Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet canım ben d eçok üzüldüm :14::14:

ne oldu yazacaktım ama devamını okudum yazmışsın

canım nasıl yani anlamadım ben,tüm 1 ve 2 elmayla mı durdun?:53::53:acıkmadın mı?ben kesin bir yerlerde yığlır kalırdım :53: acıktıkça yiyorsun elmadan

canımmm benimmmm asıl bu takımda olduğum için ben şanslıyımmm ben de sizi çok seviyorummmm :69::54::70:

ah canım benim yaa inan yanıda olsam beraber ağlardık :29: canım regl döneminde olduğundan çok çıkmışsın.bak yapıyoruz memnun kalıyoruz hepimiz,sen niye yapmıyorsun şu pirinç lapasını???çaylarını da içtin mi eminim çok fakedersin yarına kadar moralin düzelir :16:
canım şu pirinç lapasını bir günlük yazın şurayada uygulayayım bebeler çaylarıda yazın bir deniyeyim bakalım fark edicekmi bu ay çok şişti biryerlerim ya eteklerimin içine olamıyorum nedense:14::14::14:
PAŞACIM cnm aynı şeyi çok zaman ben de eşime yapıyorum anlamadan dinlemeden bıdrdıyorum:(canım üzülmee..ayrıca regl döneminde oldugun için mutlaka ödem sorunun var 2 kilo kadar....bitince inecek kilon...
canım eşim dünya iyisi biri allah vatr üstüme çok düşüyor ama kısançlık yapıyorum nedense şeytan aldatıyo işte korkuyorum beni bırakır diye geçen kızımı dogurdum çok agladım ne olur beni bırakma dşye buda gittidiye ne yapayım korktum dikişe ramen durmadıya boşar dedim çocuk olsun olmasın ben seni seviyorum diyor ama evlat istemezmi kardeşinin 2 çocugu var ogün eltim 3 istiyor kaynanam yap diyor diyor yapsammı diey ban soruyo allah var ne şekilde sordu:43::43::43:sonra martat öteki kaynımı evlendiricez onunda bebegi olur gene paşanın ebbegi olmaz dışlarlar beni zaten alıştım dışlanmaya:14::14::14:

Selam canlar :16:
Kızlar ben hastalandım :53: bayramın 1. günü bekliyordum,biraz erken geldi.bu ramazan 2 kez hastalanmış oldum.Çok ağrım var tabiki :( Yalnız tartıldım kilom değişmemiş.Salı,çarşamba ve bu sabah hala aynıyım çok şükür 83.5 :nazar::nazar::nazar: yarın yine tartılıcam inşallah fazla çıkmam,yarına kadar iyice şişerim :( bu sabahki kilom aynı olunca kahvaltımı yoğurtla yapmadım.diğer öğünler için bakıcam artık

aç karnına 500 ml su ve keten tohumu

1 dilim kepek
1 dilim peynir
3 zeytin
çay

Bugun sorcam canim :)

Ya kizartmayi dedgm gbi yapinda daha saglikli olsun canim

ben normalde hep fırında yaparım da bunu ılk denedıgım ıcın boyle oldu..

Maviyesilcim yaptirdiktan sonra bazi vakalarda cay sigara kahve alkole falan hassasiyet oluyomus o kararmalar oluyomus lazerdede ama bazilarndayms iste tavsye etmiyo benim icin mesela cok istersen yapalim dedi o ayri:d
hımm..yok ya guzellık ugruna da dıslerımden olamam.boyle kalsın o zmn
Canlarım size bahsetmedim..bu bayram tatile gidiyoruz 4 günlüğüne..normalde bayramlarda olması gerektiği gibi bayramı ailelerimizin büyüklerimizin yanında geçirirdik ama eşimin işinden dolayı esnaf oldugu için dükkandan ayrılamıyor çok kısıtlı tatil yapabiliyoruz ve normaldede benim de bayramda nöbetlerim oluyor ..bu bayramda Antalya da olucaz..arefe öğlen gidiyoruz...çok güzel bir tatil geçirmek istiyorum kafamı dinlemek hiçbişiyi düşünmemek..umarımmm açık büfelerde kendimi frenleyebilirim...

bende merak edıyorum kılomu aama taksama tartılcam .karnım şiş gıbı bakalım..

Yok canım tavuk yemiyorum,akşamları ızgara yada sebze yemeği diyordu ben sebzeyi tercih ediyorum.

İlk gün başıma ağrı girdi açlıktan :) ama 2. 3. gün ve bugün hiçbişe yok,gayet rahatım. Elmayı zorla yiyorum inan. Sodayı akşama kadar 3 tane içiyorum ama elma zor valla,canım hiç istemiyor. Bende acıkırım diye düşünmüştüm ama acıkmıyorum,fena haldede canım sıkkın,sanırım o yüzden iştahım kesik...
Heryşeyden kaybediyorum bari sıkıntım burda işe yarasın:37:boğazımı kessin kilo vereyim :)
4.günüm ve hiç kaçamak yok,1 hafta içinde zaten ne kadar etkili olduğu belli olur. Szilerlede paylaşırım.
biz o diyeti soda tavuk şeklinde yapalım diye düşündükte :44: ama elmayla gerçekten acıkmıyorsan ilginç,can sıkıntın en kısa zamanda geçer inşallah canım :70:
canım şu pirinç lapasını bir günlük yazın şurayada uygulayayım bebeler çaylarıda yazın bir deniyeyim bakalım fark edicekmi bu ay çok şişti biryerlerim ya eteklerimin içine olamıyorum nedense:14::14::14:

*sabah aç karnına 2 bardak su iç
*kahvaltı:1 çay bardağı pirinç 2 çay bardağı suyla küçük bir tencerede haşlanır.Yağ ve tuz konmaz.İstediğin baharatlarla veya yoğurtla beraber yenir.
*öğlen:kahvaltının aynısı
*akşam:yine aynı

domates,salatalık,soğan,yeşillik yiyebilirsin yağsız ve tuzsuz olarak.arada meyve de yiyebilirsin ama çok yeme.light içecek içebilirsin,şekerli içecekler yok.Ayran içebilirsin,soda içebilirsin.Bol bol da su

:5::5::5:canım aynen öle adet olunca sinirlerim çok fena oluyo eşimde farkında bu aralar çok stresliyim memlekete gidicektim gidemiyorum arabalar dola bayramdan sonraya yer var gidiyim diyorum kilo almaktan korkuyorum ben en iyisi evden çıkmıyım fitnısa yazılıyım diyorum bayramdan sonra ne yapacagımı şaştım ya:35::35:

canım eşimle aramızı düzelttik düzeltmemede benim canım sıkkın wc sorunum çok canım çıkamıyourm yemek desen yemiyorum suyu kestim içmiyorum anca ilaçlarımı içerken alıyourm ben bugünden itivaren kendi diyetime geri döndüm işşallah borcumuda ya bayramdan sonra yada daha sonra tutuyum diyorum yürüyüşe gitmem lazım çok işim var çok tavuga gelince bitti malesef almıyorum eşimin bir tanıdıgı beni korkuttu zehirlenmiş kaç kiş yeme deid haliyle bende panik atak var zehirlenmesende psikolojik zehirlenirim bu günden sonra sıkı bir yürüyüşe gitsem hiç fena olmaz eşim erekn gelicek bugün diyecegim beni aşagıya götürsün yürüyelim :27::27::27:

canım bende kan pırtılaşması oldugundan o diyetide yapamıyorum malesef hem 4 ilaç kullanıyorum biri beni mafediyo içerken yemegide kestim neden olurki bu ay çok şiştim birdeilaçları geçen yanlış almısım kan sulandırıcısını az kalsın acillik olucektim suyu kestim ondan oldu galiba birde hareket etmiyorum :50::50::50:
eşimin sülalesimi ne yaptı hangisini anlatayım sana ban aldıkları takıları eşyalaı kafama kalktılar kaynımın borcunu ban ödettiler başkalarından aldık borç istiyolar diye ödettiler aslında kendilerinden para çıkıyordu maksan kendileri oldugunu deseler vermeyizya sanki yiyoruz bütün altınlşarım eltimin borcuna gitti üstüne üstlül kaynanam dediki onlar ev yaptırıyolar altınları kalmadı hep sattılar benim altınlarımı sattılar borçlarını ödediler sonra eltim 6 dal bilerzigiyle dalga geçer gibi satmadım dedi bende benimkiler gitti deyince salaklagın ayanma dedi benle dalga geçti yavrularımda beni maffetti 19 za 12 kadar tansiyonum çıktı 3 gebeligimdede kimse kapımı açmadı son gebeligimde kaynanam zorla geldi gitti onulara sinir oldum kavga ettik cumartesi pazar ömürümü kaybettim daha hangisini söylüyüm :14::14::14::14:çocugum yok diye ne laflar sayıyım sana maşşallah de nazarın degecek çocuga dogurmazsan yollarım babanın evine anneler günü hediyesi alırlar sen annemisin ne hediyesi senin çocugun yok beni anlıyamazsın çocuga dokundurtmazlar :14::14::14:helede 2 oglumda eltimle birdik bebnimki öldü onunki duruyor eşim demiş 2 hafta gelmeyin demiş kaynanam yanına götürmüştü eltim 3 gün üst üste geldi burnumdan getirdi eini yanımda arar kanamam var hastanedeyim diey güler benle dalga geçer bebegine aldıkları şeyelri sayar duru hava atar eşim istememiş 2 hafta gelmeyin diye eltim ohg iyi ettim inadına geldim huzurun kaçsın diye canın skılsın diye oh olsun dedi bana allaha havale ettim onu çok çektim çocuklarıomdada çok çektim ne evliligimi bildim nede hamileligimi doktorlara çok para verdik para vermediler kendilerini acındırdılar versen alıcaklar of hangisini söuylüyüm ben oglumda mandelina çektiydi canım eltim bebegim ölünce dalga geçr bir şekiklde mandelina yiyebildinmi demesi gülerekten ne canımı yaktı evime bir müddet mandelina sokmadım lohusalıklarım hep evde tek geçti ne gelenim ne soanım oldu omşarın borcunu ödedim onlar kenara para koydular kimseye hakkımı hella etmiyorum bıktım onlardan evlat ayrımı yapıylar oda canımı acıtıyo :14::14::14:hep dışladılar bizleri eltimin çocukları var yavrum canımd eyim inadıma seviyolar gözüme sokarmış gibi ban sakat damgası vurdular daha ne diyeyim :14::14::14::14::14::14::14:daha ne laflar aklıma gelmeyen 3 kardeşiler ogullarının üstüne evleri yaptılar bize evi vermediler:53::53::53::53:ayrım:47: ayırm:47: ayrım :47:bende eşime hamilede kalsam deme istemiyorm diyorum demicemde kimseye bu böyle biline saklaya bildigim kadar saklıcam gittigi yere kadar allah korousun gene giderse kendim hakkından gelicem kızımda 2 gün kaldım hastanedede 2 gece kaynanam yanımda kaldı kalmasınada 1 gece benle kaldı 2 gece gitti başka odaya yattı:53::53::53:korkumdan yataktan çıkaadım wc gidicektim allah razı olsun bir abla vardı o kadın benle ilgilendi :14::14::14: ailede eşimi al digerlerini at kaynanam erkek kardeşinin kızını aldı bende dışardan oldugumdan baştan istemedi beni:14::14::14:

canım bu ne ya böyle :53: sen kocanı harbi çok seviyormuşsun yoksa dayanılmaz böylesine.. bi yerinden tutayım dedim uzuyor da uzuyor.. ne kadar terbiyesiz insanlar.. valla ne diyim allah başıma vermesin de ben çekemezdim yani böyle birşeyi.. kocan bilmiyor mu da bunları neler çektiğini.. hala önüne koyuyor.. allah sana evlat nasip etsin paşam hayırlısıyla ama sen huzurunu bozma.. allahın dilediği olur dilemediği de olmaz dert etme kimseye de kulak asma boşver.. seni gaza da getirmek istemediğimden çok bişey diyemiyorum şimdi :ssz:

biz o diyeti soda tavuk şeklinde yapalım diye düşündükte :44: ama elmayla gerçekten acıkmıyorsan ilginç,can sıkıntın en kısa zamanda geçer inşallah canım :70:

*sabah aç karnına 2 bardak su iç
*kahvaltı:1 çay bardağı pirinç 2 çay bardağı suyla küçük bir tencerede haşlanır.Yağ ve tuz konmaz.İstediğin baharatlarla veya yoğurtla beraber yenir.
*öğlen:kahvaltının aynısı
*akşam:yine aynı

domates,salatalık,soğan,yeşillik yiyebilirsin yağsız ve tuzsuz olarak.arada meyve de yiyebilirsin ama çok yeme.light içecek içebilirsin,şekerli içecekler yok.Ayran içebilirsin,soda içebilirsin.Bol bol da su
canım yarın yapıcam söz başlıcam bugün kahvaltı yaptım 1 litre suyumu koydum bebem içiyorum sıcak koydum soguk koymadım dolaptan ne olur ne olmaz diye soguk yiyemiyoruda:17::17::17::17:kaç gün yapıcez bu diyeti sen onuda söyle bu arada keten hotumu bendede var nasıl degerlendiriyim onu ben:32::32::32:
canım bu ne ya böyle :53: sen kocanı harbi çok seviyormuşsun yoksa dayanılmaz böylesine.. bi yerinden tutayım dedim uzuyor da uzuyor.. ne kadar terbiyesiz insanlar.. valla ne diyim allah başıma vermesin de ben çekemezdim yani böyle birşeyi.. kocan bilmiyor mu da bunları neler çektiğini.. hala önüne koyuyor.. allah sana evlat nasip etsin paşam hayırlısıyla ama sen huzurunu bozma.. allahın dilediği olur dilemediği de olmaz dert etme kimseye de kulak asma boşver.. seni gaza da getirmek istemediğimden çok bişey diyemiyorum şimdi :ssz:
canım eşim nefret eder dayısının kızımdan ama aoda istemiyo ama annesi yokmu laf ediyo çocukta haliyle arada kalıyo eltimi takan yok yane off yoruldum yeminle bunlara gelin geldim gelei bir günün iyi geçmedi benim :43::43:eşim iyi olmasa çoktan bu evlilik biterdi allah var ezdirmiyo eşim benim yanımdayken eşimin yoklugunu kolluyolar ozaman yapıyolar ne yaparlaarda şimdi eltim borcu ban ödetti attı paraları bakkaya 17 dal bilerzik aldı gözüme sokar gibi nispet yapmasıda cabası:47::47::47:tür parasıda epey var eşi iyi alıyoya benim olan altımlarıma oldu aklıma geldikçe:47::47:

Herkesten duyduğum gibi umudu kestiğim anda beliriverceksin belki hayatımda...:14:Belki hiç olmayacak düşümsün sen bebeğim...Sana hep hasret kalacağım belki..Hep tesellilerle geçiyor son günlerim,hani 'Polyanna' varya onun gibiyim kendi kendime polyannacılık oynuyorum..
Seni düşünüyorum kimi zaman ; yumuşacık bir tenin, mis gibi kokunla gelip kuruluvereceksin hayatımın orta yerine ve ben içime çöreklenen bu kara bulutları atıp senin rengine boyayacağım evrenimi..Kimi zamanda düşünme diyorum,tıpkı etrafımdaki insanlar gibi..Ama sen düşünülmeyecek gibi değisin ki bebeğim...İçimde yeşertiyorum umut çiçeklerini ve sonra bir kara bulut çöküveriyor üstüne ölüyor umutlarım..Ben her şeye rağmen bekliyorum seni bebeğim..Herkes senin ne zaman geleceğini soruyor bana cevap veremiyorum...Beni bu cevapsızlıktan kurtar olur mu bebeğim?Sen Rabbimin bir lütfu olacaksın bize gel artık olur mu bebeğim?Seni çok özledim artık rüyalarımdan çıkıp dünyama gir emi bebeğim... :( :43::43::43:

Herkesten duyduğum gibi umudu kestiğim anda beliriverceksin belki hayatımda...:14:Belki hiç olmayacak düşümsün sen bebeğim...Sana hep hasret kalacağım belki..Hep tesellilerle geçiyor son günlerim,hani 'Polyanna' varya onun gibiyim kendi kendime polyannacılık oynuyorum..
Seni düşünüyorum kimi zaman ; yumuşacık bir tenin, mis gibi kokunla gelip kuruluvereceksin hayatımın orta yerine ve ben içime çöreklenen bu kara bulutları atıp senin rengine boyayacağım evrenimi..Kimi zamanda düşünme diyorum,tıpkı etrafımdaki insanlar gibi..Ama sen düşünülmeyecek gibi değisin ki bebeğim...İçimde yeşertiyorum umut çiçeklerini ve sonra bir kara bulut çöküveriyor üstüne ölüyor umutlarım..Ben her şeye rağmen bekliyorum seni bebeğim..Herkes senin ne zaman geleceğini soruyor bana cevap veremiyorum...Beni bu cevapsızlıktan kurtar olur mu bebeğim?Sen Rabbimin bir lütfu olacaksın bize gel artık olur mu bebeğim?Seni çok özledim artık rüyalarımdan çıkıp dünyama gir emi bebeğim... :( :43::43::43:

Canım paşam Rabbim dualarını kabul etsin bu mübarek ayda, bu mübarek günlerde, inşallah sana ve tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı salih evlatlar nasip etsin :16::16::16: Birazdan namaz kılıp senin için de hassaten dua edeeceğim :34:

Canım paşam Rabbim dualarını kabul etsin bu mübarek ayda, bu mübarek günlerde, inşallah sana ve tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı salih evlatlar nasip etsin :16::16::16: Birazdan namaz kılıp senin için de hassaten dua edeeceğim :34:

ben her secdemde yapıyorum canım işşallah bu sefer başarabilirim :16:biizm burda bir tanıdık var 16 sen vardır belkim tüp bebekle hamile kaldı 2 aylık hamile nasıl sevindim ilk seferde tuttu işallah sonuna kadarda gider:16:

***7. TAKIM 270. ETAP***
SAPHIRA (84
nev81 (83
İpekyol (72.8
ananee (74.6
yagmurdamlasi26 (62.0
pasam3405 (83
shopaholic (81.5
maviyesil1999 (63
gerbera1987 (88.9
maibeyaz (60
senarist (108.9
yesilerik (65.9
7. Takım Ortalaması:

bayrama saray lokumu yapcaz kızlar tarifi ise

1 kilo süt
1 bardak un
1 bardak şeker
225 gr margarin

kaymak tadında krem şanti

hindistan cevizi

un yağda azıcık kavrulur süt konur göz göz olana kadar pişirilir kıvamı koyulaşınca şekeri konur 2 dk daha pişirilir sonra tepsiye dökülür dolapta dinlendirilir soğuduktan sonra üzerine hazırladığımız şanti dökülüp yayılır .. dolapta donana kadar bekletirilir şeritler halinde kesilip dürüm gibi sarılır hindistan cevizine bulanır servise hazır afiyet olsun:20::33:

Son düzenleme:
bayrama saray lokumu yapcaz kızlar tarifi ise

1 kilo süt
1 bardak un
1 bardak şeker
225 gr margarin
kakao

kaymak tadında krem şanti

hindistan cevizi

un yağda azıcık kavrulur süt konur göz göz olana kadar pişirilir kıvamı koyulaşınca şekeri konur 2 dk daha pişirilir sonra tepsiye dökülür dolapta dinlendirilir soğuduktan sonra üzerine hazırladığımız şanti dökülüp yayılır .. dolapta donana kadar bekletirilir şeritler halinde kesilip dürüm gibi sarılır hindistan cevizine bulanır servise hazır afiyet olsun:20::33:
ben hazır baklava getrtiyorum böylece sevmedgm için yemeyi aabartmıyorummm:)

Back
X