vs. hangisi yapacak? Hangimiz daha cezalı olacağız?

Iyide cezada amacmiz zaten yedgmizi atmak deglmi tadi guzel olsun nolcakki zaten kolada icilmiyo maydonoz elma falan biseylerin detoksu vardi yesil detoks dye onu yapalim o zman?

Şimdi kaptanım kaçamak yapan kişiyi 1 kişi olarak düşünüyorsunuz lakin biliyoruz ki aynı hafta birden fazlamız kaçamak yapabiliyor, o zaman mesaj sayımı vs. hangisi yapacak? Hangimiz daha cezalı olacağız?

Ay guldum hangimiz daha cezaliyi okuyunca:d en cezalimiz en cok yiyen olsun ama ceza yedgmzi yakmya gorre bisey olsin mesela ertesi gun kalorinin onda biri spor yapalim o olablirmiki

mesa sayımı olmaz paşam düşünsene bir aftada 3 kişi kaçamak yaptı ne cezası olcak o zaman bi anlamı kalmıyor onun:42:

Yani mesela 500 kalori 50dk spor

Bana uyar çok da beğenirim açıkcası zira ben kendim kendime kaçamak yapınca leslie 3-4 mil veriyorum. Dolayısıyla bana uyar. Ben geri dönüşü ya da kontrolü olsun diye foto filan demiştim, yoksa yapılır yapılmaz kişi kendi kendinin kaptanı olacak o vakit. :22:

iyi geceler herkese... alışverişten geldim bu saatte... kendime bayramlık ciciler aldım...
38 beden bir etek, 40 beden gömlek aldım...:9:
çok değil daha 2 ay önce 36 giyiyordum alt üst... kilo ne çabuk alınıyor yaa...
ben hemen şimdi sahurda sıkı bir dukana başlıyorum kızlar... bayrama 2 kilo daha verirsem süper olur...
Güle güle kullan canım benim,harikasın 38-40 muhteşem vücut yapıları,maşallah :nazar: Ben de bir elbise aldım internetten bayram için,sanırım güzel,ama 44 beden :5:

Canim bende zaten dukan yapcam dye bi patlama yasadim dyete baslamadan yani dun bassladm okudum kitabni burdan oncede yapmistim baya tatlandiriciya yuklendm seyirde sonra tatlandirici bitti almadm bari seker kullanym dedm yulaf kepegi ve yulaf ezmeside bitti ben tatli yemeye devam ettim iste bu ikinci dukanim:d ama ben ataktan sonra dukan usulu kacamaklar yaparim canim cok cekerse mesela yulafi iki degl dort kullanrm onla biseyler yaparm zaten bu dyette yapilmicak tatli yokki:) ya bende ceza derken oyle takimdan atilsin puan dussun demiyorum tahminimce kimse onu demek istemedi yani spor cezasi az yeme yada kür uygulamak falan cezadan kastim benmde ben yararli olcagni dusundum samimiyetmze hcbisekilde zarar gelsin diye degl yani:42:
Canım dukan 5 kilo versen bile 10 kilo vermiş gibi incelten bir diyettir,sen de inanamayacaksın değişime :70:

Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar...dualarımızın kabul olur inşaallah....
Sağol canım benim,birbirimize de dua edelim takımcaaaa :70:

Günaydın canlarım :16: Kandiliniz mübarek olsun...
Kızlar en sonunda 83.5 u gördüm :124: çok büyük bir başarı değil belki ama en son 8 Martta görmüştüm kendisini ve tekrar görememiştim.Diyete ara verdiğim nokta 83.5..o yüzden işte şimdi yeniden zayıflamaya başlıyorum gibi geliyor bana,işte şimdi aşağılara inicem yeniden :62:
Harikasın sennnnn,işte yenilenmiş,tekrar sahalara dönmüş Saphira :13:

Gunaydin fistiklar..
oncelikle herkese hayirli kandiller..
Allahim butun dileklerimizi kabul eder insallah..
bende isteyim, basim felaket agriyor uykusuzluktan..is'te sakin..
dedim bakim bir siz ne yapiyorsunuz
Canımmmmm,hoşgeldin.Sana da hayırlı kandiller Gülüm :70:

dukanı araştırmak mı...:9: ben dukan kitabının her sayfasını ezberledim ayol...
49 a kadar düşmüştüm daha önce dukanla... ayrıca her listeye körü körüne uyarsan bi süre sonra sıkılırsın... kendi kilona yaşam tarzına uydurmalısın diyetleri...
o zaman hem sıkılmazsın hem daha kolay verirsin kilolarını...
49 muuuuuu :53: O günlerden kalma fotoların var mı canım,bir de bıraktıktan sonra alınıyor değil mi,ben de aldım dukandan sonra 15 kilo :43:

Güle güle kullan canım benim,harikasın 38-40 muhteşem vücut yapıları,maşallah :nazar: Ben de bir elbise aldım internetten bayram için,sanırım güzel,ama 44 beden :5:

Canım dukan 5 kilo versen bile 10 kilo vermiş gibi incelten bir diyettir,sen de inanamayacaksın değişime :70:

Sağol canım benim,birbirimize de dua edelim takımcaaaa :70:

Harikasın sennnnn,işte yenilenmiş,tekrar sahalara dönmüş Saphira :13:

Canımmmmm,hoşgeldin.Sana da hayırlı kandiller Gülüm :70:

49 muuuuuu :53: O günlerden kalma fotoların var mı canım,bir de bıraktıktan sonra alınıyor değil mi,ben de aldım dukandan sonra 15 kilo :43:

Ya dukani birakmamak lazim iste senin tavuk olayni haftada bir yapinca kilo korunur zaten dukanin sirri bu canim insallah hepimiz bi bakcaz kendmze sok olcaz gozlermz portlicek:) :nazar: biz yapariz ya:kkk:

Iyide cezada amacmiz zaten yedgmizi atmak deglmi tadi guzel olsun nolcakki zaten kolada icilmiyo maydonoz elma falan biseylerin detoksu vardi yesil detoks dye onu yapalim o zman?

kızlar hepinizin hakkı var,ben işin içinden çıkamadığımdan hiç gündeme getirmemiştim kaçamak cezasını işte :1::1::1: buyurun bakalım :1::1::1:

Back
X