Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selam kizlaaar :3::3: napiyonuz bakiyim?
biz de bayram gecti iste evdeyiz yatip yuvarlaniyoz, geziyoz alisveris yapiyoz..
turkiyedeki modayi ogrenmeye calisiyorum,
lazer kesim sal aldim, tulum ve dokdortgen ince cantalar modaymis onlardan filan alicam :9:
oyle iste.. bugun ogleden sonra da bestepelere gezmeye gidices inss..
opuyorum hepiniziiii :54:

biz de bayram gecti iste evdeyiz yatip yuvarlaniyoz, geziyoz alisveris yapiyoz..
lazer kesim sal aldim, tulum ve dokdortgen ince cantalar modaymis onlardan filan alicam :9:

hadi bakalım gez gör sonra anlatırsın hepsini

hayırlı sabahlar arkadaşlar...
ya kızlar ben sürekli uyku halindeyim... sürekli yatıyorum... hiç kafamı kaldıramıyorum...
benim enerjiye ihtiyacım var... kendimi çok yorgun çok kötü hissediyorum...
takıma da girip yazamıyorum...
bu gün kızı fiziğe götürücem, gelicem pazara gidicem, bayramda dağıldı evim temizlik yapmam lazım..
ama kim yapacak bu kadar işi hiç bilmiyorum... hiç yapasım yok...:50:
bir atran detoksu seni kendine getirir kanımca :16:
Canim simdi otele gitceksiniz plaj olcak kumu guzel olcak acik bufe olcak baska turlusu sana tatil olmaz sende haklisin

kizlar bu lesli 3mil 47dkmi suruyo ben 22tkalori civarnda hesapladim hizli yuruyus gbi hesapladm yani
22 kalori olur mu yanlış yazdın herhalde diyecektim,sonrasını okudum :1:
Pardon canim t 5 olcak orda 225yani
225 tir bencede :34: aslında leslie yaparken bir yandan da bıt bıt konuşup duruyor ya,işte o zaman şimdi bu hareketle bu kadar kalori yakacağız filan diyor da,ben de o kadar ing. yok anlamıyorum hepsini :1:
günaydın şekerler...dün spora başldım...koşu bandında yarım saat yürüdüm...her gün yürüycm..önceliği sporuma vericem...önce işler güçleri yaparsam yorgun düşüyorum ve sporum kalıyor malesef..
sabah saatlerinde aç karnına spor yapıldığında daha fazla yağ yakımı olurmuş canım.hem güne başlarken zindelik verir.güzel bir karar almışsın :16:
22 agustos mesaj sayımı

anane------------49
pasam3405-------30
saphira-----------38
maviyesil---------13
maibeyaz---------4
nev81------------20
shopaholic--------4
ipekyol------------5
yesilerik-----------1

hayırlı ugurlu ossun:)
eline sağlık canım :16: yağmur ve gerbera izinli..senarist nerde???
ananeecim tebrikler :65::46:
maibeyaz,shopaholic ve yeşilerik,5 mesajın altında kalmışsınız,bayram sonrası rehavetine veriyorum ama lütfen biraz daha gayret.ben mesaj sayısını paylaşımımız çok iyi diye 10 a çıkartmayı düşünürken,böyle görünce üzülüyorum.paylaşım yoksa motivasyon da yok,biliyorsunuz bunu.Sizi seviyorum biraz daha gayret istiyorum :16:
sabah kahvaltım

patateslı yumurta
2 kasar
1 domates
off menüye bakk :56: patates azdır herhalde değil mi,kaçamaktan saymayalım :34:
ayy ben kaptanken 4 mesaj yazanı topa tutrdım..:37:.
utanıyorum kendimden...:17:
görmesin benim kızlarım bunu...:9:
kızlarını bilmem de ben gördüm yalnız :47::1:
tatlım bende öyle düşünüyorum ama bu gidişle hiç spor yapamayacağım.Sabahtan akşama ağrım fena sürekli bir sızı.Akşam rahat uyuyorum ama gece sancıdan uyanıyorum.Daha regl olmadan böyleyse bu ay işim zor valla benim

Diyetine mutlu olmana sevindim senin derdin tokluk hissiydi zaten
sen şu regl dönemini bir atlat da yaparsın sen yine biliyorum ben :8:
sağol canım,aynen valla..aç kalırsam her şeye saldırabiliyorum,diyet miyet kalmıyor o zaman :27:
2012-08-22 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Limonlu Kek 1.5 DİLİM 247.5
[2] un kurabiyesi 2 adet 130
[3] Çoban Salatası 1 PORSİYON 90
[4] mercimekli köfte 2 3 adet 308
[5] İncir (taze) 100 gr 78
[6] Ekmek 1 DİLİM 65
[7] Menemen 1 PORSİYON 179
[8] Ekmek 1 DİLİM 65
[9] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[10] Sahanda Yumurta 0.5 PORSİYON 80
[11] Salatalık (hıyar) 3 ADET 33
[12] Domates 1 ADET 14
Toplam : 1339.5 kal

Dün çocuklar için kurabiye ve kek yaptım.Bu da regl kaçamağı old.Gerçi çok aşmadım sınırımı ama olsun kabonhidrat
afiyet olsun canım.çok severim un kurabiyesini,okuyunca farketim ki özlemişim :31:
sen 1300 ü geçmiyordu sanki,yanlış hatırlamıyorum değil mi :34: dediğin gibi regl kaçamağı olsun.Kaçamak cezalarından regl olanları muaf tutucam zaten,normal olmuyoruz hiç birimiz o dönemde :37:
hoşgeldin tatlışım :16:
oh oh ne güzel bol bol gezin :10:
o ince dikdörtgen çantalın ismi portföy çanta olmasın sakın :1::16::16::16:

Son düzenleme:
selam kızlar :16:
yarın kilolarınızı bildirmeyi unutmayın,bakalım bayram sonrası ne hale gelmişiz.ben bugün tartıldım artıdayım ama tartıya kızacak yüzüm yok,bayramda yedim,dikkat edeyim derken daha çok sapıttım.bazen öyle ters tepiyor ben de:37:

aç karnına 500 ml suyumu keten tohumumla içtim
sonra kahvaltıma geçtim:
1 yumurtayı azıcık sütle çırptım,yağ sıvanmış teflonda arkalı önlü pişirerek omlet yaptım.Arasınada 1.5-2 kk peynir koydum.doymadım üstüne 1 dilim dukan ekmeği yedim yine 1 kk peynirle.dukan ekmeğimle ½ kaşık yulaf kepeğimi yemiş oldum.
3 fincan çay içtim
sonra bir 500 ml daha su içtim

bugün dukan lahmacun yapmayı planlıyorum,bakalım nasıl olacak

225 tir bencede :34: aslında leslie yaparken bir yandan da bıt bıt konuşup duruyor ya,işte o zaman şimdi bu hareketle bu kadar kalori yakacağız filan diyor da,ben de o kadar ing. yok anlamıyorum hepsini :1:

eline sağlık canım :16: biz 12 kişiyiz tatlım,yağmur izinli,2 kişi nerde :32:
maibeyaz,shopaholic ve yeşilerik,5 mesajın altında kalmışsınız,bayram sonrası rehavetine veriyorum ama lütfen biraz daha gayret.ben mesaj sayısını paylaşımımız çok iyi diye 10 a çıkartmayı düşünürken,böyle görünce üzülüyorum.paylaşım yoksa motivasyon da yok,biliyorsunuz bunu.Sizi seviyorum biraz daha gayret istiyorum :16:

leslie zaten o hareketlerde değil konuşurken yakıyor kalorileri bence biz de elimize telefon alıp mı yapsak acaba 3 mili :27::27::27:

Aman kaptanım yapma gözünü seveyim, ben daha 5'i zor toparlıyorum, yarın birgün okul açılacak valla strese giriyorum nasıl mesaj yazacam diye 5 iyi 10 olmasın lütfeeennnnn:50:

yarın kilolarınızı bildirmeyi unutmayın,bakalım bayram sonrası ne hale gelmişiz.ben bugün tartıldım artıdayım ama tartıya kızacak yüzüm yok,bayramda yedim,dikkat edeyim derken daha çok sapıttım.bazen öyle ters tepiyor ben de:37:

sonra kahvaltıma geçtim:
1 yumurtayı azıcık sütle çırptım,yağ sıvanmış teflonda arkalı önlü pişirerek omlet yaptım.Arasınada 1.5-2 kk peynir koydum.doymadım üstüne 1 dilim dukan ekmeği yedim yine 1 kk peynirle.dukan ekmeğimle ½ kaşık yulaf kepeğimi yemiş oldum.
3 fincan çay içtim

31'inde değil miydi kilo bildirimi bu haftada mı var?

Hedef büyüttüm 57 yaptım bakalım pek inanmıyorum 57 olacağıma ama öbür türlü de 60'a az kalmıştı sanki biraz cıvıtmaya başlamıştım, bakalım bu işe yarıyacak mı?:32::32::32:

hayırlı sabahlar arkadaşlar...
ya kızlar ben sürekli uyku halindeyim... sürekli yatıyorum... hiç kafamı kaldıramıyorum...
benim enerjiye ihtiyacım var... kendimi çok yorgun çok kötü hissediyorum...
takıma da girip yazamıyorum...
bu gün kızı fiziğe götürücem, gelicem pazara gidicem, bayramda dağıldı evim temizlik yapmam lazım..
ama kim yapacak bu kadar işi hiç bilmiyorum... hiç yapasım yok...:50:
Canım benim,olağan etkinliklerinin dışında normaldekinden fazla hareketli değilsen ve buna rağmen yorgun hissediyorsan,toksin fazlalığın vardır.2 gün 2 öğün az yağla pişmiş domatesli kabak yemeği yersen kendine gelirsin toksin atar,hem de kilo verirsin aklında bulunsun :70:

Bide su var bana dukanda 65 ve 67 demisti ben 60olabilirmiyim dukanla imdat yani :d
Sana bir sır fıstığım,Dukanla 65 kiloda bile 55 kilo gibi görünürsün,harika değil mi :1:

günaydın şekerler...dün spora başldım...koşu bandında yarım saat yürüdüm...her gün yürüycm..önceliği sporuma vericem...önce işler güçleri yaparsam yorgun düşüyorum ve sporum kalıyor malesef..
Ah ben de bi başlayamadım canım benim ya,sporsuz olmuyor değil mi barbi :1: Çok yakıştı bu isim sana :70:

22 agustos mesaj sayımı

anane------------49
pasam3405-------30
saphira-----------38
maviyesil---------13
maibeyaz---------4
nev81------------20
shopaholic--------4
ipekyol------------5
yesilerik-----------1

hayırlı ugurlu ossun:)
Canlar gerçekten maşallah,paylaşımımız harika ya :nazar:

sonra kahvaltıma geçtim:
3 fincan çay içtim

Canım bu hafta bildirim var mı ki?

kızlar ben bir çılgınlık yaptım trambolin sipariş ettim yeni moda buymuş az zamanda iyi kalori yaktırıyormuş hemde eğlenceli :52:
Harikasın,hem çok kalori yaktırır hem de çok keyifli gerçekten,güle güle kullan Tuğba'cım.Sorması ayıp olmazsa fiyat ne civarda,ben de düşünüyorum da birkaç haftadır :66:

Canım benim,olağan etkinliklerinin dışında normaldekinden fazla hareketli değilsen ve buna rağmen yorgun hissediyorsan,toksin fazlalığın vardır.2 gün 2 öğün az yağla pişmiş domatesli kabak yemeği yersen kendine gelirsin toksin atar,hem de kilo verirsin aklında bulunsun :70:

Sana bir sır fıstığım,Dukanla 65 kiloda bile 55 kilo gibi görünürsün,harika değil mi :1:

Ah ben de bi başlayamadım canım benim ya,sporsuz olmuyor değil mi barbi :1: Çok yakıştı bu isim sana :70:

Canlar gerçekten maşallah,paylaşımımız harika ya :nazar:

Canım bu hafta bildirim var mı ki?

Harikasın,hem çok kalori yaktırır hem de çok keyifli gerçekten,güle güle kullan Tuğba'cım.Sorması ayıp olmazsa fiyat ne civarda,ben de düşünüyorum da birkaç haftadır :66:
ben 102 cm'lik olanını sipariş ettim cosfer marka, hb'dan. 63 TL'ye yakın 62 küsür işte kargo da ücretsiz. 6 da taksit yaptım 2 ay da erteleme yaptım bakalım nasıl olacak çok övmüşler :52:

ben 102 cm'lik olanını sipariş ettim cosfer marka, hb'dan. 63 TL'ye yakın 62 küsür işte kargo da ücretsiz. 6 da taksit yaptım 2 ay da erteleme yaptım bakalım nasıl olacak çok övmüşler :52:
Güle güle kullan canım,valla fiyatı da harika,haftaya cumartesi görev yerime geçer geçmez bir tane sipariş edicem ben de.Zaten evin bir odasını spor salonu yaptım;koşu bandım,kondüsyon bisikletim,twisterim,dambılım,plates setim vardı ama çeşitlilik her zaman sporu daha keyifli hale getiriyor.Gidince eliptik bisiklet ve trambolini de isteyip spor salonumu tamamlıycam :66:

Son düzenleme:
Güle güle kullan canım,valla fiyatı da harika,haftaya cumartesi görev yerime geçer geçmez bir tane sipariş edicem ben de.Zaten evin bir odasını spor salonu yaptım;koşu bandım,kondüsyon bisikletim,twisterim,dambılım,plates setim vardı ama çeşitlilik her zaman sporu daha keyifli hale getiriyor.Gidince eliptik bisiklet ve trambolini de isteyip spor salonumu tamamlıycam :66:
ayyy ne güzel bizde de boş oda olsa keşke :52:

ayy ben kaptanken 4 mesaj yazanı topa tutrdım..:37:.
utanıyorum kendimden...:17:
görmesin benim kızlarım bunu...:9:
:9::9::9:hemen adresleri verde seni söylüyüm bakalım:27::27::27:
tatlım ende öyle düşünüyorum ama bu gidişle hiç spor yapamayacağım.Sabahtan akşama ağrım fena sürekli bir sızı.Akşam rahat uyuyorum ama gece sancıdan uyanıyorum.Daha regl olmadan böyleyse bu ay işim zor valla benim

amim canım saol

Diyetine mutlu olmana sevindim senin derdin tokluk hissiydi aten

amin canım saol.Belki olabilir tatlım ama eşim ne der bilemem tabi :9:

Allah yardımcın olsun canım

geçmiş olsun canım

ben her ikisinide isterdim yaaa

220 de az sanki yaa

bencede en doğrusu bu olur canım

eline sağlık
cümlemizinkini şşallah bu arada gene bir girmişsin toplu halletmişin milleti aferim:9::9::9:
gez gez sen beni götürme kös kös oturuyorum evde ne gelenim var ne gidenim canımda birşey yapmak istemiyo oruçlu oruçlu:14::14:
benim ne öyle spor aletlerim oldu nede koyucak yerim var aglamak istiyorum ben ya:43::43::43:
uf kızlarrr bı suru utum var..bı kendılıgınden utu yapma makınesı ıcat etmem lazım:D sızler ıcın:PpP
vallahi canım yeni işlerim bitti ütüyüde yaptım bir daha ütü görmek istemiyorum :111::111::111:okadar yoruldumki kalkasın yok okadar olur:9::9::9:ama deydi evim mis gibi oldu:16::16:

anannecim gelmiş yaşasınnnnnnnnnnnnn:52::52::52:naber kız pisi pisi ne yapıyo:6::6:benim oglanın çenesi düştü konuşuyo kızımda öle kapının üstünde boş boş takılıyo:9::9:

ıyıymıs o zmn yaa.hıc bısı deıl
bişey olmaz olur mu kız çokşey bu
ohh gez kuzu gez kim tutar seni
sen şu regl dönemini bir atlat da yaparsın sen yine biliyorum ben :8:
sağol canım,aynen valla..aç kalırsam her şeye saldırabiliyorum,diyet miyet kalmıyor o zaman :27:

afiyet olsun canım.çok severim un kurabiyesini,okuyunca farketim ki özlemişim :31:
sen 1300 ü geçmiyordu sanki,yanlış hatırlamıyorum değil mi :34: dediğin gibi regl kaçamağı olsun.Kaçamak cezalarından regl olanları muaf tutucam zaten,normal olmuyoruz hiç birimiz o dönemde :37:
ohh buda güzelmiş regl muafiyeti.valla tatlım beni evime gidene kadar muaf tutmanız lazım çünkü son bir hafta kala orda yiyemeyeceğim şeyleri yemeği düşünüyorum ayıptır söylemesi

sonra kahvaltıma geçtim:
3 fincan çay içtim

ohh dukAn lahmacundamı varmış
kızlar ben bir çılgınlık yaptım trambolin sipariş ettim yeni moda buymuş az zamanda iyi kalori yaktırıyormuş hemde eğlenceli :52:
hayırlı olsun tatlım
uf kızlarrr bı suru utum var..bı kendılıgınden utu yapma makınesı ıcat etmem lazım:D sızler ıcın:PpP

ne güzel olurdu ya icat ederlerse haber et

Hoşgeldin canım lazer kesim şal neymiş ben nerde yasıyroum acaba:D bol bol gez canım iyi eğlenceler sana
canım ayne bende almayı dusunuyorum okul olmazsa ben taşırmı diye suphedeyim ama ya cok deli kalori yaktırıyo o hayırlı olsun:)
anannecim gelmiş yaşasınnnnnnnnnnnnn:52::52::52:naber kız pisi pisi ne yapıyo:6::6:benim oglanın çenesi düştü konuşuyo kızımda öle kapının üstünde boş boş takılıyo:9::9:
:):) uyuyoduk 12den beri ben kalktım oda kalktı ya paşam ben halsizim noldu bana böyle ayıptr söylemesi duş alasım bile yok o dereceyim

ne konusuyo oglan::)

Back
X